13-01-2014، 19:10
زخمی در پهلویـم است..
روزگار نمک ـ ـ می پاشــد..
و مـن به خــود می پیچـــــم..
و همه فــــکر می کنند می رقـــصم..
*******************************************************برگـَـــرد..
يادتـــــ ــ ـ را جا گذاشتــــ ـــ ـي..
نمي خواهم عُــمري به اين اميد باشَـــ ـــ ـم
كه براي بُردنَش بر مي گردي ..
خاموشی بهانه است
مشترک مورِد نظر فراموشت کرده است !
ايــن روزهـــا دوباره افــکــارم بــه ســوي تــــو پــر مــي کــشــد...
ســنــگــش نــزن تــحــمــل کـــــن .... **************************************************** وقـتی از چـشمِ کـسی بیُــفتی ،
مثلِ یــک قـــطره اشک ..
دیگه فــرقـی نمیــکنه کجـــا بـــاشی !؟
گوشه ی چشم ..
رویِ گونه ..
و یا ..
رویِ خــاک !
تـــو دیـگه چــکیــدی… ****************************************************خُدايا...
چشم های هيــــچ عاشقی رو...
واسه رسيدن به عشقش..
خيــــس نكن... ! **************************************************** تمام تقویم های جهان شاهدند
که هرسال بی تو متولد میشوم
به این تولد مکر عادت کرده ام
اما
از بی تو بودن میترسم … **************************************************** خوشبختی یعنی
در خاطر کسی ماندگاری که لحظه های نبودنت را با تمام
دنیا معامله نمیکند . . ****************************************************میکــــشم
انـــتــظـــــ ـار را میـگویـم
تا آن روزیــ ـ که بیایی
فقط!
دیر نکن . .
مـــن بی صبـرانــه
میکشمـــــ ! **************************************************** خَستــ ــه ام....!
امــــا تَحمـُـ ــل مـی کُنــم...
خُــ ــدایـــا روزِگـ ــارت با
من و زندگیــــ ام بـَـ ـد تـــا کـــرد...! **************************************************** بی تـــــــــــ ـ ـ ـــــو
حتــــــــ ـ ـ ـــی بـــــ ـاران هـــــــ ـ ـ ـم
بـــ ـوی تـــ ـ ـــــــشنگی مــــ ــ ـیدهد *************************************************** خدایا آسمانت چه مزه ایست ؟؟؟
من که فقط زمین خوردم .... ****************************************************برو من با خودم و دل شکسته ام کنارخواهم امد...
قانع کردن دلم بهتراست ازتمنای عشق ازتو و وجود یخ زده ات **************************************************** می دانـی؟!
مـیـتـرسم بـگـویـد دوستـت دارم و . . .
مـن یـاد تـو بـیفـتم !! *************************************************** معشوقه ای پیدا کرده ام به نام روزگار !!!!
این روزها سخت مرا درآغوش خویش
به بازی گرفته است !! ****************************************************
روزگار نمک ـ ـ می پاشــد..
و مـن به خــود می پیچـــــم..
و همه فــــکر می کنند می رقـــصم..
*******************************************************برگـَـــرد..
يادتـــــ ــ ـ را جا گذاشتــــ ـــ ـي..
نمي خواهم عُــمري به اين اميد باشَـــ ـــ ـم
كه براي بُردنَش بر مي گردي ..
خاموشی بهانه است
مشترک مورِد نظر فراموشت کرده است !
ايــن روزهـــا دوباره افــکــارم بــه ســوي تــــو پــر مــي کــشــد...
ســنــگــش نــزن تــحــمــل کـــــن .... **************************************************** وقـتی از چـشمِ کـسی بیُــفتی ،
مثلِ یــک قـــطره اشک ..
دیگه فــرقـی نمیــکنه کجـــا بـــاشی !؟
گوشه ی چشم ..
رویِ گونه ..
و یا ..
رویِ خــاک !
تـــو دیـگه چــکیــدی… ****************************************************خُدايا...
چشم های هيــــچ عاشقی رو...
واسه رسيدن به عشقش..
خيــــس نكن... ! **************************************************** تمام تقویم های جهان شاهدند
که هرسال بی تو متولد میشوم
به این تولد مکر عادت کرده ام
اما
از بی تو بودن میترسم … **************************************************** خوشبختی یعنی
در خاطر کسی ماندگاری که لحظه های نبودنت را با تمام
دنیا معامله نمیکند . . ****************************************************میکــــشم
انـــتــظـــــ ـار را میـگویـم
تا آن روزیــ ـ که بیایی
فقط!
دیر نکن . .
مـــن بی صبـرانــه
میکشمـــــ ! **************************************************** خَستــ ــه ام....!
امــــا تَحمـُـ ــل مـی کُنــم...
خُــ ــدایـــا روزِگـ ــارت با
من و زندگیــــ ام بـَـ ـد تـــا کـــرد...! **************************************************** بی تـــــــــــ ـ ـ ـــــو
حتــــــــ ـ ـ ـــی بـــــ ـاران هـــــــ ـ ـ ـم
بـــ ـوی تـــ ـ ـــــــشنگی مــــ ــ ـیدهد *************************************************** خدایا آسمانت چه مزه ایست ؟؟؟
من که فقط زمین خوردم .... ****************************************************برو من با خودم و دل شکسته ام کنارخواهم امد...
قانع کردن دلم بهتراست ازتمنای عشق ازتو و وجود یخ زده ات **************************************************** می دانـی؟!
مـیـتـرسم بـگـویـد دوستـت دارم و . . .
مـن یـاد تـو بـیفـتم !! *************************************************** معشوقه ای پیدا کرده ام به نام روزگار !!!!
این روزها سخت مرا درآغوش خویش
به بازی گرفته است !! ****************************************************