07-02-2014، 19:04
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=12323
|
تست اعتمادبه نفس |
||||||||||||||
07-02-2014، 19:04
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
11-02-2014، 18:47
دوست گرامي، شما از اين تست خودشناسي (24) امتياز کسب کرده ايد.
خصوصيات كلي: شخصي مطمئن، مثبت ، فهميده، با شعور، معقول و آگاه امتياز شما به خوبي نشان ميدهد كه شما در كل فردي مطمئن و با اعتماد به نفس هستيد و نگرشي مثبت به زندگي داريد. از آنجايي كه بيجهت به خود اطمينان نداريد، به احتمال زياد بدون اين كه در كسي احساس حقارت ايجاد كنيد، به واسطه دوستان و همكارانتان معروف و مشهور خواهيد شد!
دوست گرامي، شما از اين تست خودشناسي (37) امتياز کسب کرده ايد.خصوصيات كلي: فردي جسور، بي پروا، برون گرا ، شاد ، با نشاط ، سرزنده ، قابل اعتماد و مطمئن شما سرشار از اعتماد به نفس هستيد و به تواناييهاي خودتان تقريباً در انجام همه كارها اعتقاد كامل داريد.فقط بايد مراقب اطمينان بي جهت خودتان باشيد، چرا كه موفقيت و پيشرفت مستلزم سخت كوشي و پشتكار زيادي است و به صرف اين كه شما انتظار آن را داريد، رخ نميدهد.همچنين، از آنجايي كه در پيشروي به شدت بيپروا عمل ميكنيد ، ممكن است افراد زيادي شما را شخصي پررو، عجول و جسور يا از خود راضي تلقي كنند و مشتاقانه، به انتظار روزي بنشينند كه از بالاي آسمان به زمين سقوط نماييد
12-02-2014، 18:51
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-02-2014، 18:52، توسط ღ narges ღ.)
من شخصی مطمئن
مثبت فهمیده با شعور معقول و اگاه شدم وامتیازم 29
12-02-2014، 18:58
چ جالب بود من 28
12-02-2014، 19:04
من 44
12-02-2014، 19:38
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-02-2014، 19:39، توسط بیتا خانومی*.)
دوست گرامي، شما از اين تست خودشناسي (43) امتياز کسب کرده ايد.
خصوصيات كلي: فردي جسور، بي پروا، برون گرا ، شاد ، با نشاط ، سرزنده ، قابل اعتماد و مطمئن
شما سرشار از اعتماد به نفس هستيد و به تواناييهاي خودتان تقريباً در انجام همه كارها اعتقاد كامل داريد. فقط بايد مراقب اطمينان بي جهت خودتان باشيد، چرا كه موفقيت و پيشرفت مستلزم سخت كوشي و پشتكار زيادي است و به صرف اين كه شما انتظار آن را داريد، رخ نميدهد. همچنين، از آنجايي كه در پيشروي به شدت بيپروا عمل ميكنيد ، ممكن است افراد زيادي شما را شخصي پررو، عجول و جسور يا از خود راضي تلقي كنند و مشتاقانه، به انتظار روزي بنشينند كه از بالاي آسمان به زمين سقوط نماييد! عاشق خودمم که اینقد اعتماد به سقفم.
13-02-2014، 13:48
(12-02-2014، 18:39)♣♦♠l♥k♠♦♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. من اسپم نداده بودم.جواب تستم رو نوشته بودم.
13-02-2014، 15:52
خصوصيات كلي: شخصي مطمئن، مثبت ، فهميده، با شعور، معقول و آگاه
امتياز شما به خوبي نشان ميدهد كه شما در كل فردي مطمئن و با اعتماد به نفس هستيد و نگرشي مثبت به زندگي داريد. از آنجايي كه بيجهت به خود اطمينان نداريد، به احتمال زياد بدون اين كه در كسي احساس حقارت ايجاد كنيد، به واسطه دوستان و همكارانتان معروف و مشهور خواهيد شد!
13-02-2014، 15:57
شما از اين تست خودشناسي (33) امتياز کسب کرده ايد.
خصوصيات كلي: شخصي مطمئن، مثبت ، فهميده، با شعور، معقول و آگاه امتياز شما به خوبي نشان ميدهد كه شما در كل فردي مطمئن و با اعتماد به نفس هستيد و نگرشي مثبت به زندگي داريد. از آنجايي كه بيجهت به خود اطمينان نداريد، به احتمال زياد بدون اين كه در كسي احساس حقارت ايجاد كنيد، به واسطه دوستان و همكارانتان معروف و مشهور خواهيد شد! خیلییییییییییییی ممنونم | ||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|