معرفی نقاشی و سبک های نقاشی+عکس - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: فرهنگی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=35) +--- موضوع: معرفی نقاشی و سبک های نقاشی+عکس (/showthread.php?tid=61526) صفحهها:
1
2
|
معرفی نقاشی و سبک های نقاشی+عکس - сÜтε Đévìł ツ - 28-09-2013 نقاشی یا نگارگری فرآیندی است که طی آن رنگ بر روی یک سطح مانند کاغذ یا بوم ایجاد نقش میکندو اثری خلق میشود. فردی که این فرآیند توسط او انجام میگیرد نقاش نام دارد، بهخصوص زمانی که نقاشی حرفهٔ شخص باشد. نقاشی یکی از رشتههای اصلی هنرهای تجسمی است و قدمت آن شش برابر زبان نوشتاری میباشد. اولین نقاشیهای یافتشده در غارها حاکی از آن است که انسانهای اولیه با کشیدن نقش حیوانات و شکارشان به نوعی خود را آمادهٔ نبرد با آنها میکردهاند. تعریف نقاشی: عمل بکار بردن رنگ دانه محلول در یک رقیق کننده و یک عامل چسپاننده (یک چسب (بر روی یک سطح نگهدارنده مانند کاغذ، بوم یا دیوار است. این کار توسط یک نقاش انجام میشود. این واژه بخصوص زمانی به کار میرود که این کار حرفه شخص مورد نظر باشد. قدمت نقاشی در بین انسانها، شش برابر قدمت استفاده از زبان نوشتاری است. در قیاس با نقاشی، طراحی، سلسله عملیات ایجاد یک سری اثر و نشانه با استفاده از فشار آوردن یا حرکت ابزاری بر روی یک سطح است. یک روش قابل اجرا برای تزئین دیوارهای یک اتاق با استفاده از نقاشی در ساختار جزئیات کار موجود است. این مقاله بیشتر درباره نقاشی روی سطوح به دلایل و اهداف هنری است. نقاشی از نظر بسیاری افراد، در زمره مهمترین شکلهای هنر قرار دارد. تاریخ نقاشی قدیمی ترین نقاشیها در دنیا که متعلق به حدود ۳۲۰۰۰ هزار سال قبل میباشد، در گروته شاوه فرانسه قرار دارد. این نقاشیها که با استفاده از افرای قرمز و رنگ دانه سیاه حکاکی و رنگ شدهاند، تصاویری از اسبها، کرگدنها، شیرها، بوفالوها و ماموتها را نشان میدهند. اینها نمونههایی از نقاشی در غار هستند که در تمام دنیا وجود دارند. امروزه، بسیاری از آثار شناخته شده و مشهور هنری مانند مونالیزا نقاشی هستند. در حال حاضر اختلاف نظرهای جزئی در مورد کاملا هنری بودن آثاری که به روشهای غیر سنتی و با روشهای غیر از شیوههای کلاسیک خلق میشوند وجود دارد. از لحاظ مفهومی هنرمندانی که از صدا، نور، آتش بازی، چاپگرجوهرافشان، پیکسلهای صفحه مانیتور و حتی پاستل یا مواد دیگر استفاده میکنند، یا رنگهای آمیخته با زرده تخم مرغ را بکار میبرند، یکسان هستند. در نتیجه به اغلب کارهای هنری، نقاشی گفته میشود. سبکهای معروف نقاشی: رئالیسم (واقع گرایی) امپرسیونیسم (برداشت گرایی) کوبیسم (حجم گری) مدرنیسم (نوگرایی) آبستره (انتزاعی) پست مدرنیسم (فرا نوین) آوانگارد (پیشگام، وابسته به مکتبهای هنری نوین و غیر سنتی) RE: معرفی نقاش و سبک های نقاشی+عکس - mfire44 - 28-09-2013 میسی من خودم چن تا کار امپرسیونیسم کار کردم RE: معرفی نقاش و سبک های نقاشی+عکس - сÜтε Đévìł ツ - 28-09-2013 (28-09-2013، 15:55)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. معتبر ترین و رسمی ترین سبک,رئال هست...... ولی ادامه بده,موفق میشی....... RE: معرفی نقاش و سبک های نقاشی+عکس - FARID.SHOMPET - 28-09-2013 تاپیک رو برات یه ویرایش زدم و کد های اضافه رو پاک کردم. یه سری کد اضافه هنگام کپی پیست کردن انگار گذاشته بودی ناخواسته. خیلی هم خوب ولی باید بگم سبک های دیگه ای هم هست که گفته نشده. مانند سبک قهوه خانه ای یا بته جقه یا سو رئال یا پاپ آرت و... این سبک بته جقه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اینم سبک قهوه خانه ای که درباره ی داستان رستم و سهراب شاهنامه ی فردوسی هست دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: معرفی نقاش و سبک های نقاشی+عکس - сÜтε Đévìł ツ - 28-09-2013 (28-09-2013، 16:02)FARID+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دستت درد نکنه,ناخواسته بود.... سبک ک خیلی زیاده ولی این سبکا میشه گفت تو اکثر کشورا سناخته شدن..... مثلا سبک های ک تو گفتی مختص ایرانه فکر کنم........ RE: معرفی نقاش و سبک های نقاشی+عکس - FARID.SHOMPET - 28-09-2013 نقل قول: مثلا سبک های ک تو گفتی مختص ایرانه فکر کنم........ پاپ آرت و سو رئال خیلی هم شناخته شده و بزرگ هستن تو دنیا این یه نو پاپ آرت که بر روی خطای دید استوار هست. و اینم سو رئال RE: معرفی نقاش و سبک های نقاشی+عکس - сÜтε Đévìł ツ - 28-09-2013 فرید،منو نزن...... من گفتم فکر کنم.... چون ب حرفی ک زدم،اطمینان نداشتم.. ممنون. در ضمن من فقط تو نوشته های تو،بته جقه و قهوه خونه ای رو دیدم و گفتم فکر کنم فقط مال ایران باشه.... RE: معرفی نقاش و سبک های نقاشی+عکس - mfire44 - 28-09-2013 فرید اونی که نوشتی بته جغه اشتباهه. اون طرح ترنجه....... بته جغه فرق داره........ از بوته میاد...... RE: معرفی نقاش و سبک های نقاشی+عکس - сÜтε Đévìł ツ - 28-09-2013 (28-09-2013، 20:10)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خیر،بنده تحقیق کردم و دیدم ک حق با فریده....... RE: معرفی نقاش و سبک های نقاشی+عکس - mfire44 - 28-09-2013 (28-09-2013، 20:44)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یه نقاش حرفه ای داره بهت میگه اون ترنجه |