29-12-2013، 15:31
زدبازی برای من یعنی حس قدرت وقتی که صدای مهراد تو اهنگ میاد ... شاخ و شونه میکشه ... یه "سلام" میگه
زدبازی واسه ما یعنی اون لحظه هایی که تو کوه .... تو جاده ... حوصلمون سر میره و اهنگ تابستون کوتاهه رو مذاریم به یاد نوستالژی های قدیمی و خاطراتی که تو تابستون داشتیم می افتیم...
زدبازی برا همه زاخارا یعنی انتظار برا اومدن سامان ... یعنی عشق به همه اعضای گروه
یعنی دفاع ازشون وقتی یه نفر بهشون توهین میکنه ... یعنی اون حمایتی که بعدش 6 تا زاخار ازت میکنن ...
مخاطب عزیز زدبازی یعنی این که فیسبوکت و سایت ها رو 10 بار در دقیقه چک میکنی به خاطر این که اولین نفر باشی اهنگ جدیدشونو گوش کنی ...
زدبازی یعنی وقتی تو یه جمع نشستی و از زدبازی حرف میزنی احساس غرور کنی که زاخاری
یعنی وقتی که اهنگشون 50 بار پلی شده ولی حواست نیست زمان داره میگذره .
اره داداشه من زدبازی یعنی اینا پس لطفا دفعه بدی که منو دیدی نگو اینا چیه گوش میدی ! روش تعصب دارم براش میمیرم به عشقش زندم !!
تو چی میفهمی اینا یعنی چی ....... اگه میفهمیدی برا سلیقم ارزش قاعل بودی .
پس لطفا دفه بعد به اعتقادات من توهین نکن !
در ضمن در مورد شایعات این روزا بگم که
عمو سهراب جایی نمیره .اینقدر میمونه تا بدخواهاش دایی بشن
ویلسون هم بر میگرده . شاید الان نیاد ولی در آینده نه چندان دور برمیگرده
زدبازی واسه ما یعنی اون لحظه هایی که تو کوه .... تو جاده ... حوصلمون سر میره و اهنگ تابستون کوتاهه رو مذاریم به یاد نوستالژی های قدیمی و خاطراتی که تو تابستون داشتیم می افتیم...
زدبازی برا همه زاخارا یعنی انتظار برا اومدن سامان ... یعنی عشق به همه اعضای گروه
یعنی دفاع ازشون وقتی یه نفر بهشون توهین میکنه ... یعنی اون حمایتی که بعدش 6 تا زاخار ازت میکنن ...
مخاطب عزیز زدبازی یعنی این که فیسبوکت و سایت ها رو 10 بار در دقیقه چک میکنی به خاطر این که اولین نفر باشی اهنگ جدیدشونو گوش کنی ...
زدبازی یعنی وقتی تو یه جمع نشستی و از زدبازی حرف میزنی احساس غرور کنی که زاخاری
یعنی وقتی که اهنگشون 50 بار پلی شده ولی حواست نیست زمان داره میگذره .
اره داداشه من زدبازی یعنی اینا پس لطفا دفعه بدی که منو دیدی نگو اینا چیه گوش میدی ! روش تعصب دارم براش میمیرم به عشقش زندم !!
تو چی میفهمی اینا یعنی چی ....... اگه میفهمیدی برا سلیقم ارزش قاعل بودی .
پس لطفا دفه بعد به اعتقادات من توهین نکن !
در ضمن در مورد شایعات این روزا بگم که
عمو سهراب جایی نمیره .اینقدر میمونه تا بدخواهاش دایی بشن
ویلسون هم بر میگرده . شاید الان نیاد ولی در آینده نه چندان دور برمیگرده