12-02-2014، 16:50
نام
شكلات سوئيسي
مواد لازم
شكلات تخته اي 300 گرم
پودر شكر 100 گرم
قهوه 1 قاشق مربا خوري
گردوي خرد شده 100 گرم
كره 75 گرم
خلال پسته و بادام به مقدار لازم
زرده تخم مرغ 1 عدد
ژلاتين 1 ورق
آب جوش 4 قاشق غذاخوري
بيسكويت خرد شده 50 گرم
كاكائو 4 قاشق غذاخوري
شير خشك 1 قاشق غذا خوري
چگونگی تهیه
كره و پودر قند را مي زنيم . تخم مرغ را به آن مي افزائيم بعد به ترتيب قهوه – كاكائو – شير خشك را اضافه مي نمائيم . شكلات تخته اي را بصورت بن ماري آب كرده اضافه مي كنيم . سپس گردو و بيسكويت را اضافه مي نمائيم و در يك سيني 15*20 مواد را پهن مي كنيم و سس شكلات آماده شده را روي آن مي دهيم . طرز تهيه سس شكلات : كره و كاكائو را روي حرارت غير مستقيم آب كرده بعد پودر قند را اضافه مي كنيم . حالا آبجوش را مي افزائيم ورق ژلاتين را اضافه مي كنيم . ( نكته : ورق ژلاتين را قبلاٌ با اب سرد نرم مي كنيم ) آب آن را گرفته اضافه مي كنيم و روي شكلات مي دهيم و روي آن را خلال پسته و بادام مي ريزيم . بعد از آماده شدن به مدت 3 ساعت داخل فريزر يا يخچال نگه مي داريم و به اندازه و شكل دلخواه برش مي دهيم . اين مواد براي 10 نفر در نظر گرفته شده است .
شكلات سوئيسي
مواد لازم
شكلات تخته اي 300 گرم
پودر شكر 100 گرم
قهوه 1 قاشق مربا خوري
گردوي خرد شده 100 گرم
كره 75 گرم
خلال پسته و بادام به مقدار لازم
زرده تخم مرغ 1 عدد
ژلاتين 1 ورق
آب جوش 4 قاشق غذاخوري
بيسكويت خرد شده 50 گرم
كاكائو 4 قاشق غذاخوري
شير خشك 1 قاشق غذا خوري
چگونگی تهیه
كره و پودر قند را مي زنيم . تخم مرغ را به آن مي افزائيم بعد به ترتيب قهوه – كاكائو – شير خشك را اضافه مي نمائيم . شكلات تخته اي را بصورت بن ماري آب كرده اضافه مي كنيم . سپس گردو و بيسكويت را اضافه مي نمائيم و در يك سيني 15*20 مواد را پهن مي كنيم و سس شكلات آماده شده را روي آن مي دهيم . طرز تهيه سس شكلات : كره و كاكائو را روي حرارت غير مستقيم آب كرده بعد پودر قند را اضافه مي كنيم . حالا آبجوش را مي افزائيم ورق ژلاتين را اضافه مي كنيم . ( نكته : ورق ژلاتين را قبلاٌ با اب سرد نرم مي كنيم ) آب آن را گرفته اضافه مي كنيم و روي شكلات مي دهيم و روي آن را خلال پسته و بادام مي ريزيم . بعد از آماده شدن به مدت 3 ساعت داخل فريزر يا يخچال نگه مي داريم و به اندازه و شكل دلخواه برش مي دهيم . اين مواد براي 10 نفر در نظر گرفته شده است .