13-02-2014، 22:12
در بسیاری از موارد دیده شده است که لیموترش را برای تزئین کنار دیس و بشقاب غذا میگذارند یا حتی برخی از افراد لیموهای قاچ شده را در یخچال نگهداری میکنند با در رستورانها لیموهای قاچ شده را آماده میگذارند.
ما لیموترش را به دلیل ویتامینی که دارد میخوریم. اما لیموهای قاچ شده پر از باکتری میشوند. مجله بهداشت توسط «هافینگتون پست» در این باره نوشت: آزمایشاتی بر روی پوست و گوشت لیمو در رستورانهای مختلف انجام گرفته است.
تمام تجزیه و تحلیلها نشان میدهد که 70درصد از این لیموها حاوی باکتریها و میکروبهاست. لیموهای قاچ شده در کنار گوشت خام یا در آشپزخانه کار صحیحی نیست.
مطالعاتی دیگر توسط استاد دانشگاه نیویورک در این مورد انجام شد.
باز هم همان نتایج را داشت؛ لیموهای قاچ شده مملو از باکتری و میکروب هستند و باید به اندازه کافی شسته شوند و درست در زمان مصرف باید قاچ شود تا ویتامین خود را از دست ندهد و محلی برای جمع شدن میکروبها نباشد.