امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ازدواج شرک و فیونایی واقعی+ عکس

Photo 
اتان مرد 39 ساله و همسرش آماندا گپبز 44 ساله زوج انگلیسی به جای پوشیدن لباس مخصوص عروس و داماد خود را همچون شخصیت‌های کارتونی درآورند و از مهمانان خود نیز خواسته‌بودند در این عروسی با دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
لباس و قیافه‌های عجیب و غریب شرکت کنند.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ازدواج شرک و فیونایی واقعی+ عکس 1
آماندا در این باره می‌گوید: از زمانی که با یکدیگر آشنا شده‌ایم حدود هشت سال می‌گذرد و طی این هشت سال بارها راجع به روز جشن عروسی و نوع برگزاری آن با یکدیگر صحبت کرده‌بودیم. من و ناتان دوست داشتیم جشن ازدواجمان شکل خاص و متفاوتی داشته باشد و در این کار نیز موفق شدیم. چند بار خواستیم ازدواج کنیم اما متوجه شدیم ناتان به سرطان مبتلا شده است، این موضوع قلبمان را شکست اما در تصمیم خود جدی بودیم به همین خاطر در نهایت با هم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ازدواج کردیم.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناتان در این باره می‌گوید: هدف ما از این کار بالا بردن آگاهی مردم از این بیماری است. ما قصد داشتیم با برگزاری این جشن پول‌های جمع شده عروسی‌مان را به بیماران مبتلا به سرطان و حمایت از آنها اختصاص بدهیم، من و آماندا آرزو داریم تحقیقات بیشتری در رابطه با سرطان انجام شود تا روش‌های درمانی بهتری را برای مقابله با این دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بیماری در نظر بگیرند. ضمناً چنین ازدواجی می‌تواند شادی و امید برای دیگر بیماران سرطانی به‌وجود آورد.
منبع :
پاسخ
 سپاس شده توسط فریج مسی ، maynaz90 ، کاهانی ، دختری تنها درباران ، Vampire2 ، sara-ice girl ، عشقمو اینجا پیدا کردم!!! ، Ƒαкє ѕмιƖє ، sara mehrani ، ♥♥♥♥♥♥ girl sky ♥♥♥♥♥♥ ، فرنود ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_
آگهی
ايول باوBig GrinSmileSmileSmileSmile
پاسخ
 سپاس شده توسط دریا24 ، bahare_021
خخخخخخ
پاسخ
TongueTongueTongueTongueایوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووول
پاسخ
پسر ملت چ کارایی میکننا!!!Dodgy
من عاشقی هستم تنها ک تا کنون معشوق خود را ندیده ام.....Heart

روی کارت تولدش برایش نوشتم:ب امید "فردای بهتر"....
دوهفته بعد کارته عروسیش ب دستم رسید..........تازه فهمیدم ان روز الف فردا را جا گذاشته بودم......
پاسخ
مبــــــــــــــارکشون باشه!
پاسخ
مبارکه لی لی لی لی ............Big GrinBig GrinBig Grin
پاسخ
چه باحالBlush
دلگیر شدم از این شبا از هرچی عشقه بعد تو
دستی نبود باور کنه سردی دستای منو
این رابطه تموم شد و روزای خوب یادت نموند
یادت میاد کی با تو بود
کی تو رو تا اینجا رسوند ؟؟؟؟؟؟
پاسخ
اره خیلیBlushBlushBlush
پاسخ
مبارک باشهBig Grin
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چرا پسرا ازدواج نمیکنن ....
  تست گرایش اصل ( واقعی )
  ازدواج دو زن+ عکس
  نشانه های یک عاشق واقعی !
Wink طالع بینی ازدواج ماهها با هم
Tongue شرایط ازدواج در شهر های مختلف!!!طنز بسیار خفنننن!
  داستان واقعی ترسناک درباره اتفاقات عجیب
  عشق واقعی چیه<بیا تو جوابت مهمه>
  پیشنهاداتی خاص و بینظیر برای حلقه های نامزدی و ازدواج
Shocked عکس واقعی لیلی و مجنون در فرانسه!

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان