27-02-2014، 12:54
لوسیانو ادینیو در روزهای گذشته در مصاحبه با یک روزنامه برزیلی و همچنین خبرگزاریهای داخلی تاکید کرده است که پس از صحبتهای کارلوس کروش، مدارکش را برای تغییر تابعیت و حضور در تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی برزیل تحویل فدراسیون فوتبال داده است. وی همچنین تاکید کرده بود که پیراهن شماره 30 تیم ملی را خواهد پوشید!
در همین رابطه مهدی محمدنبی دبیر فدراسیون فوتبال درباره تغییر تابعیت ادینیو، اظهار کرد: «این بازیکن در روزهای گذشته چنین صحبتهایی را مطرح کرده بود ولی هیچ چیزی تحویل فدراسیون فوتبال نداده است. من روز گذشته هم از خراطی رییس دپارتمان تیمهای ملی سوال کردم. او گفت که ادینیو نه به فدراسیون فوتبال آمده و نه مدرکی را برای تغییر تابعیت تحویل ما داده است.» دبیر فدراسیون فوتبال در خصوص جلسه ادینیو با کروش و موافقت سرمربی تیم ملی با حضور این بازیکن در تیم ملی هم گفت: «من از این مساله اطلاعی ندارم و در جریانش نیستم.» نبی در پایان درباره وضعیت انتخاب سرمربی جدید تیم فوتبال امید ایران هم تصریح کرد: «قرار بود هادی آیت اللهی نایب رییس اول فدراسیون فوتبال در کمیته فنی جلسهای در این خصوص داشته باشد. باید از آنها در این خصوص سوال کنید.»
در همین رابطه اکبر ایرانمنش مدیرعامل باشگاه مس میگوید نه تنها این باشگاه، بلکه مسوولان فدراسیون فوتبال هم از خبر تغییر تابعیت ادینیو برای حضور در تیم ملی ایران در جام جهانی برزیل بیخبرند!
ایرانمنش در این خصوص اظهار کرد: «اگر این اتفاق رخ داده و سرمربی تیم ملی با ادینیو تماس گرفته، باید از خود کروش سوال کنید چون نه از طرف سرمربی و نه از طرف فدراسیون فوتبال نامهای به باشگاه ما مبنی بر حضور این بازیکن در تیم ملی نرسیده است.» وی افزود: «فکر هم نمیکنم که سرمربی تیم ملی شخصا با یک بازیکن برای این موضوع تماس بگیرد. من هم از طریق رسانهها متوجه شدم ادینیو قصد دارد تغییر تابعیت بدهد. حتی از فدراسیون فوتبال با ما تماس گرفتند و پیگیر شدند که آیا چنین خبری صحت دارد یا خیر! مسوولان فدراسیون از ما پرسیدند ادینیو بر چه مبنایی این بحث را مطرح کرده است؟ من هم گفتم باشگاه از این ماجرا بیخبر است و این بازیکن در تعطیلات به امارات سفر کرده . »