به این سوالا جواب بدین
بهترین بیت ساز ؟
این عکسو تفسیر کنید
با کودوم فاز میگیری
بهترین بیت ساز ؟
این عکسو تفسیر کنید
با کودوم فاز میگیری
|
چند تا نظر سنجی رپی ( یک مورد اضافه شد ) |
|||||||||||||||||||||||||||||
به این سوالا جواب بدین
بهترین بیت ساز ؟ این عکسو تفسیر کنید با کودوم فاز میگیری
23-01-2014، 12:25
بهترین بیت ساز: جی جی ، هیدن ، خشایار
تفسیر عکس:یه چای داغ با یه مارلبوروی کون قرمز با کدوم فاز میگیری : اول شاهین که تو اینا نیست! بعد زد بازی بیشتر اهنگ کدوم رو گوش میدی:1.شاهین 2.بهرام 3.حصین و صادق بهترین اهنگ رپ: اهنگ خوب زیاده...
23-01-2014، 13:45
تو تمام نظرسنجیای رپی مهدیار اوله...
با اینکه ازش اصلا خوشم نماید ولی مهدیار بیتاش خداست... بعد اتور... چای داغ با یه مالبروی کون قرمز/چشما روته اما دنیای تو فول دپرس بین اون سه تا به ترتیب: صادق خلوت فدایی بین پیشرو و زد:پیشرو ولی با آهنگایس پارتی زد خییییلی حال میکنم به ترتیب:شاهین بهرام حصین عرفان بهترینا خیلی زیادن و سخته بینشون بهترینو انتخاب کنی ولی به چی اعتقاد داری- بهرام خدابود...
23-01-2014، 13:52
از نظر من سورنا بیتاش خداس
چای داغ با یه ماربروی .. قرمز با صادق فاز میگیرم ۱ صادق و حصین آدمک صادق خیلی باش حال میکنم
23-01-2014، 14:15
(آخرین ویرایش در این ارسال: 27-02-2014، 12:37، توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ.)
بهترین بیت ساز: هیدن ، جی جی ، مهدیار
تفسیر:با اون لیوان و با اون سیگار توش با اهنگای صادق خیلی حال می کنم! + زدبازی مطمئنا زدبازی! اوف خیلی سخت شد! ولی زدبازی! اهنگ خوب خیلی زیاده نمی شه یکیشو گفت........ تابستون کوتاهه و ...................... قوی ترین اهنگ حصین:3 و 7 و4
29-01-2014، 14:16
1 جی جی
2 یه لیوان قهوه ترک 3 زد بازی 4 عرفان زدبازی یاس 5 اینو دیگه نمیشه گفت خیلی زیاده obi زد بازی yadete عرفان ponez اهین نجفی و .....
29-01-2014، 14:17
جی جی
چایی و سیگار و تیک تیک کاغذ.... فقط و فقط زد بازی آهنگ ( پارتی ) از گروه زد بازی سپاس
30-01-2014، 18:29
عاقا پسر!
من که مدیرم! ارسالتم گزارش شد! اخطارتم نوش جونت....
30-01-2014، 19:23
1=1
2=یه عکس و فنجون قهوه و سیگار به لب رفتم به گپ/ عزیز دل رپ 3=2-2 4=هیچکس و پیشرو 5=اهنگ سکوت/ خواننده= پیام تورک
03-02-2014، 19:19
سره این موضوع اخطار کرفتم
یادش نبخیر
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|