22-03-2014، 0:03
مواد لازم برای چهار نفر
سینه مرغ: چهارتكه
عسل: چهار قاشق چایخوری
آب پرتقال: دو قاشق غذاخوری
روغن مایع: یك قاشق غذاخوری
كنسرو زردآلو: سه قاشق غذاخوری
طرز تهیه
روغن را در تابه بزرگی ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید. مرغها را درون روغن بیندازید تا هر طرف آن حدود هفت الی نه دقیقه بپزد. زردآلو، آب پرتقال و عسل را با هم مخلوط كنید و روی مرغ بریزید و اجازه دهید دو دقیقه دیگر روی حرارت بماند. سپس آن را از روی حرارت برداشته و مرغها را جداگانه در بشقاب قرار دهید و با سیبزمینی و هویج آماده شده تزیین كنید.
مواد لازم برای سیبزمینی
كره: یك قاشق غذاخوری
فلفل قرمز: یك دوم قاشق چایخوری
پودر آویشن: یك دوم قاشق چایخوری
پودر جعفری: یك و نیم قاشق چایخوری
نعناع خشك شده: یك دوم قاشق چایخوری
ریحان خشك شده: یك دوم قاشق چایخوری
پودر زیره (به دلخواه): یك دوم قاشق چایخوری
سیبزمینی درشت خرد یا خلالی شده: 600 گرم
طرز تهیه
كره را در یك تابه بزرگ آب كنید و سیبزمینیهای شسته و خشك شده را به مدت هشت دقیقه روی حرارت متوسط سرخ كنید. بقیه مواد را با هم مخلوط كرده و روی سیبزمینیها بپاشید و اجازه دهید حدود سه دقیقه دیگر تفت بخورد.
مواد لازم برای هویج
عسل: دو قاشق غذاخوری
هویج رنده شده: سه پیمانه
آبلیمو: یك قاشق غذاخوری
سركه سیب: یك قاشق چایخوری
آب آناناس طبیعی: یك دوم پیمانه
پودر زنجبیل: یك قاشق غذاخوری
آلبالو خشك بدون هسته (به دلخواه): یك دوم پیمانه
طرز تهیه
آب آناناس، عسل، لیموترش و سركه سیب را در كاسه بزرگی با هم مخلوط كنید. سپس هویجهای رنده شده، آلبالو و زنجبیل را به آن اضافه و هم بزنید تا تمام مواد به یكدیگر آغشته شوند. در ظرف را ببندید و تا هنگام سرو در یخچال نگه دارید. میتوانید به جای هویج رنده شده از خلال هویج نیمه پخته استفاده كنید.
سینه مرغ: چهارتكه
عسل: چهار قاشق چایخوری
آب پرتقال: دو قاشق غذاخوری
روغن مایع: یك قاشق غذاخوری
كنسرو زردآلو: سه قاشق غذاخوری
طرز تهیه
روغن را در تابه بزرگی ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید. مرغها را درون روغن بیندازید تا هر طرف آن حدود هفت الی نه دقیقه بپزد. زردآلو، آب پرتقال و عسل را با هم مخلوط كنید و روی مرغ بریزید و اجازه دهید دو دقیقه دیگر روی حرارت بماند. سپس آن را از روی حرارت برداشته و مرغها را جداگانه در بشقاب قرار دهید و با سیبزمینی و هویج آماده شده تزیین كنید.
مواد لازم برای سیبزمینی
كره: یك قاشق غذاخوری
فلفل قرمز: یك دوم قاشق چایخوری
پودر آویشن: یك دوم قاشق چایخوری
پودر جعفری: یك و نیم قاشق چایخوری
نعناع خشك شده: یك دوم قاشق چایخوری
ریحان خشك شده: یك دوم قاشق چایخوری
پودر زیره (به دلخواه): یك دوم قاشق چایخوری
سیبزمینی درشت خرد یا خلالی شده: 600 گرم
طرز تهیه
كره را در یك تابه بزرگ آب كنید و سیبزمینیهای شسته و خشك شده را به مدت هشت دقیقه روی حرارت متوسط سرخ كنید. بقیه مواد را با هم مخلوط كرده و روی سیبزمینیها بپاشید و اجازه دهید حدود سه دقیقه دیگر تفت بخورد.
مواد لازم برای هویج
عسل: دو قاشق غذاخوری
هویج رنده شده: سه پیمانه
آبلیمو: یك قاشق غذاخوری
سركه سیب: یك قاشق چایخوری
آب آناناس طبیعی: یك دوم پیمانه
پودر زنجبیل: یك قاشق غذاخوری
آلبالو خشك بدون هسته (به دلخواه): یك دوم پیمانه
طرز تهیه
آب آناناس، عسل، لیموترش و سركه سیب را در كاسه بزرگی با هم مخلوط كنید. سپس هویجهای رنده شده، آلبالو و زنجبیل را به آن اضافه و هم بزنید تا تمام مواد به یكدیگر آغشته شوند. در ظرف را ببندید و تا هنگام سرو در یخچال نگه دارید. میتوانید به جای هویج رنده شده از خلال هویج نیمه پخته استفاده كنید.