24-02-2014، 20:18
[rtl]در ۱۹۲۳، مدیر مطبوعاتی هیتلر تلاش میکند که او را متقاعد کند که یا بی خیال سیبیلش شده یا اینکه اجازه دهد...[/rtl]
۱- اهمیت نداشت که هوا چقدر گرم است، او هیچ وقت کتش را از تنش خارج نمیکرد.
۲- در ۱۹۲۳، مدیر مطبوعاتی هیتلر تلاش میکند که او را متقاعد کند که یا بی خیال سیبیلش شده یا اینکه اجازه دهد به شکل نرمالی رشد کند. هیتلر پاسخ میدهد: “نگران سیبیل من نباش. اگر اینکه الان مد نیست، بعدا مد خواهد شد چرا که من از آن استفاده میکنم.”
۳- موضوعات مورد علاقه وی شامل اینها بود: “وقتیکه من یک سرباز بودم”، “وقتیکه من در وین [پایتخت اتریش] بودم”، “وقتیکه من در زندان بودم” و “وقتیکه من در روزهای ابتدایی حذب رهبر بودم”.
۴- اگر هیتلر صحبتش را دربارهی واگنر و اپرا آغاز میکرد، کسی جرات نمیکرد که بین صحبتهایش وقفهایی ایجاد کند. او آنقدر درباره موضوعش صحبت میکرد تا شنوندگان خسته شوند.
۵- هیتلر هیچ وقت علاقه ایی به ورزش یا نوعی از بازی نداشت جز پیاده روی اتفاقی.
۶- او همیشه دائما داخل اتاقها، از کنجی به کنج دیگر، قدم بر میداشت.
۷- تقریبا هر شب بایستی در تئاتر شخصی اش فیلم میدید، بیشتر آنها فیلمهایی بودند که پخش آنها در آلمان ممنوع شده بود. وی بسیار به کمدینها علاقه داشت، از این بین چندین خواننده یهودی نیز وجود داشتند که مورد علاقه ی او بودند. پس از اینکه صدای آنها را میشنید، اینطور اظهار میکرد که، “خیلی بد است که او از نژاد آریایی نیست.”
۸- کارمندان هیتلر به شکل مخفیانه فیلمهایی از شکنجه یا اعدام زندانیان سیاسی برای او میساختند چرا که او از تماشای آنها بسیار لذت میبرد.
۹- عاشق فیلم اخبار روز بود، مخصوصا زمانیکه که او در آنها بود.
۱۰- او در عکسی دیده میشود که در ابتدای جنگ جهانی اول گرفته شده بود:
این عکس در ۱۹۱۴ زمانی که آلمان علیه روسیه اعلان جنگ کرد توسط Heinrich Hoffman که اتفاقا بعدا به عنوان عکاس شخصی هیتلر درآمد، گرفته شد. او را در بین جمعیت میتوانید ببینید که کاملا هیجان زده شده است.
۱۱- هیتلر به عنوان مرد سال ۱۹۳۸ توسط مجله تایم انتخاب شد.
۱۲- هیتلر برای ۸ سال بی خانمان بود.