امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تست اعتمادبه نفس

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=12323
چــِِِِِِِِـ ـ ـ ـــرآ تـــــ ـ ـ ــــوكـِِِِِِِِِِـــ ـ ـ ـــدِِِِِِِِِري دآيـــــ ـ ـ ــــي؟!
پاسخ
 سپاس شده توسط ♔ Lîfε ιζ βευτιfυl ♔ ، mobina bieber ، karona ، گریس ، تآج آسیا ، leila♥♥ ، خانوم دکتر ، HediVampire ، بیتا خانومی* ، ESSE BLACK ، beauty ، ***shabnam*** ، 0027 ، ★~Ѕдула~★
آگهی
دوست گرامي، شما از اين تست خودشناسي (24) امتياز کسب کرده ايد.

خصوصيات‌ كلي‌: شخصي‌ مطمئن‌، مثبت‌ ، فهميده‌، با شعور، معقول‌ و آگاه‌
امتياز شما به‌ خوبي‌ نشان‌ مي‌دهد كه‌ شما در كل‌ فردي‌ مطمئن‌ و با اعتماد به‌ نفس‌ هستيد و نگرشي‌ مثبت‌ به‌ زندگي‌ داريد.
از آنجايي‌ كه‌ بي‌جهت‌ به‌ خود اطمينان ‌نداريد، به‌ احتمال‌ زياد بدون‌ اين‌ كه‌ در كسي‌ احساس‌ حقارت‌ ايجاد كنيد، به‌ واسطه‌ دوستان ‌و همكارانتان‌ معروف‌ و مشهور خواهيد شد!
پاسخ
 سپاس شده توسط soroush55
دوست گرامي، شما از اين تست خودشناسي (37) امتياز کسب کرده ايد.خصوصيات‌ كلي‌: فردي‌ جسور، بي ‌پروا، برون‌ گرا ، شاد ، با نشاط ، سرزنده‌ ، قابل‌ اعتماد و مطمئن‌ شما سرشار از اعتماد به‌ نفس‌ هستيد و به ‌توانايي‌هاي‌ خودتان‌ تقريباً در انجام‌ همه‌ كارها اعتقاد كامل‌ داريد.فقط بايد مراقب‌ اطمينان‌ بي‌ جهت‌ خودتان ‌باشيد، چرا كه‌ موفقيت‌ و پيشرفت‌ مستلزم ‌سخت‌ كوشي‌ و پشتكار زيادي‌ است‌ و به‌ صرف ‌اين‌ كه‌ شما انتظار آن‌ را داريد، رخ‌ نمي‌دهد.همچنين‌، از آنجايي‌ كه‌ در پيشروي‌ به‌ شدت ‌بي‌پروا عمل‌ مي‌كنيد ، ممكن‌ است‌ افراد زيادي‌ شما را شخصي‌ پررو، عجول‌ و جسور يا از خود راضي‌ تلقي‌ كنند و مشتاقانه‌، به‌ انتظار روزي ‌بنشينند كه‌ از بالاي‌ آسمان‌ به‌ زمين‌ سقوط نماييد
❤Whatever you are, be a good one.
پاسخ
من شخصی مطمئن
مثبت فهمیده با شعور معقول و اگاه شدمSmile
وامتیازم 29Wink

• [rtl]امتياز شما به‌ خوبي‌ نشان‌ مي‌دهد كه‌ شما در كل‌ فردي‌ مطمئن‌ و با اعتماد به‌ نفس‌ هستيد و نگرشي‌ مثبت‌ به‌ زندگي‌ داريد.از آنجايي‌ كه‌ بي‌جهت‌ به‌ خود اطمينان ‌نداريد، به‌ احتمال‌ زياد بدون‌ اين‌ كه‌ در كسي‌ احساس‌ حقارت‌ ايجاد كنيد، به‌ واسطه‌ دوستان ‌و همكارانتان‌ معروف‌ و مشهور خواهيد شد![/rtl]
[ اینم یه نوشیدنی خنک که تو تابستون میچسبه D: ]
.
.
.
.
.
.
.
.
.
تست اعتمادبه نفس 1
پاسخ
چ جالب بود من 28 Blush
کنارم گذاشتی که تلخم کنی نیستی ببینی شرابی شدم ناب........
پاسخ
 سپاس شده توسط ♣♦♠l♥k♠♦♣
من 44
پاسخ
 سپاس شده توسط ♣♦♠l♥k♠♦♣
دوست گرامي، شما از اين تست خودشناسي (43) امتياز کسب کرده ايد.
خصوصيات‌ كلي‌: فردي‌ جسور، بي ‌پروا، برون‌ گرا ، شاد ، با نشاط ، سرزنده‌ ، قابل‌ اعتماد و مطمئن‌ 
شما سرشار از اعتماد به‌ نفس‌ هستيد و به ‌توانايي‌هاي‌ خودتان‌ تقريباً در انجام‌ همه‌ كارها اعتقاد كامل‌ داريد.
فقط بايد مراقب‌ اطمينان‌ بي‌ جهت‌ خودتان ‌باشيد، چرا كه‌ موفقيت‌ و پيشرفت‌ مستلزم ‌سخت‌ كوشي‌ و پشتكار زيادي‌ است‌ و به‌ صرف ‌اين‌ كه‌ شما انتظار آن‌ را داريد، رخ‌ نمي‌دهد.
همچنين‌، از آنجايي‌ كه‌ در پيشروي‌ به‌ شدت ‌بي‌پروا عمل‌ مي‌كنيد ، ممكن‌ است‌ افراد زيادي‌ شما را شخصي‌ پررو، عجول‌ و جسور يا از خود راضي‌ تلقي‌ كنند و مشتاقانه‌، به‌ انتظار روزي ‌بنشينند كه‌ از بالاي‌ آسمان‌ به‌ زمين‌ سقوط نماييد!

عاشق خودمم که اینقد اعتماد به سقفم.TongueTongueTongue
 مخاطب פֿـاص نــבارҐ ! چوטּ פֿـوבҐ פֿـاصҐ .!!
تست اعتمادبه نفس 1
پاسخ
(12-02-2014، 18:39)♣♦♠l♥k♠♦♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزيزم حتمااسپم دادي پاكش كردن!
بروقوانين وبخون!

من اسپم نداده بودم.جواب تستم رو نوشته بودم.Huh
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تست اعتمادبه نفس 1
پاسخ
امتياز شما به‌ خوبي‌ نشان‌ مي‌دهد كه‌ شما در كل‌ فردي‌ مطمئن‌ و با اعتماد به‌ نفس‌ هستيد و نگرشي‌ مثبت‌ به‌ زندگي‌ داريد.
از آنجايي‌ كه‌ بي‌جهت‌ به‌ خود اطمينان ‌نداريد، به‌ احتمال‌ زياد بدون‌ اين‌ كه‌ در كسي‌ احساس‌ حقارت‌ ايجاد كنيد، به‌ واسطه‌ دوستان ‌و همكارانتان‌ معروف‌ و مشهور خواهيد شد!
پاسخ
شما از اين تست خودشناسي (33) امتياز کسب کرده ايد.
خیلییییییییییییی ممنونمHeart
تست اعتمادبه نفس 1
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان