25-02-2014، 16:45
نتایج هفته بیست و هفتم لیگ هر چه که بود، پرسپولیس را به کورس مدعیان بازگرداند. اتفاقی باورنکردنی که محمد نوری دربارهاش میگوید: «من قبلا هم گفته بودم که هفتههای آخر وضعیتمان بهتر میشود. حتی بهتر از این را انتظار داشتم اما بازی با فجر و گسترش فولاد کارمان را خراب کرد. کلا ما خوش شانس نیستیم. استقلال و فولاد و نفت خوش شانساند که بازیهای راحتشان در هفتههای اول برگزار شده و با امتیازهایش صدرنشین شدهاند اما ما تمام بازیهای سختمان را همان هفتههای اول انجام دادیم و حالا با تیمهایی که مدعی نیستند، مسابقه داریم. این اصلا به نفعمان نیست. ما در هفتههای اول که باید امتیاز جمع میکردیم و روحیه میگرفتیم، با تیمهای قوی بازی کردیم و نسبت به استقلال و فولاد امتیازهای کمتری جمع کردیم. حالا استقلال و فولاد چندین هفته است که بالای جدول هستند و روحیه بازیکنانشان بالا رفته و شخصیت صدرنشینی پیدا کردهاند. اما الان که به آخر فصل رسیده ایم، آنها تازه باید به مصاف حریفان قدرتمندشان بروند و اینجاست که پرسپولیس از آنها جلو میزند.» کاپیتان، سپس به حساسیتهای سه بازی پیشرو اشاره میکند: «کار ما خیلی سخت است. اول باید خودمان نتیجه بگیریم و بعد به نتایج بقیه مدعیان نگاه کنیم. البته استقلال و فولاد با هم بازی میکنند و همین بازی خود به خود یکی از آنها را از پرسپولیس عقب میاندازد. اگر بازی آنها مساوی شود که دیگر چه بهتر. در هر حال ما اگر قهرمان نشویم، سوم هم نمیشویم. فکر میکنم در بدترین حالت نایب قهرمان میشویم . »