06-03-2014، 16:55
مرغ کنتاکی در منزل
ابتدا مرغ ها را با پوست به چند قطعه تقسیم می کنیم. سپس آنها را با ادویه های مورد نظر (مرینیت )مزه دار کرده ، بعد
تخم مرغ
ها را در ظرفی شکسته و شیر را به آن افزوده سپس هر تکه...

مرغ= 1 عدد
شیر= 1 لیوان
ادویه مخصوص کنتاکی= 100 گرم
آرد سفید= 500 گرم
پودر سیر و زنجبیل= به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن= به میزان لازم
تخم مرغ
= 2 عدد
نمک،فلفل سیاه،فلفل قرمز= به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا مرغ ها را با پوست به چند قطعه تقسیم می کنیم. سپس آنها را با ادویه های مورد نظر (مرینیت )مزه دار کرده ، بعد
تخم مرغ
ها را در ظرفی شکسته و شیر را به آن افزوده سپس هر تکه از مرغ را در این مواد آغشته کرده و بعد در پودر
سوخاری
می غلطانیم و سپس در آب یخ شوک داده مجددا در آرد و ادویه می زنیم در روغن داغ آن را سرخ می کنیم
ابتدا مرغ ها را با پوست به چند قطعه تقسیم می کنیم. سپس آنها را با ادویه های مورد نظر (مرینیت )مزه دار کرده ، بعد
تخم مرغ
ها را در ظرفی شکسته و شیر را به آن افزوده سپس هر تکه...

مرغ= 1 عدد
شیر= 1 لیوان
ادویه مخصوص کنتاکی= 100 گرم
آرد سفید= 500 گرم
پودر سیر و زنجبیل= به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن= به میزان لازم
تخم مرغ
= 2 عدد
نمک،فلفل سیاه،فلفل قرمز= به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا مرغ ها را با پوست به چند قطعه تقسیم می کنیم. سپس آنها را با ادویه های مورد نظر (مرینیت )مزه دار کرده ، بعد
تخم مرغ
ها را در ظرفی شکسته و شیر را به آن افزوده سپس هر تکه از مرغ را در این مواد آغشته کرده و بعد در پودر
سوخاری
می غلطانیم و سپس در آب یخ شوک داده مجددا در آرد و ادویه می زنیم در روغن داغ آن را سرخ می کنیم