امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بیسكوئیت با كـرم پاتیسیر

#1
بيسكوئيت با كـرم پاتيسير

مواد لازم:
شیر یك دوم پیمانه

آرد یك دوم قاشق سوپخوری

زرده تخم‌مرغ دو عدد

شكر سه قاشق چایخوری

وانیل به میزان كم

بیسكوئیت ساده به میزان لازم

طرز تهیه:

زرده را با وانیل و شكر خوب زده تا به شكل كرم شود و آن را كنار بگذارید. آرد را با شیر سرد مخلوط و روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا مانند فرنی شود بعد تخم‌مرغ، شكر و وانیل را كه كنار گذاشته بودید به مواد اضافه و تند هم بزنید تا زرده‌ها نبندد كمی دیگر كرم را هم زده تا خط قاشق روی آن بماند در صورت تمایل در این مرحله می‌توانید یك قاشق كره به آن اضافه كنید یا از روی حرارت برداشته و 100 گرم خامه به آن اضافه كنید. می‌توانید همراه بیسكوئیت هم به صورت سرد، هم گرم مصرف كنید.


نكته: كرم پاتیسیر را می‌توانید در پیراشكی و سایر بیسكوئیت‌ها كه احتیاج به كرم دارن استفاده كنید
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

 ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

 از گُم شـבن نمے هــراـωــב..
 
پاسخ
آگهی
#2
دوست دارم
پاسخ


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان