12-02-2014، 16:57
نام
بستنی سنتی
مواد لازم
شیر یک لیتر
شکر 400 گرم
ثعلب یک قاشق غذاخوری
گلاب یک استکان
خامه 100 گرم
پسته 50 گرم
زعفران به مقدار لازم
چگونگی تهیه
ابتدا خامه را درون یک ظرف شیشه ای صاف کرده و یک ساعت در یخچال می گذاریم تا سفت شود. شکر و ثعلب را مخلوط کرده و به شیر اضافه می کنیم سپس گلاب و زعفران را نیز به آن اضافه کرده و داخل بستنی ساز می ریزیم بعد از 40 دقیقه از دستگاه خارج کرده و خامه ی سفت را به آن اضافه می کنیم و داخل فریزر به مدت 6 -7 ساعت قرار می دهیم . بستنی آماده است.
بستنی سنتی
مواد لازم
شیر یک لیتر
شکر 400 گرم
ثعلب یک قاشق غذاخوری
گلاب یک استکان
خامه 100 گرم
پسته 50 گرم
زعفران به مقدار لازم
چگونگی تهیه
ابتدا خامه را درون یک ظرف شیشه ای صاف کرده و یک ساعت در یخچال می گذاریم تا سفت شود. شکر و ثعلب را مخلوط کرده و به شیر اضافه می کنیم سپس گلاب و زعفران را نیز به آن اضافه کرده و داخل بستنی ساز می ریزیم بعد از 40 دقیقه از دستگاه خارج کرده و خامه ی سفت را به آن اضافه می کنیم و داخل فریزر به مدت 6 -7 ساعت قرار می دهیم . بستنی آماده است.