امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

استیک

#1
پرتال آکاایران سایت
آشپزی
بخش
آموزش آشپزی
آکا و طرز تهیه هزاران غذا و
آشپزی
آسان قسمت غذاهای اروپایی-
استیک

استیک

در حالت متوسط هر طرف
استیک
به مدت ۲ تا ۳ دقیقه روی حرارت می ماند.
در حالت مغز پخت نیز هر طرف
استیک
به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه روی حرارت می ماند. البته هر کدام از این زمان ها با توجه به نوع گوشت (از لحاظ جوان یا پیر بودن دام) و ضخامت و نوع برش (راسته, ران یا فیله ) متاوت است.



استیک,انواع استیک

استیک

استیک
، تکه بزرگی از گوشت (معمولاً گوشت گاو) است. البته گاهی به تکه بزرگی از گوشت ماهی آزاد هم
استیک
می گویند. بر خلاف فیله که برای تهیه آن، گوشت را به موازات بافت ماهیچه برش می زنند، برای تهیه
استیک
، گوشت را در خلاف جهت بافت ماهیچه برش می دهند. معمولاً
استیک
ها را کبابی نموده و با انواع سس مصرف می نمایند.


● انواع
استیک
عبارتست از:

استیک
دنده

استیک
دنده بدون استخوان

استیک
گرد

استیک
سالیسبری، تهیه شده از گوشت چرخ کرده به همراه پیاز و گاهی
قارچ


استیک
راسته

استیک
مغز ران، نوعی
استیک
بدون استخوان که به
استیک
فیله شبیه است.
استیک
نوعی کباب فرنگی محسوب می شود که معمولاً هر تکه ی آن ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم وزن دارد و دارای قطری به اندازه ۲ تا ۴ سانتی متر می باشد. فرنگی ها نوع نیم پز
استیک
را بیشتر می پسندند و اعتقاد دارند هر چه قطر
استیک
زیادتر باشد, مرغوب تر خواهد بود. البته روش نیم پز با ذائقه ی ما ایرانی ها جور نیست و نوع مغزپخت طرفداران بیشتری دارد.
مدت طبخ
استیک
با توجه به نوع ذائقه متفاوت است. ولی معمولاً به سه صورت می توان آن را تهیه کرد:
خون دار یا نیمه خام که در این حالت هر طرف
استیک
تنها ۱ دقیقه روی حرارت طبخ می شود.
استیک 1
استیک 1
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان