امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دوست داشتن یعنی...

جايي برو که دوست داري. چيزي باش که ميخواي باشي. چون فقط يک جون داري ويک شانس براي اينکه هر چي دوست داري انجام بدي.

آرزو ميکنم به اندازه کافي شادي داشته باشي تا خوش باشي. به اندازه کافي بکوشي تا قوي باشي.

به اندازه کافي اندوه داشته باشي تا يک انسان باقي بموني وبه اندازه کافي اميد تا خوشحال بموني.

هميشه خودتو جاي ديگرن بذار اگر حس ميکني چيزي ناراحتت ميکنه احتمالاً ديگرا رو هم آزار ميده.

شادترين افراد لزوماً بهترين چيزها رو ندارن. اونا از اونچه تو راهشون هست بهترين استفاده رو ميبرن.

شادي براي اونايي که گريه ميکنن و يا صدمه ميبينن زنده است. براي اونايي که دنبالش ميگردن و اونايي که امتحانش کرن. چون فقط اينها هستن که اهميت ديگران رو تو زندگيشون ميفهمن.

عشق با يک لبخند شروع ميشه با يک بوسه رشد ميکنه وبا اشک تموم ميشه. روشنترين آينده هميشه روي گذشته فراموش شده شکل ميگيره.

نميشه تا وقتي که دردها و رنجها رو دور نريختي توي زندگي به درستي پيش بري.

وقتي به دنيا اومدي تو تنها کسي بودي که گريه ميکردي و بقيه ميخنديدن. سعي کن جوري زندگي کني که وقتي رفتي تنها تو بخندي و بقيه گريه کنن
دوست داشتن یعنی... 1

پاسخ
 سپاس شده توسط فرزاد. ، eɴιɢмαтιc ، Shadow of Death ، سارا 2014
آگهی
عاليييييييييييييييي
بود
عالي بيست Heart
پاسخ
 سپاس شده توسط F A R ! N ، 975
ادمایی که رنگ پریدگی پاییز را دوست ندارند نمی فهمند پاییز همان بهار است که عاشق شدهAngel
میدونی زیبا ترین خط  منحنیی دنیا چیه لبخندی که بی اراده باشه تادر نهایت سکوت فریاد بزنه دوستت دوستت دارمSmile

مرسیHeartHeartHeart
ادم فقط یکبارعاشق میشه بعدازاونلاشیمیشه
گفتی دوستم داری من عطسه کردم ببخشیدمن به زرمفت الرژی دارم Sleepy Sleepy
پاسخ
 سپاس شده توسط F A R ! N
بله درسته
دوست داشتن یعنی... 1
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان