امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

هنر نمایی با نوک مداد

Photo 
سپاسهنر نمایی با نوک مداد 1هنر نمایی با نوک مداد 1هنر نمایی با نوک مداد 1هنر نمایی با نوک مداد 1هنر نمایی با نوک مداد 1هنر نمایی با نوک مداد 1هنر نمایی با نوک مداد 1هنر نمایی با نوک مداد 1هنر نمایی با نوک مداد 1هنر نمایی با نوک مداد 1هنر نمایی با نوک مداد 1هنر نمایی با نوک مداد 1هنر نمایی با نوک مداد 1هنر نمایی با نوک مداد 1هنر نمایی با نوک مداد 1
هنر نمایی با نوک مداد 1
پاسخ
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн ، سمیرا ناناز ، mahdi f.m ، mahdi207 ، ailreza 2014 ، Alisaa ، TurK WolF ، ~× like nOboDy ×~ ، MOHSENEBRAHIMI ، ایلگار جون ، shamim sh ، ㄎムÐ Ǥノ尺レ ، پرستوباهوش انجمن ، یه دختر ، shining ، ♛⋰ℒ⋰ɕ⋰ω⋰☂⋰Ձ⋰ ♛ ، ♣♦♠l♥k♠♦♣ ، ⓕⓐⓚⓔ ⓛⓘⓕⓔ♰ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ~Mahnaz~ ، ESSE BLACK ، ▪неизвестный▪ ، samira malik ، kian007 ، ×fteя LifE∀× ، amo 2 ، مهسا 00 ، arshia khoshgel ، ღ ツ setareh ツ ღ ، gole_pazhmorde ، سالار2000 ، بهار* ، علی کاراته باز ، Asanat ، Matin Dj ، golbarg00 ، ✘v!☻lent girl✘ ، M ATIN ، hava 50 ، ندا2000
آگهی
میسی+سپاس
هنر نمایی با نوک مداد 1
پاسخ
(04-01-2014، 14:57)فاطی جووووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میسی+سپاس
ممنونمHeart
هنر نمایی با نوک مداد 1
پاسخ
 سپاس شده توسط hava 50
وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای Smileعاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااالیییییییییییییییییییییییییییییییی​ییه
وقتی روزگار شما را در شرایط سختی قرار می دهدنگویید چرا من؟

بگویید نشونت میدم!
پاسخ
(04-01-2014، 15:02)سمیرا ناناز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای Smileعاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااالیییییییییییییییییییییییییییییییی​ییه
ممنونمBlush
هنر نمایی با نوک مداد 1
پاسخ
زیبا بود نقطه
هنر نمایی با نوک مداد 1
پاسخ
 سپاس شده توسط بهترین یار ، hava 50
(04-01-2014، 15:08)mahdi m.a.r نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زیبا بود نقطه
HeartHeart
هنر نمایی با نوک مداد 1
پاسخ
عالی بود
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هنر نمایی با نوک مداد 1
می بخشم کسانی که هر چه خواستند بامن با دلم با احساسم کردند
ومرا در دور دست خودم تنها گذاردند ومن امروز به پایان خودم نزدیکم
پروردگارا به من بیاموز در این فرصت حیاتم اهی نکشم برای کسانی که دلم را شکستند

یاد ان دوران خوش باد
نمیدانم چرا منو بردی از یاد
الان هر جا هستی با هر که هستی
ارزو دارم باشی همیشه شاد
پاسخ
(04-01-2014، 15:12)دلشکسته 2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عالی بود
ممنونمHeartHeartHeart
هنر نمایی با نوک مداد 1
پاسخ
مرسیHeart
 همیشه از خودم میپرسم من کی هستم؟
قلبم میگه تو یه عاشقی هستی که هیچ وقت  به عشقت نرسیدیcrying
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  خاطرات یک مداد (قابل توجه کسانی که مداداشنو گاز میگیرن)(به ترتیب هفته بخوانید)
Video چه شکل هایی که درست کردن رو سر مداد!!! جلل خالق
  عکس: قدرت نمایی شتر برای پراید!
  نمایی از بالای برج خلیفه
  نقاشی با تراش مداد رنگی
  هنر نمایی سر کلاس
  قدرت‌نمایی جهانی سردار سلیمانی در فیسبوک +تصاوی
  رو نمایی عضلات خوش فرم وبی نظیر رونالدو
  نمایی آشنا از پسر ها در زمستان!!!
  برای رسیدن به آرامش مداد شوید!

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان