24-01-2014، 21:09
به نقل از روزنامه آمریکایی «لسآنجلستایمز»، محققان دپارتمان مکانیک و مهندسی هوافضا دانشگاه «پرینستون» واقع در ایالت «نیوجرسی» آمریکا پیشبینی کردند که شبکه اجتماعی «فیس بوک» که هماکنون شبیه یک بیماری واگیردار در حال گسترش است، احتمالاً تا سال ۲۰۱۷، ۸۰ درصد از کاربران خود را از دست میدهد.
این محققان از طریق مقایسه منحنی رشد بیماریهای همهگیر با آن دسته از شبکههایهای اجتماعی آنلاین از مرگ قریبالوقوع شبکه فیس بوک را پیش بینی کردند.
آنها استدلال کردند که فیسبوک نیز همچون طاعون به تدریج ظرف سه سال آینده از بین میرود زیرا افراد در مقابل آن ایمنی پیدا میکنند.
این پیشبینی بر اساس شمار دفعاتی است که فیسبوک بعنوان یک کلمه جستجو در گوگل تایپ شده است. نمودار سرویس «گوگل ترندز» (Google Trends) اشاره دارد که جستجوی «فیسبوک» در دسامبر ۲۰۱۲ به بالاترین نقطه خود رسیده است و از آن زمان به بعد کاهش پیدا کرده است. شاید یکی از مهمترین دلایل کاهش این نمودار دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کاهش تمایل استفاده جوانان از فیس بوک باشد .
کاهش تمایل استفاده جوانان از فیس بوک باشد .
نویسندگان در مقالهای با عنوان مدل همهگیر شناسی پویایی شبکه اجتماعی آنلاین اعلام کردند: ایدهها همچون بیماریها به صورت واگیردار و مسری بین افراد گسترش پیدا میکنند و سپس از بین میروند و این مسئله با موفقیت با مدلهای همهگیر شناسی توصیف شده است.
آنها افزودند: در نهایت، کاربران شروع به ترک کردن (محیط اجتماعی) میکنند و بهبود به صورت مسری گسترش پیدا میکند زیرا کاربران تمایل خود را به شبکههای اجتماعی از دست میدهند.
پروفسور «دنیل میلر» از دانشگاه لندن اظهار داشت که دیگر شبکههای اجتماعی چون توییتر جایگزین فیسبوک میشود.
فیسبوک در ۴ فوریه ۲۰۱۴، ۱۰ ساله میشود. این شبکه اجتماعی در اکتبر ۲۰۱۳ گزارش کرد که ماهانه ۱٫۲ میلیارد کاربر فعال در ماه دارد.