گوشت بوقلمون نسبت به گوشت گاو چرخ کرده که معمولا در این غذا به کار میرود از چربی کمتری برخوردار است و کلم پیچ ارزش غذایی آن را بسیار بالاتر میبرد... این غذا را امتحان کنید.
کلم پیچ و بوقلمون روش عالی پخت این غذا را خوشمزه تر و مغذی تر میکند. گوشت بوقلمون نسبت به گوشت گاو چرخ کرده که معمولا در این غذا به کار میرود از چربی کمتری برخوردار است و کلم پیچ ارزش غذایی آن را بسیار بالاتر میبرد، مشروط به این که منبع غنی از ویتامینهای کا و آ و ث و منگنز در آن وجود داشته باشد، که این ویتامینها تنها بخشی از مواد مغذی یافت شده در کلم پیچ میباشند.زمان پخت 30 دقیقه
مواد اولیه:
1عدد پیاز متوسط ساتوری خرد شده
3عدد سیر متوسط خرد شده
یک پیمانه گوشت بوقلمون چرخ کرده
چهار مثقال فلفل سبز تو خالی شده
15 مثقال گوجه فرنگی پوست کنده
چهار فنجان و یک قاشق سوپ خوری آب مرغ
جهار فنجان کلم پیچ ریز خورد شده
15 مثقال لوبیای چشم بلبلی، با آب شسته شده و آب گرفته شده
2 قاشق سوپ خوری پونه تازه کوهی خرد شده
3 قاشق سوپ خوری سیلانترو تازه خرد شده
نمک و فلفل سیاه برای طعم آن
روش تهیه:
1.سیرها و پیاز را خرد کرده و بگذارید به مدت حداقل 5 دقیقه بماند تا خواص آن به حد عالی خود برسند
2.یک قاشق سوپ خوری از آب مرغ را در یک ظرف متوسط گرم کنید. پیاز را داخل آن ریخته به مدت 5 دقیقه مرتب هم بزنید. سپس سیر و گوشت بوقلمون چرخ کرده را همراه با کمینمک و فلفل اضافه کنید، همین طور ادامه دهید و 5 دقیقه دیگر گوشت بوقلمون را داخل ظرفتان از هم دیگر جدا کنید
3.گوجه فرنگی، فلفل، آب گوشت بوقلمون را مخلوط کرده به آن اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد، همراه با کلم پیچ خرد شده آن را هم بزنید، حرارت شعله را تا حد متوسط کم کنید و بگذارید تا ریز ریز به مدت 10 دقیقه دیگر بجوشد.
4.لوبیا را اضافه کرده، بگذارید تا 2 دقیقه دیگر آرام بجوشد، سپس سبزیجات دیگر، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.