اسفناج دارای خواص فوقالعاده مفیدی بوده و دو برابر دیگر سبزیجات دارای فیبر است.
به نوشته همشهری، در این جا شما را با ۸ خاصیت عالی اسفناج به شرح زیر آشنا میکنیم:
۱- سرشار از ویتامینها است.
این سبزی پرخاصیت سرشار از ویتامینهای مختلف از جمله A ، K ، D و E بوده و حاوی مواد معدنی خوبی نیز هست.
۲- منبع خوبی از اسیدهای چرب امگا ۳ است.
به گفته پژوهشگران، اسیدهای چرب امگا ۳، میتوانند از بدن در برابر بسیاری از بیماریها، محافظت کنند.
۳- حاوی آنتیاکسیدانهای ضد التهاب و ضد سرطان است.
محققان مقادیر زیادی ترکیبات فلاوونوئید در این سبزی تیره رنگ پیدا کردهاند که به عنوان ضد سرطان و ضد التهاب قوی عمل میکنند.
طی نتایج حاصله از تحقیقات صورت گرفته در خصوص رابطه میان خوردن سبزیجات و خطر بروز سرطان پروستات، اسفناج بهترین و موثرترین سبزی برای پیشگیری از این بیماری شناخته شد.
۴- تقویت کننده خوبی برای چشم است.
کارتنوئیدهای موجود در اسفناج از چشم در برابر بسیاری از بیماریها مانند آب مروارید و تخریب لکه زرد (دژنراسیون ماکولار) محافظت میکنند.
۵- استخوانها را تقویت میکند.
مصرف یک پیمانه اسفناج تازه یا یک ششم پیمانه اسفناج پخته، حدود دو برابر نیاز روزانه بدن به ویتامین K را برطرف میکند. ویتامین K همراه با کلسیم و منیزیم موجود در اسفناج برای استحکام استخوانها دارای اهمیت اساسی هستند.
۶- بدن را قلیایی میکند.
۷- کلسترول خون را پایین میآورد.
۸- خواص مفید خود را به مدت طولانی حفظ میکند.
تحقیقات نشان داده حتی نورهای مصنوعی که در فروشگاهها بر روی کیسههای پلاستیکی حاوی اسفناجها میتابند در واقع به حفظ برگهای آن در برابر فاسد شدن کمک میکنند و این نشان میدهد اسفناج از لحاظ متابولیکی به مدت طولانی فعال و تازه است.
به نوشته همشهری، در این جا شما را با ۸ خاصیت عالی اسفناج به شرح زیر آشنا میکنیم:
۱- سرشار از ویتامینها است.
این سبزی پرخاصیت سرشار از ویتامینهای مختلف از جمله A ، K ، D و E بوده و حاوی مواد معدنی خوبی نیز هست.
۲- منبع خوبی از اسیدهای چرب امگا ۳ است.
به گفته پژوهشگران، اسیدهای چرب امگا ۳، میتوانند از بدن در برابر بسیاری از بیماریها، محافظت کنند.
۳- حاوی آنتیاکسیدانهای ضد التهاب و ضد سرطان است.
محققان مقادیر زیادی ترکیبات فلاوونوئید در این سبزی تیره رنگ پیدا کردهاند که به عنوان ضد سرطان و ضد التهاب قوی عمل میکنند.
طی نتایج حاصله از تحقیقات صورت گرفته در خصوص رابطه میان خوردن سبزیجات و خطر بروز سرطان پروستات، اسفناج بهترین و موثرترین سبزی برای پیشگیری از این بیماری شناخته شد.
۴- تقویت کننده خوبی برای چشم است.
کارتنوئیدهای موجود در اسفناج از چشم در برابر بسیاری از بیماریها مانند آب مروارید و تخریب لکه زرد (دژنراسیون ماکولار) محافظت میکنند.
۵- استخوانها را تقویت میکند.
مصرف یک پیمانه اسفناج تازه یا یک ششم پیمانه اسفناج پخته، حدود دو برابر نیاز روزانه بدن به ویتامین K را برطرف میکند. ویتامین K همراه با کلسیم و منیزیم موجود در اسفناج برای استحکام استخوانها دارای اهمیت اساسی هستند.
۶- بدن را قلیایی میکند.
۷- کلسترول خون را پایین میآورد.
۸- خواص مفید خود را به مدت طولانی حفظ میکند.
تحقیقات نشان داده حتی نورهای مصنوعی که در فروشگاهها بر روی کیسههای پلاستیکی حاوی اسفناجها میتابند در واقع به حفظ برگهای آن در برابر فاسد شدن کمک میکنند و این نشان میدهد اسفناج از لحاظ متابولیکی به مدت طولانی فعال و تازه است.