12-02-2014، 16:40
نام
سالاد ذرت
مواد لازم
ذرت پخته يا كنسرو ذرت 2 فنجان
زيتون خرد شده نصف فنجان
فلفل سبز خرد شده نصف فنجان
جعفري خرد شده 2 قاشق سوپخوري
سس فرانسوي يا مايونز 4/1 فنجان
برگ كاهو به مقدار لازم
كالباس خرد شده 4 ورق
گوجه فرنگي پوست و دانه گرفته خرد شده 1 عدد
پياز حلقه شده كمي
نمك ، فلفل ، آب ليمو ترش تازه كمي
چگونگی تهیه
كنسرو ذرت ، فلفل سبز ، زيتون ، گوجه فرنگي و جعفري را در كاسه بريزيد و سس را به آن اضافه كرده خوب بهم بزنيد . نمك و فلفل و در صورت دلخواه كمي آب ليمو ترش تازه را نيز افزوده بگذاريد نيم ساعت بماند . ظرف مناسبي را جهت سالاد آماده كنيد و برگهاي كاهو را درسته يا خرد شده داخل آن پهن كنيد . سالاد ذرت را روي آن ريخته با كالباس و حلقه هاي پياز آن را تزئين كنيد . نكات لازم : 1- يك اندازه بودن مواد خرد شده و تازگي مواد 2- مي توان بجاي سس فرانسوي يا مايونز از آب ليمو ترش تازه و روغن زيتون نيز استفاده نمود.
سالاد ذرت
مواد لازم
ذرت پخته يا كنسرو ذرت 2 فنجان
زيتون خرد شده نصف فنجان
فلفل سبز خرد شده نصف فنجان
جعفري خرد شده 2 قاشق سوپخوري
سس فرانسوي يا مايونز 4/1 فنجان
برگ كاهو به مقدار لازم
كالباس خرد شده 4 ورق
گوجه فرنگي پوست و دانه گرفته خرد شده 1 عدد
پياز حلقه شده كمي
نمك ، فلفل ، آب ليمو ترش تازه كمي
چگونگی تهیه
كنسرو ذرت ، فلفل سبز ، زيتون ، گوجه فرنگي و جعفري را در كاسه بريزيد و سس را به آن اضافه كرده خوب بهم بزنيد . نمك و فلفل و در صورت دلخواه كمي آب ليمو ترش تازه را نيز افزوده بگذاريد نيم ساعت بماند . ظرف مناسبي را جهت سالاد آماده كنيد و برگهاي كاهو را درسته يا خرد شده داخل آن پهن كنيد . سالاد ذرت را روي آن ريخته با كالباس و حلقه هاي پياز آن را تزئين كنيد . نكات لازم : 1- يك اندازه بودن مواد خرد شده و تازگي مواد 2- مي توان بجاي سس فرانسوي يا مايونز از آب ليمو ترش تازه و روغن زيتون نيز استفاده نمود.