04-01-2014، 9:17
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
منوچهری مهاجم راه آهن نیم فصل در استقلال بازی کرد و چنانچه خودش انتظار داشت در استقلال ندرخشید. او که بعد از جدایی از جمع آبیها به نفت رفت و با منصور ابراهیمزاده پیراهن راه آهن را برتن کرد امروز مقابل تیمی قرار خواهد گرفت که علاقه زیادی به آن دارد. او که به حکم اجبار دوباره مقابل استقلال قرار خواهد گرفت امیدوار است در این بازی خودی نشان بدهد. اگرچه علاقهاش به استقلال همیشه سر جای خود باقی خواهد ماند.
آقای منوچهری فردا دوباره مقابل استقلال قرار خواهی گرفت، چه اتفاقی در پیش است؟
اتفاق خاصی نیست، یک بار دیگر جلوی استقلال بازی میکنم. این مسابقهای است که همیشه در دوران فوتبالم به آن علاقه خاصی داشتم چون در اکثر اوقات سایپا به استقلال یا پرسپولیس گل میزدم و فکر میکنم به همین دلیل بود که آقای قلعهنویی من را به استقلال برد.
اما در استقلال روزهای خوبی نداشتی؟
کاملا درست است. من با کلی امید و آرزو به استقلال رفتم و میخواستم به تیم ملی بروم اما این اتفاق رخ نداد. تراکم بازیکن در خط حمله استقلال زیاد بود و من در پازل تاکتیکی اقای قلعهنویی هم قرار نگرفتم به هر حال گذشتهها گذشته و باید آنها را به فراموشی سپرد.
یعنی طرفداران استقلال را فراموش کردی؟
معلوم است که نه. همه در فوتبال ایران میدانند که من یک استقلالی تیر هستم و آمدنم به استقلال برای این بود که به آرزوهایم برسم و حقیقتش به خاطر پول یا چیز دیگر به استقلال نیامده بودم. اما همانطور که گفتم اتفاقات طبق میل من پیش نرفت.
فردا پیراهن زیر لباس راه آهن به تن نمیکنی؟
رنگ ما سفید و زرشکی است و آبی ست نمیشود این کار یک وقتی میخواستم بکنم منتها در بازی با پرسپولیس نه استقلال. به هر حال فردا با تمام توان بازی میکنم تا پول راه آهن حلال باشد.
ظاهرا پول زیادی هم نگرفتهاید؟
خدا را شکر بهتر از است در این زمینه صحبتی نکنم.
پس از بازداشت بابک زنجانی اوضاع در راه آهن چطور ا ست؟
همین را میتوانم بگویم که امروز همه چیز خوب بود. بهتر است در این زمینه حرف دیگری نزنم چون من بازیکن هستم نه بیشتر.
پیش بینیات از نتیجه بازی فردا؟
قطعا ما برای یک بازی تاکتیکی به زمین میآییم اما استقلال هم به 3 امتیاز این بازی احتیاج دارد. به هر حال نکته مهم این است که طرفداران یک بازی خوب ببینند، دلم واقعا برای آنها تنگ شده است
آقای منوچهری فردا دوباره مقابل استقلال قرار خواهی گرفت، چه اتفاقی در پیش است؟
اتفاق خاصی نیست، یک بار دیگر جلوی استقلال بازی میکنم. این مسابقهای است که همیشه در دوران فوتبالم به آن علاقه خاصی داشتم چون در اکثر اوقات سایپا به استقلال یا پرسپولیس گل میزدم و فکر میکنم به همین دلیل بود که آقای قلعهنویی من را به استقلال برد.
اما در استقلال روزهای خوبی نداشتی؟
کاملا درست است. من با کلی امید و آرزو به استقلال رفتم و میخواستم به تیم ملی بروم اما این اتفاق رخ نداد. تراکم بازیکن در خط حمله استقلال زیاد بود و من در پازل تاکتیکی اقای قلعهنویی هم قرار نگرفتم به هر حال گذشتهها گذشته و باید آنها را به فراموشی سپرد.
یعنی طرفداران استقلال را فراموش کردی؟
معلوم است که نه. همه در فوتبال ایران میدانند که من یک استقلالی تیر هستم و آمدنم به استقلال برای این بود که به آرزوهایم برسم و حقیقتش به خاطر پول یا چیز دیگر به استقلال نیامده بودم. اما همانطور که گفتم اتفاقات طبق میل من پیش نرفت.
فردا پیراهن زیر لباس راه آهن به تن نمیکنی؟
رنگ ما سفید و زرشکی است و آبی ست نمیشود این کار یک وقتی میخواستم بکنم منتها در بازی با پرسپولیس نه استقلال. به هر حال فردا با تمام توان بازی میکنم تا پول راه آهن حلال باشد.
ظاهرا پول زیادی هم نگرفتهاید؟
خدا را شکر بهتر از است در این زمینه صحبتی نکنم.
پس از بازداشت بابک زنجانی اوضاع در راه آهن چطور ا ست؟
همین را میتوانم بگویم که امروز همه چیز خوب بود. بهتر است در این زمینه حرف دیگری نزنم چون من بازیکن هستم نه بیشتر.
پیش بینیات از نتیجه بازی فردا؟
قطعا ما برای یک بازی تاکتیکی به زمین میآییم اما استقلال هم به 3 امتیاز این بازی احتیاج دارد. به هر حال نکته مهم این است که طرفداران یک بازی خوب ببینند، دلم واقعا برای آنها تنگ شده است