06-01-2014، 15:05
به تازگی شیمی دان های دانشگاهی در اسپانیا (University of the Basque Country) توانسته اند با روشی ساده از روغن های مایعی که به منظور سرخ کردن مواد غذایی در آشپزخانه دانشگاه مصرف شده بود در مقیاس کوچک زیست سوخت(biodiesel) بسازند. این طرح پژوهشی جالب که مورد حمایت مالی دانشگاه و دفتر سازمان یونسکو در آن کشور قرارگرفته هم چنان ادامه دارد و قرار است تا سال 2011 در مقیاس بزرگی به اجرا در آید. چنین تلاش هایی ضمن کمک به حفظ محیط زیست، صرفه ی اقتصادی دارد و در نوع خود یک نوآوری ارزشمند به شمار می آید. این تجربه نشان می دهد که با کمی دقت به پیرامون خود و با نگاهی خلاقانه شما نیز می توانید یک نوآور باشید.