امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آرسن ونگر : آرین روبن شیرجه‌ روی قابلی است !

ونگر : روبن شیرجه‌ روی قابلی است

آرسن ونگر : آرین روبن شیرجه‌ روی قابلی است ! 1

بایرن‌مونیخ و آرسنال سه‌ شنبه شب در دیدار برگشت خود در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا در ورزشگاه آلیانس آره‌نا به مصاف هم رفتند که در پایان این دیدار با تساوی یک بر یک به پایان رسید اما بایرن‌ در مجموع دو دیدار با برتری سه بر یک راهی دور یک چهارم نهایی شد .

آرسن ونگر ، سرمربی آرسنال پس از حذف تیمش از لیگ قهرمانان اروپا به دست بایرن‌ مونیخ گفت : فکر می‌کنم با احتساب دو بازی رفت و برگشت تیم ما برابر بایرن‌ مونیخ چیزی کم نداشت و تقریبا هم‌ سطح آن ها بودیم اما فرق ما با آنها این بود که نتوانستیم از موقعیت‌ هایمان به بهترین شکل استفاده کنیم و به گل برسیم .

هنوز می‌توان تاثیر اخراج اشتباه داور را در بازی رفت دید .
اگر آن پنالتی به سود بایرن‌ مونیخ اعلام و دروازه‌ بان ما در آن صحنه اخراج نمی‌شد خیلی چیزها ممکن بود تغییر کند. بایرن تیم خوبی است .
در بازی رفت زمان زیادی از مسابقه را برابر آنها 10 نفری بازی و در این دیدار نیز تا دقیقه‌ پایانی برای رسیدن به گل تلاش کردیم .
به نظرم در هر دو دیدار این کیفیت را داشتیم که بایرن را از لیگ قهرمانان اروپا حذف کنیم .

سرمربی فرانسوی آرسنال در ادامه گفت : فاصله‌ای بین بایرن‌ مونیخ و آرسنال وجود ندارد . در این دیدار به تساوی یک بر یک رسیدیم و در دیدار رفت شکست خوردیم که آن هم با شرایط خاصی رقم خورد .

خیلی ناراحتم زیرا در هر دو دیدار این شانس را داشتیم که بایرن‌ مونیخ را شکست دهیم . مدافعان و روحیه تیمی ما خیلی خوب بودند .
افسوس می‌خورم که نتوانستیم در 20 دقیقه‌ پایانی که مدافعان بایرن‌ مونیخ آسیب‌ پذیر ظاهر شدند به گل برسیم .
حتی وقتی که بازی یک بر یک بود دیدید که بایرنی‌ها استرس داشتند که ممکن است دروازه‌ شان باز شود .
چندین بار فرصت داشتیم که گل دوم را به ثمر برسانیم اما هر بار با بدشانسی مواجه شدیم .

ونگر پس از شکست تیمش به انتقاد از آرین روبن ، مهاجم هلندی بایرن‌ مونیخ پرداخت و گفت : روبن امشب نیز از عهده وظایفش به خوبی برآمد .

او به خوبی
شیرجه رفت .

نمی‌خواهم داور را مقصر حذف تیمم از لیگ قهرمانان اروپا بدانم اما من دیروز هشدار داده بودم که روبن به دنبال چیست و حرکات او در زمین مسابقه اصلا شگفت‌ زده‌ام نکرد .
دوست داشتم داور تصمیم مناسبی برای روبن بگیرد .
این خواسته زیادی نیست .
او این توان را دارد که از هیچ ، پنالتی بسازد .
روبن بازیکن خوبی است .
هیچ وقت این حقیت را انکار نمی‌ کنم اما شیرجه‌ روی قابلی نیز هست .
اگر داور مسابقه در حرکت اول به او کارت زرد نشان می‌ داد دیگر کارش را تکرار نمی‌ کرد .

آرسنال پس از حذف از لیگ قهرمانان اروپا اکنون تنها در لیگ برتر و جام حذفی انگلیس شانس قهرمانی دارد .

منبع : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اخبار ورزشی و حواشی ورزشی

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آرسن ونگر : آرین روبن شیرجه‌ روی قابلی است ! 1
Goodbye Flashkhor...
پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  علی‌ قلی‌زاده تقدیم به آرین روبن!
  ملی‌پوشان شنا و شیرجه در انتظار بازگشایی دوباره استخرها
  شیرجه‌روی تیم ملی: در روسیه تمرین هوازی می‌کنم
  علاقه روبن برای بازگشت به مستطیل سبز
  شیرجه بلند مامور امنیتی برای مهار جیمی جامپ پرسپولیسی/عکس
  اعتراض کلوپ و خنده های ونگر (عکس)
  شادی عجیب کلوپ و حسرت ونگر(عکس)
  ونگر: مورینیو باید با فشارهای چلسی کنار بیاید
  روبن: دلم برای ریبری تنگ شده است
  درخواست جالب هواداران آرسنال از ونگر(عکس)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان