این دخدرایی که همش پسرارو مسخره میکنن
اینایی که به پسرا گیرمیدن
اینایی که همش از پسرا ایراد میگیرن
این دخدرایی که خودشو نو خیلی بالاتر از پسرامیدونن
اینا خیلی دخدرای خوبی هستن، من خیلی دوسشون دارم!!
دخدرا جیغ دست هوورآ (:
.
.
زنها دوست دارن با مردی ازدواج کنن که:
مثل میمون بامزه....
مثل سگ باوفا....
و مثل خروس با غیرت باشه
اما...
بعد ازدواج میفهمن مردا مثل میمون دلقک
مثل سگ هار و
مثل خروس همه ی مرغا رو دوست دارن ....
.
.
مدرسه پسرونع :
داخل کلاس: معلم مشغول بلوتوث بازی با یکی از بچه های خفن کلاس است. امیر و رضا در حال مخ زدن دختری هستند وبا اس ام اس دادن مخش را تیلید میکنند! انگاری ان سمت کلاس علی با کیوان دعوایش شده که چرا اون روز ماه پیش ساعت هفت و نیم به دوست دختر من سلام کردی؟؟؟!!
گوشه کلاس صدایی به گوش میرسد: نصرت در حال گریه کردن است میگوید عاشق شده ام...صغرای من...!!!!
میز جلویی را face to face معلمه جای اسکول کلاس است که یکهو سوالی برایش پیش می اید: اقا چرا درس را شروع نمیکنید؟! معلم با چشم غره به او مینگرد...صدای زنگ به صدا در می اید...بچه ها به طرز فجیعی به طرف در حمله ور میشوند تا نکند زنگ مدرسه دخترانه زودتر از اینکه انها برسند بخورد؟؟؟؟!!!
.
.
.
.
.
تذکر: قصد بدی نداشتم ! فقط شوخی کردم دوره هم بخندیم (:
پس لدفن دَری بَری بارم نکنید ! (:
مخصوصا به من و عَمَم کاری نداشته باشید (:
همیــــــــــن ! (:
فقط سپاس لدفن ^_____^
اینایی که به پسرا گیرمیدن
اینایی که همش از پسرا ایراد میگیرن
این دخدرایی که خودشو نو خیلی بالاتر از پسرامیدونن
اینا خیلی دخدرای خوبی هستن، من خیلی دوسشون دارم!!
دخدرا جیغ دست هوورآ (:
.
.
زنها دوست دارن با مردی ازدواج کنن که:
مثل میمون بامزه....
مثل سگ باوفا....
و مثل خروس با غیرت باشه
اما...
بعد ازدواج میفهمن مردا مثل میمون دلقک
مثل سگ هار و
مثل خروس همه ی مرغا رو دوست دارن ....
.
.
مدرسه پسرونع :
داخل کلاس: معلم مشغول بلوتوث بازی با یکی از بچه های خفن کلاس است. امیر و رضا در حال مخ زدن دختری هستند وبا اس ام اس دادن مخش را تیلید میکنند! انگاری ان سمت کلاس علی با کیوان دعوایش شده که چرا اون روز ماه پیش ساعت هفت و نیم به دوست دختر من سلام کردی؟؟؟!!
گوشه کلاس صدایی به گوش میرسد: نصرت در حال گریه کردن است میگوید عاشق شده ام...صغرای من...!!!!
میز جلویی را face to face معلمه جای اسکول کلاس است که یکهو سوالی برایش پیش می اید: اقا چرا درس را شروع نمیکنید؟! معلم با چشم غره به او مینگرد...صدای زنگ به صدا در می اید...بچه ها به طرز فجیعی به طرف در حمله ور میشوند تا نکند زنگ مدرسه دخترانه زودتر از اینکه انها برسند بخورد؟؟؟؟!!!
.
.
.
.
.
تذکر: قصد بدی نداشتم ! فقط شوخی کردم دوره هم بخندیم (:
پس لدفن دَری بَری بارم نکنید ! (:
مخصوصا به من و عَمَم کاری نداشته باشید (:
همیــــــــــن ! (:
فقط سپاس لدفن ^_____^