زندگي نامه
ﺍﻣﯿﺮﺣﺴﯿﻦ ﻣﻘﺼﻮﺩﻟﻮ " ﻣﻠﻘﺐﺑﻪ " ﺍﻣﯿﺮﺗﺘﻠﻮ ﺩﺭ ۳۰ ﺷﻬﺮﯾﻮﺭِ ۱۳۶۲ ﺩﺭ ﻣﺠﯿﺪﯾﻪ ﺗﻬﺮﺍﻥ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎ ﺁﻣﺪ. ﺩﻭﺭﺍﻥِ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻭ ﻧﻮﺟﻮﺍﻧﯽ ﺑﺮﺧﻼﻑ ﺣﺎﻝِ ﺣﺎﺿﺮ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺧﺠﺎﻟﺘﯽ ﻭ ﺳﺎﮐﺖ ﺑﻮﺩ . ﻣﻮﻗﻌﯿﺖ ﮐﺎﺭِ ﭘﺪﺭﺵ ﺑﺎﻋﺚ ﺷﺪ ﮐﻪ ﺍﻣﯿﺮ ﺩﻭﺭﺍﻥِ ﺩﺑﺴﺘﺎﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺭﺷﺖ ﺳﭙﺮﯼ ﮐﻨﺪ ﻭﻟﯽ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﭼﻨﺪ ﺳﺎﻝ ﺑﻪ ﺗﻬﺮﺍﻥ ﺑﺮﮔﺸﺖ ﻭ ﻣﻘﻄﻊِ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﯾﯽ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻣﺪﺭﺳﻪ ﯼ ﺷﻬﺪﺍﯼ ﭘﺎﺳﺪﺍﺭﺍﻥ ﮔﺬﺭﺍﻧﺪ . ﺷﺮﺍﯾﻂِ ﻣﺎﻟﯽِ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﯼ ﻭﯼ ﺑﺎﻋﺚ ﺷﺪ ﮐﻪ ﺍﻣﯿﺮ ﺍﺯ ﺳﻨﯿﻦِ ﻧﻮﺟﻮﺍﻧﯽ ﻋﻼﻭﻩ ﺑﺮ ﺗﺤﺼﯿﻞ ﺑﻪ ﮐﺎﺭ ﻫﻢ ﻣﺸﻐﻮﻝ ﺷﻮﺩ . ﺍﻭ ﺍﺯ ﺳﻦِ ۱۴ ﺗﺎ ۱۶ ﺳﺎﻟﮕﯽ ﺩﺭ ﯾﮏ ﮐﺎﺭﮔﺎﻩِ ﻧﺠﺎﺭﯼ ﺷﺎﮔﺮﺩﯼ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺍﺯﺳﻦ ۱۶ ﺗﺎ ۱۸ ﺳﺎﻟﮕﯽ ﻫﻢ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺳﻮﭘﺮ ﻣﺎﺭﮐﺖ ﮐﺎﺭ ﻣﯽ ﮐﺮﺩ . ﭘﺲ ﺍﺯ ﭘﺎﯾﺎﻥِ ﺩﻭﺭﻩ ﯼ ﺩﺑﯿﺮﺳﺘﺎﻥ ﺍﻣﯿﺮ ﺑﻪﺩﻧﺒﺎﻝ ﻋﺸﻖ ﻫﻤﯿﺸﮕﯽﺍﺵ ﯾﻌﻨﯽ ﻣﻮﺳﯿﻘﯽ ﺭﻓﺖ . ﺷﺮﻭﻉِ ﮐﺎﺭ ﺍﻭ ﻫﻤﺰﻣﺎﻥ ﺑﺎ ﺷﺮﻭﻉِ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ﺩﯾﮕﺮ ﻫﻨﺮﻣﻨﺪﺍﻥ ﻗﺪﯾﻤﯽِ ﺯﯾﺮﺯﻣﯿﻨﯽ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺑﺮﺧﯽ ﺍﺯ ﺁﻧﻬﺎ ﺍﺯ ﺟﻤﻠﻪ ﺭﺿﺎ ﭘﯿﺸﺮﻭ ، ﺣﺴﯿﻦ ﺗﻬﯽ ، ﺣﺴﯿﻦ ﺍﺑﻠﯿﺲ ﻭ ﭼﻨﺪ ﺗﻦِ ﺩﯾﮕﺮ ﻫﻤﮑﺎﺭﯼ ﻫﺎﯾﯽ ﺩﺍﺷﺖ . ﺍﻣﯿﺮ ﺑﺎ ﺁﻫﻨﮓ ﻫﺎﯾﯽ ﺍﺯ ﻗﺒﯿﻞِ " ﺑﺮﻭ ﺍﺯ ﭘﯿﺶِ ﻣﻦ ، ﮔﺮﺑﻪ ﺻﻔﺖ ﻭ ۱۰۰۱ ﺷﺐ " ﻃﺮﻓﺪﺍﺭﺍﻥِ ﺍﯾﻦ ﺳﺒﮏ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺧﻮﺩﺵ ﻣﺠﺬﻭﺏ ﮐﺮﺩ ﻭﺗﺼﻤﯿﻢ ﮔﺮﻓﺖ ﮐﻪ ﺳﺒﮑﺶ ﺭﺍ ﮐﻤﯽ ﻋﺎﻣﯿﺎﻧﻪ ﺗﺮ ﮐﻨﺪ ﻭ ﺑﺎ ﺗﻠﻔﯿﻖِ ﻣﻮﺳﯿﻘﯽِ ۶ /۸ ﻭ ﭘﺎﭖ ، ﻣﺨﺎﻃﺒﺎﻥِ ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ ﺭﺍ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﻣﺨﺎﻃﺐِ ﻣﻮﺳﯿﻘﯽِ ﻟﻮﺱ ﺁﻧﺠﻠﺴﯽﺑﻮﺩﻧﺪ ﺑﻪ ﺳﻤﺖِ ﻣﻮﺳﯿﻘﯽ ﻭﻃﻨﯽ ﺑﯿﺎﻭﺭﺩ ، ﮐﻪ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺁﻫﻨﮓﻫﺎﯼ " ﻭﺍﯼ ﮐﻪ ﭼﻪ ﺣﺎﻟﯿﻪ ﻭ ﯾﮑﯽ ﺑﻬﺶ ﺯﻧﮓ ﺑﺰﻧﻪ " ﺑﻪ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖﻫﺎﯼ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﺭﺳﯿﺪ ؛ ﺳﭙﺲ ﺑﻪ ﺩﻭﺑﯽ ﺭﻓﺖ ﻭ ﻣﺸﻐﻮﻝ ﺑﻪ ﮐﺎﺭ ﻭ ﻫﻤﮑﺎﺭﯼﻫﺎﯼ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﺩﺭ ﺁﻧﺠﺎ ﺷﺪ . ﭘﺲ ﺍﺯ ﻣﺪﺗﯽ ﺍﻣﯿﺮ ﺑﻪ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺑﺮﮔﺸﺖ ﻭ ﻭ ﻣﻮﺭﺩِ ﺗﻮﺑﯿﺦِ ﻗﺎﻧﻮﻧﯽ ﻗﺮﺍﺭ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﮔﺮﻓﺖ ﮐﻪ ﻗﺪﻡ ﻫﺎﯾﺶ ﺭﺍ ﻣﺤﺘﺎﻃﺎﻧﻪ ﺗﺮ ﻭ ﺑﺎ ﺍﺣﺘﺮﺍﻡ ﺑﻪ ﻗﻮﺍﻧﯿﻦِ ﮐﺸﻮﺭﺵ ﺑﺮﺩﺍﺭﺩ . ﺍﯾﻦ ﻓﺮﺍﺯ ﻭ ﻧﺸﯿﺐﻫﺎ ﺑﺎﻋﺚِ ﺗﺤﻮﻻﺕِ ﻣﺜﺒﺘﯽ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽِ ﺍﻣﯿﺮ ﺷﺪ . ﺍﻭ ﺍﮐﻨﻮﻥ ﻣﺨﺎﻃﺐﻫﺎﯼ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﺍﺯ ﻃﺮﯾﻖِ ﺁﻫﻨﮓﻫﺎﯼ ﻗﺒﻠﯿﺶ ﮐﺴﺐ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﺪ ﺑﺎ ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﺑﻪ ﻧﻔﺲِ ﺑﯿﺸﺘﺮﯼ ﺑﻪ ﺳﺒﮑﺶ ﮐﻪ ﺗﻠﻔﯿﻘﯽ ﺍﺯ ﭘﺎﭖ ، ﻭ ﺭﭖ ﻫﺴﺘﺶﺑﭙﺮﺩﺍﺯﺩ ﮐﻪ ﻭﯼ ﺑﻌﺪﻫﺎ ﺍﯾﻦ ﺳﺒﮏ ﺭﺍ " ﺗﺘﻠﯿﺘﯽ " ﻧﺎﻣﯿﺪ . ﺁﻫﻨﮓ ﻫﺎﯾﯽ ﺍﺯ ﻗﺒﯿﻞِ " ﺣﺲِّ ﻣﻌﻤﻮﻟﯽ ، ﻣﻐﺰِ ﺩﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﻭ ﺍﻟﻮ " ﻧﻤﻮﻧﻪ ﻫﺎﯾﯽ ﺍﺯﺍﯾﻦ ﺳﺒﮏ ﻫﺴﺘﻨﺪ .
بيوگرافي تتلو از خودش
من لواشک دوست دارم ،از شیرینی خامهای بدم میاد،دلو میزنه! ولی بعضی وقتا یدونه با چایی میخورم ولی شیرینی دانمارکی دوست دارم و عاشقه آبمیوه طبیعی هستم در ضمن چایی هم زیاد میخورم ! همهٔ شعر و آهنگا رو خودم میسازم تنظیم کنندهها : نادر
کوهستانی ،امیر دیوا،پویا دایناتونیک هستن معمولا ولیهرکی کارش خوب باشه باهاش کار میکنم اسمش مهم نیست ! هرچیو دوست دارم تتو میکنم و عکسمادرم رو دستمه ! قد :175 ،وزن:75 کیلو ! خدا رو دارم !پدرم فوت کرده 2 تا خواهر دارم یه خواهر زاده ! عاشق استخرم البته رو باز و آفتاب ،از استخر سر بسته بدم میاد !از24 ساعت ولم کنی 23 ساعتشو میخونم ،عاشقه خوندنم ! ازفل فل دلمه و کلم پلو بدم میاد ! تو کباباکوبیده رو ترجیح میدم ! قورمه سبزی ،قیمه، کتلت،کله پاچه ،دنت بیسکویتی دوست دارم اوقات فراقتم رو با پاستیل ، بادوم زمینی ، تخمه آفتاب گردون پر میکنم ! تخته و فوتبال پلی استیشن و گٔل کوچیک شرطی میزنم ! عاشقه سریال م : لاست ، فرار از زندان، برکینگ بد ، وی ، ،اسپارتکوس ،... از چیزای تند بدم میاد چیزای شوردوست دارم ! رفیق بازم ! لج باز ، یه دنده ، مهربون ،احساساتی ،بد دهن ،اهل ریسک نیستم ولی دنبال لقمهٔ بزرگتر از دهنمم که همیشه ناا خواسته همراه با ریسکه ! دوستی و به دعوا ترجیح میدم ولی پاش بیفته وحشی میشم ! شهریوریم ! ترکم ولی متولد تهران و دختر رشتیو همینجوری خوندم چون دوست رشتی زیاد دارم ! پرسپولیسیم ولی مخلص استقلالیای خانواده هم هستم! مجردم ولی پاش بیفته ازدواج میکنم! یکیو دوست داشته باشم زندگیمو براش میدم و شماها رو دوست دارم ،عاشقتونم ♥
تشكر كردن تهي از تتلو
ما توزیرزمین بودیم بعد رسیدیم تااین حد...
دشمن واسمون کوبید دست...(کوبیدست)..یه لقمه یزن
از زیرزمین رشد کردیمو پشت همیم،فقط شرایطامون فرق داره
من اگه برگردم ایران میرم زندان وگرنه همین فرداتهران بودم
خلاصه همه خسته از خالی بودن جای صدامون توبرج میلادیم
امیر دمت گرم،حمایت کوچیکترین کاریه که میتونم بکنم. تهی
اميرتتلو:به نظر خودم بهترين آهنگم كي از پشت لباستوميبنده است!
به نظر من یکی از بهترین آهنگ هام" کی از پشت لباستو میبنده " هستش! حالا چرا ؟؟
واقعا من فکر میکنم تمام خاطراتم با عشق سابقم رو کاملا تواین آهنگ به تصویر کشیدم وفکر میکنم تمام جوونای امروز خیلی از این تصویر هارو دیدن
برخلاف بیشتر آهنگهای ایرانی که بیت شعر رو هی تکرار میکنن آهنگ ازصفحه شعر
درستشده که همش با قافیههای جدید و پشت سر هم و چند کلمه ائی هست !!!
.آهنگ در عین حال یه داستان موازی هم داره که شنونده ممکنه بعد از۱۰۰بار گوش دادن تازه
متوجهشه ! داستان موازیه آهنگ، داستان پسری هست که تو خیالاتش دنبال یه جای سیف
[برایزندگی میگرده! به خاطره اینکه عشق همیشگیش رو بخاطر نداشتن امکانات از دست داده
وهمه جای موزیک شاعر در موردعشق از دست رفته صحبت میکنه!! اون تیکهٔ به قول دوستان
"تنفر"هم اگه فارسیه شنونده خوب باشه متوجه میشه که شاعر داره میگه "تو باعث شدی
اینچرندیات ، راجع بت از دهن بیاد" یعنی چی ؟؟؟ یعنی اینکه خودش حرفای بدی که به
دخترزده رو چرندیات میدونه و داره از سر دل شکستگی این حرفارو میزنه و تنفری در کار
نیست!!!
[درآخر بسیار متاسف هستم برای کسائی که حتّی آهنگ رو درست گوش ندادن و از روی
لجبازیاز طریق یه رسانهٔ نظر ناحق میدن و هنوز تو 30سال پیش گیر کردنو نمیخوان
[بفهمنواسه این نسل دیگه پیر شدن !!!
امير تللو تو فيس بوكش برا خونه خوبه گفته:
يه خبر بد
چند روز پيش پاي اميرتتلو تتلو زخمي شد و تو فيس بوكشتوضيح داد كه:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بسته پيشنهادي اميرتتلوبه سالومه...
بسته ی پیشنهادی برای سالومه یا همون سالی تاک!
صاف بریم سر اصل مطلب:
ببخشيد موضوع خراب شد
ﺍﻣﯿﺮﺣﺴﯿﻦ ﻣﻘﺼﻮﺩﻟﻮ " ﻣﻠﻘﺐﺑﻪ " ﺍﻣﯿﺮﺗﺘﻠﻮ ﺩﺭ ۳۰ ﺷﻬﺮﯾﻮﺭِ ۱۳۶۲ ﺩﺭ ﻣﺠﯿﺪﯾﻪ ﺗﻬﺮﺍﻥ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎ ﺁﻣﺪ. ﺩﻭﺭﺍﻥِ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻭ ﻧﻮﺟﻮﺍﻧﯽ ﺑﺮﺧﻼﻑ ﺣﺎﻝِ ﺣﺎﺿﺮ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺧﺠﺎﻟﺘﯽ ﻭ ﺳﺎﮐﺖ ﺑﻮﺩ . ﻣﻮﻗﻌﯿﺖ ﮐﺎﺭِ ﭘﺪﺭﺵ ﺑﺎﻋﺚ ﺷﺪ ﮐﻪ ﺍﻣﯿﺮ ﺩﻭﺭﺍﻥِ ﺩﺑﺴﺘﺎﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺭﺷﺖ ﺳﭙﺮﯼ ﮐﻨﺪ ﻭﻟﯽ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﭼﻨﺪ ﺳﺎﻝ ﺑﻪ ﺗﻬﺮﺍﻥ ﺑﺮﮔﺸﺖ ﻭ ﻣﻘﻄﻊِ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﯾﯽ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻣﺪﺭﺳﻪ ﯼ ﺷﻬﺪﺍﯼ ﭘﺎﺳﺪﺍﺭﺍﻥ ﮔﺬﺭﺍﻧﺪ . ﺷﺮﺍﯾﻂِ ﻣﺎﻟﯽِ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﯼ ﻭﯼ ﺑﺎﻋﺚ ﺷﺪ ﮐﻪ ﺍﻣﯿﺮ ﺍﺯ ﺳﻨﯿﻦِ ﻧﻮﺟﻮﺍﻧﯽ ﻋﻼﻭﻩ ﺑﺮ ﺗﺤﺼﯿﻞ ﺑﻪ ﮐﺎﺭ ﻫﻢ ﻣﺸﻐﻮﻝ ﺷﻮﺩ . ﺍﻭ ﺍﺯ ﺳﻦِ ۱۴ ﺗﺎ ۱۶ ﺳﺎﻟﮕﯽ ﺩﺭ ﯾﮏ ﮐﺎﺭﮔﺎﻩِ ﻧﺠﺎﺭﯼ ﺷﺎﮔﺮﺩﯼ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺍﺯﺳﻦ ۱۶ ﺗﺎ ۱۸ ﺳﺎﻟﮕﯽ ﻫﻢ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺳﻮﭘﺮ ﻣﺎﺭﮐﺖ ﮐﺎﺭ ﻣﯽ ﮐﺮﺩ . ﭘﺲ ﺍﺯ ﭘﺎﯾﺎﻥِ ﺩﻭﺭﻩ ﯼ ﺩﺑﯿﺮﺳﺘﺎﻥ ﺍﻣﯿﺮ ﺑﻪﺩﻧﺒﺎﻝ ﻋﺸﻖ ﻫﻤﯿﺸﮕﯽﺍﺵ ﯾﻌﻨﯽ ﻣﻮﺳﯿﻘﯽ ﺭﻓﺖ . ﺷﺮﻭﻉِ ﮐﺎﺭ ﺍﻭ ﻫﻤﺰﻣﺎﻥ ﺑﺎ ﺷﺮﻭﻉِ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ﺩﯾﮕﺮ ﻫﻨﺮﻣﻨﺪﺍﻥ ﻗﺪﯾﻤﯽِ ﺯﯾﺮﺯﻣﯿﻨﯽ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺑﺮﺧﯽ ﺍﺯ ﺁﻧﻬﺎ ﺍﺯ ﺟﻤﻠﻪ ﺭﺿﺎ ﭘﯿﺸﺮﻭ ، ﺣﺴﯿﻦ ﺗﻬﯽ ، ﺣﺴﯿﻦ ﺍﺑﻠﯿﺲ ﻭ ﭼﻨﺪ ﺗﻦِ ﺩﯾﮕﺮ ﻫﻤﮑﺎﺭﯼ ﻫﺎﯾﯽ ﺩﺍﺷﺖ . ﺍﻣﯿﺮ ﺑﺎ ﺁﻫﻨﮓ ﻫﺎﯾﯽ ﺍﺯ ﻗﺒﯿﻞِ " ﺑﺮﻭ ﺍﺯ ﭘﯿﺶِ ﻣﻦ ، ﮔﺮﺑﻪ ﺻﻔﺖ ﻭ ۱۰۰۱ ﺷﺐ " ﻃﺮﻓﺪﺍﺭﺍﻥِ ﺍﯾﻦ ﺳﺒﮏ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺧﻮﺩﺵ ﻣﺠﺬﻭﺏ ﮐﺮﺩ ﻭﺗﺼﻤﯿﻢ ﮔﺮﻓﺖ ﮐﻪ ﺳﺒﮑﺶ ﺭﺍ ﮐﻤﯽ ﻋﺎﻣﯿﺎﻧﻪ ﺗﺮ ﮐﻨﺪ ﻭ ﺑﺎ ﺗﻠﻔﯿﻖِ ﻣﻮﺳﯿﻘﯽِ ۶ /۸ ﻭ ﭘﺎﭖ ، ﻣﺨﺎﻃﺒﺎﻥِ ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ ﺭﺍ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﻣﺨﺎﻃﺐِ ﻣﻮﺳﯿﻘﯽِ ﻟﻮﺱ ﺁﻧﺠﻠﺴﯽﺑﻮﺩﻧﺪ ﺑﻪ ﺳﻤﺖِ ﻣﻮﺳﯿﻘﯽ ﻭﻃﻨﯽ ﺑﯿﺎﻭﺭﺩ ، ﮐﻪ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺁﻫﻨﮓﻫﺎﯼ " ﻭﺍﯼ ﮐﻪ ﭼﻪ ﺣﺎﻟﯿﻪ ﻭ ﯾﮑﯽ ﺑﻬﺶ ﺯﻧﮓ ﺑﺰﻧﻪ " ﺑﻪ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖﻫﺎﯼ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﺭﺳﯿﺪ ؛ ﺳﭙﺲ ﺑﻪ ﺩﻭﺑﯽ ﺭﻓﺖ ﻭ ﻣﺸﻐﻮﻝ ﺑﻪ ﮐﺎﺭ ﻭ ﻫﻤﮑﺎﺭﯼﻫﺎﯼ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﺩﺭ ﺁﻧﺠﺎ ﺷﺪ . ﭘﺲ ﺍﺯ ﻣﺪﺗﯽ ﺍﻣﯿﺮ ﺑﻪ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺑﺮﮔﺸﺖ ﻭ ﻭ ﻣﻮﺭﺩِ ﺗﻮﺑﯿﺦِ ﻗﺎﻧﻮﻧﯽ ﻗﺮﺍﺭ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﮔﺮﻓﺖ ﮐﻪ ﻗﺪﻡ ﻫﺎﯾﺶ ﺭﺍ ﻣﺤﺘﺎﻃﺎﻧﻪ ﺗﺮ ﻭ ﺑﺎ ﺍﺣﺘﺮﺍﻡ ﺑﻪ ﻗﻮﺍﻧﯿﻦِ ﮐﺸﻮﺭﺵ ﺑﺮﺩﺍﺭﺩ . ﺍﯾﻦ ﻓﺮﺍﺯ ﻭ ﻧﺸﯿﺐﻫﺎ ﺑﺎﻋﺚِ ﺗﺤﻮﻻﺕِ ﻣﺜﺒﺘﯽ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽِ ﺍﻣﯿﺮ ﺷﺪ . ﺍﻭ ﺍﮐﻨﻮﻥ ﻣﺨﺎﻃﺐﻫﺎﯼ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﺍﺯ ﻃﺮﯾﻖِ ﺁﻫﻨﮓﻫﺎﯼ ﻗﺒﻠﯿﺶ ﮐﺴﺐ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﺪ ﺑﺎ ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﺑﻪ ﻧﻔﺲِ ﺑﯿﺸﺘﺮﯼ ﺑﻪ ﺳﺒﮑﺶ ﮐﻪ ﺗﻠﻔﯿﻘﯽ ﺍﺯ ﭘﺎﭖ ، ﻭ ﺭﭖ ﻫﺴﺘﺶﺑﭙﺮﺩﺍﺯﺩ ﮐﻪ ﻭﯼ ﺑﻌﺪﻫﺎ ﺍﯾﻦ ﺳﺒﮏ ﺭﺍ " ﺗﺘﻠﯿﺘﯽ " ﻧﺎﻣﯿﺪ . ﺁﻫﻨﮓ ﻫﺎﯾﯽ ﺍﺯ ﻗﺒﯿﻞِ " ﺣﺲِّ ﻣﻌﻤﻮﻟﯽ ، ﻣﻐﺰِ ﺩﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﻭ ﺍﻟﻮ " ﻧﻤﻮﻧﻪ ﻫﺎﯾﯽ ﺍﺯﺍﯾﻦ ﺳﺒﮏ ﻫﺴﺘﻨﺪ .
بيوگرافي تتلو از خودش
من لواشک دوست دارم ،از شیرینی خامهای بدم میاد،دلو میزنه! ولی بعضی وقتا یدونه با چایی میخورم ولی شیرینی دانمارکی دوست دارم و عاشقه آبمیوه طبیعی هستم در ضمن چایی هم زیاد میخورم ! همهٔ شعر و آهنگا رو خودم میسازم تنظیم کنندهها : نادر
کوهستانی ،امیر دیوا،پویا دایناتونیک هستن معمولا ولیهرکی کارش خوب باشه باهاش کار میکنم اسمش مهم نیست ! هرچیو دوست دارم تتو میکنم و عکسمادرم رو دستمه ! قد :175 ،وزن:75 کیلو ! خدا رو دارم !پدرم فوت کرده 2 تا خواهر دارم یه خواهر زاده ! عاشق استخرم البته رو باز و آفتاب ،از استخر سر بسته بدم میاد !از24 ساعت ولم کنی 23 ساعتشو میخونم ،عاشقه خوندنم ! ازفل فل دلمه و کلم پلو بدم میاد ! تو کباباکوبیده رو ترجیح میدم ! قورمه سبزی ،قیمه، کتلت،کله پاچه ،دنت بیسکویتی دوست دارم اوقات فراقتم رو با پاستیل ، بادوم زمینی ، تخمه آفتاب گردون پر میکنم ! تخته و فوتبال پلی استیشن و گٔل کوچیک شرطی میزنم ! عاشقه سریال م : لاست ، فرار از زندان، برکینگ بد ، وی ، ،اسپارتکوس ،... از چیزای تند بدم میاد چیزای شوردوست دارم ! رفیق بازم ! لج باز ، یه دنده ، مهربون ،احساساتی ،بد دهن ،اهل ریسک نیستم ولی دنبال لقمهٔ بزرگتر از دهنمم که همیشه ناا خواسته همراه با ریسکه ! دوستی و به دعوا ترجیح میدم ولی پاش بیفته وحشی میشم ! شهریوریم ! ترکم ولی متولد تهران و دختر رشتیو همینجوری خوندم چون دوست رشتی زیاد دارم ! پرسپولیسیم ولی مخلص استقلالیای خانواده هم هستم! مجردم ولی پاش بیفته ازدواج میکنم! یکیو دوست داشته باشم زندگیمو براش میدم و شماها رو دوست دارم ،عاشقتونم ♥
تشكر كردن تهي از تتلو
ما توزیرزمین بودیم بعد رسیدیم تااین حد...
دشمن واسمون کوبید دست...(کوبیدست)..یه لقمه یزن
از زیرزمین رشد کردیمو پشت همیم،فقط شرایطامون فرق داره
من اگه برگردم ایران میرم زندان وگرنه همین فرداتهران بودم
خلاصه همه خسته از خالی بودن جای صدامون توبرج میلادیم
امیر دمت گرم،حمایت کوچیکترین کاریه که میتونم بکنم. تهی
اميرتتلو:به نظر خودم بهترين آهنگم كي از پشت لباستوميبنده است!
به نظر من یکی از بهترین آهنگ هام" کی از پشت لباستو میبنده " هستش! حالا چرا ؟؟
واقعا من فکر میکنم تمام خاطراتم با عشق سابقم رو کاملا تواین آهنگ به تصویر کشیدم وفکر میکنم تمام جوونای امروز خیلی از این تصویر هارو دیدن
برخلاف بیشتر آهنگهای ایرانی که بیت شعر رو هی تکرار میکنن آهنگ ازصفحه شعر
درستشده که همش با قافیههای جدید و پشت سر هم و چند کلمه ائی هست !!!
.آهنگ در عین حال یه داستان موازی هم داره که شنونده ممکنه بعد از۱۰۰بار گوش دادن تازه
متوجهشه ! داستان موازیه آهنگ، داستان پسری هست که تو خیالاتش دنبال یه جای سیف
[برایزندگی میگرده! به خاطره اینکه عشق همیشگیش رو بخاطر نداشتن امکانات از دست داده
وهمه جای موزیک شاعر در موردعشق از دست رفته صحبت میکنه!! اون تیکهٔ به قول دوستان
"تنفر"هم اگه فارسیه شنونده خوب باشه متوجه میشه که شاعر داره میگه "تو باعث شدی
اینچرندیات ، راجع بت از دهن بیاد" یعنی چی ؟؟؟ یعنی اینکه خودش حرفای بدی که به
دخترزده رو چرندیات میدونه و داره از سر دل شکستگی این حرفارو میزنه و تنفری در کار
نیست!!!
[درآخر بسیار متاسف هستم برای کسائی که حتّی آهنگ رو درست گوش ندادن و از روی
لجبازیاز طریق یه رسانهٔ نظر ناحق میدن و هنوز تو 30سال پیش گیر کردنو نمیخوان
[بفهمنواسه این نسل دیگه پیر شدن !!!
امير تللو تو فيس بوكش برا خونه خوبه گفته:
خیلی از شبکهها و سایتها تا حالا راجع به من بد گفتن ! منمشکلی
ندارم ! ولی تو روی شبکه من و تو وایمیسم ! بد جور هم وایمیسم! نه
بخاطر اینکه منو به ناا حق مسخره کردن بلکه بخاطر اینکه اینشبکه کلا
داره تصویر ایران رو خراب میکنه و با وجود این همه زیبایی ومعرفت و
عشق تو این کشور ، چه چیزایی نشون میدن ؟؟ یعنی ما هیچ چیز
خوبی نداریم ؟؟؟ ایرج قادریا ؟؟ ناصر حجازیها ؟؟ مهدوی کیاها؟
علی کریمیا !! جدأیی نادر از سیمینها !! مغز در رفتهها !!!!تو روی
شبکه من و تو وایمیسم به خاطره اکادمیشون و بخاطر تحقیر موزیک
ایران و جوونای ایرانی و بزرگ نشون دادن خودشون !!! من تو رویاین
شبکه وایمیسم و قول میدم که کاری باهاشون کنم که تو تاریخ این
شبکه بنویسن !!! من اگه با آهنگ خونه خوبه و فقط با یک آهنگ ۵
دقیقهای اینا رو به اندازهٔ همهٔ زرشکهاشون نکوبوندم امیرتتلو نیستم !!
این همهٔ چیزی بود که بلد بودم !!! این همهٔ وجودم بود نه یهآهنگ !!!
تک تک حرفائی که خیلی وقت بود میخواستم بگم و گفتم !!! اینکهچرا
عاشقم ؟! چرا اینجام ؟!! اینکه چه مرگمه ؟؟!!
" خونهخوبه " با تنظیم استاد عزیزم نادر کوهستانی ♥ امیدوارم خوشتون
بیاد ♥ سلامتیه همهٔ ایرانیای واقعی !!!!!!!! واقعا دوست دارماینکارو
بشنوین !!!!!!! نزدیک ۱۰ روز کار شبانهٔ روز من و آقا نادر ایندفعه بد جوری
تاثیر میزاره چون بد جوری از ته دل بود !!!!!!!!!!!به خدا قسمهروقت
خونه خوبه رو گوش میکنم قلبم درد میگیره ! از دیروز تاحالا ۱۰۰۰۰ بار
گوش دادم ! تاحالا آهنگ به این خفنی نداشتم.
يه خبر بد
چند روز پيش پاي اميرتتلو تتلو زخمي شد و تو فيس بوكشتوضيح داد كه:
امیر: سر یهماجرایی عصبانی شدم با لگد زدم به میز هم قوزک پام "مو"
ورداشته هم، شیشهٔ میز تاندوم وپارهٔ کرده
و بخیه و این حرفا ولی الان خوبم و اینو نگفتم که نگران شین،
فقط خواستم بگم که اگه یکم کمترمیام بخاطر این قضیه هست
وگرنه که من عاشقتونم اینماز عکسش !
ببینین چیز خاصی نیست خواهش میکنم نگران نباشین
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بسته پيشنهادي اميرتتلوبه سالومه...
بسته ی پیشنهادی برای سالومه یا همون سالی تاک!
صاف بریم سر اصل مطلب:
۱-
یه کتاب ساده آموزش مجری گری بخون که"بادی لنگویج" یا به قول گفتنی طرز
یه کتاب ساده آموزش مجری گری بخون که"بادی لنگویج" یا به قول گفتنی طرز
تکون دادن دستات رو یاد بگیری. دستاتو ببندن هم میتونی اجراکنی؟ یا فکر میکنی
تا تکون ندی ما چیزی نمیفهمیم؟
۲- زرشک طلائی رو از اسکی طلائی تو ذره بین تقلید کردی، هیچینگفتم. البته اسکی
طلائی یه حکمت دیگهای داشت. ما دست کسی که دزدی میکردو رومیکردیم، برنامه ی
شما که خودش یه زرشک پلوئه.
۳- جزمین مال منه، قبلا هم گفتم!
۴-
اینایی که میگن سالی تاک دوستتداریم، میخوان تصویرشون تو شبکه من و تو پخش بشه.
اینایی که میگن سالی تاک دوستتداریم، میخوان تصویرشون تو شبکه من و تو پخش بشه.
به همین سادگی. امر به شما مشتبه شده. علیرضا امیرقاسمی هم یهروز فکر میکرد اگه از
تلویزیون خدافظی کنه تو ایران تظاهرات میشه! به قول یاروگفتنی، صرفا جهت اطلاع!
۵- شما به موسیقی زیرزمینی چیکار داری؟شهرام صولتی گوش کن به کار شما بیشتر میخوره.
۶-
لحن حرف زدنت رو کاری ندارم. آخه میگنتا موقعی که نمیتونی پیشنهاد بهتری بدی،
لحن حرف زدنت رو کاری ندارم. آخه میگنتا موقعی که نمیتونی پیشنهاد بهتری بدی،
نمیتونی فقط بگی "بده"
۷-
سالومه جان، خدا وکیلی تو و ندا فقطتو یه شبکه ایرانی شانس مجری شدن داشتید،
سالومه جان، خدا وکیلی تو و ندا فقطتو یه شبکه ایرانی شانس مجری شدن داشتید،
به هر حال بقیه جاهای دنیا استاندارد وجود داره.
۸-
اصلا ایران بد، ایران کثیف، ایران سرکوچه هاش آشغال ریخته. ایران...
اصلا ایران بد، ایران کثیف، ایران سرکوچه هاش آشغال ریخته. ایران...
از زندگی تو لندن راضی هستی؟ حقوق ۲۰۰۰ پوندیت کفاف زندگیت رو میده یا اجارهخونه ت
به سختی پرداخت میشه؟ مالیات سالانه چی؟ اذیتت نکرده؟ توایستگاه مترو لندن کارتن
خواب ندیدی؟ میدونم دلت لک زده بیای ایران اما شرمنده، دیگهنمیشه!
البته اینا همه ش یه سری پیشنهاد بود، می تونی هم جدی نگیری.فقط یادت باشه اردشیر
ممکنه مرض داشته باشه ولی خیالت تخت، غرض نداره...
عكس
امير تتلو و خواهراش...
اميرتتلوكوچولو...
اينم خلاقيت طرفدارا...
اينم طرفداراي دخمل...
داش تتل جدي...
اينم چندتا عكس تتل...
اميرتتلوكوچولو...
اينم خلاقيت طرفدارا...
اينم طرفداراي دخمل...
داش تتل جدي...
اينم چندتا عكس تتل...
ببخشيد موضوع خراب شد