امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ویکتور والدز: توطئه ای به دنبال تخریب بارسلونا است

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویکتور والدز: توطئه ای به دنبال تخریب بارسلونا است 1

دروازه بان بارسلونا و تیم ملی اسپانیا با تایید سخنان رییس باشگاه، تصریح کرد: از چند ماه قبل، توطئه ای قصد خنثی کردن موفقیت های بارسلونا را دارد.

وی با تایید اینکه به همراه مسوولان باشگاه و بازیکنانی چون لیونل مسی به سمت موفقیت حرکت می کنند، گفت:اجازه به نتیجه رسیدن این توطئه ها را نمی دهیم.

والدس تصریح کرد: در سال هایی اخیر این احساس را دارم که یک طرح و نقشه منفی علیه ما وجود دارد. انتقاداتی که از نحوه بازی بارسلونا و مسایل دیگر مطرح می شود را قبول ندارم، چراکه ما در صدر جدول قرار داریم.

دروازه بان بارسلونا در حالی چنین بیاناتی را مطرح کرد که از چند ماه قبل، خبرهای متعددی در مورد کلاهبرداری مسوولان و بازیکنان باشگاه فوق، تاخیر در امضا قرارداد ها در مطبوعات و رسانه ها به چشم می خورد.

دروازبان بارسلونا یادآور شد: از مصدومیتی که چند هفته مرا خانه نشین کرده بود کاملا رها شده ام و چنانچه سرمربی بخواهد، در نخستین بازی پس از تعطیلات سال نوی میلادی مقابل ˈالچهˈ به میدان می روم.

والدس در مورد آینده خود تصریح کرد که هنوز به طور آشکار نمی داند فصل آینده در چه تیمی بازی خواهد کرد و افزود: پیشنهادهایی بر روی میز است که مدیر برنامه هایم به آنها می پردازد ولی تصمیمی در مورد آن اتخاذ نکرده ام.

وی عنوان کرد: امیدوارم چنانچه از بارسلونا جدا شدم، دروازه بانی که از تیم های پایه بارسلونا کار خود را شروع کرده است، جانشین من باشد.
ویکتور والدز: توطئه ای به دنبال تخریب بارسلونا است 1
پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  ژاوی هنوز آماده هدایت بارسلونا نیست!
  واکنش آگوئرو به شایعه جدایی از بارسلونا (عکس)
  مخالفت هافبک ناکام با جدایی از بارسلونا
  ستاره برزیلی بارسلونا راهی میلان می شود؟
  یحیی به دنبال انتقام تنها شکست لیگ نوزدهم
  الهلال باز هم به دنبال سرمربی جدید
  افشای مبلغ مورد نظر بارسلونا برای بازگرداندن نیمار
  بارسلونا، متهم ردیف اول شب تلخ هلندی ها در آتاترک! (عکس)
  پایان کار کومان؛ افشای نام مربی فصل بعد بارسلونا
  من رئیس شوم ژاوی رهبر بارسلونا می شود

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان