20-12-2013، 15:44
شکوري: داور بايد خلعتبري را اخراج مي کرد
هافبک تيم فوتبال سايپا گفت: شايد اگر داور آن صحنه را خطا ميگرفت و ما گل نميخورديم شرايط بازي به کل فرق ميکرد.
ابراهيمشکوري در خصوص باخت تيم سايپا مقابل پرسپوليس گفت: نيمه اول بازي در دست ما بود. دو موقعيت گل داشتيم که از آنها استفاده نکرديم اما در نيمه دوم پرسپوليس از ميزبانياش استفاده کرد و با فشار تماشاگرانش چند موقعيت روي دروازه ما ايجاد کرد که بر اثر غفلت گل خورد. اما هر چه زديم توپهاي ما در گل نرفت.
به نقل از فارس، هافبک تيم فوتبال سايپا درباره اينکهگفته ميشود گل پرسپوليس حاصل خطاي بازيکنان اين تيم بر روي بازيکنان سايپا بوده و داور آن را اعلام نکرده است، ادامه داد: من صحنهاي که بازيکنان ميگويند خطا بوده را نديدم اما در رختکن همه ميگفتند در آن صحنه خطا انجام شد که داور آن را نديده است. به نظرم آقاي داور بايد خلعتبري را که به صورت ناصحي زده بود، اخراج ميکرد اما فکر ميکنم در کل داوري خوبي بود.
شکوري در مورد صحبتهايي که گفته ميشودپرسپوليسيها با اشتباهات داوري در چند بازي اخيرشان به برتري رسيدهاند،افزود: دوست ندارم در اين مورد حرفي بزنم چرا که من پرسپوليسي هستم و علي دايي از دوستان من است. من فقط ميتوانم در مورد تيم خودم حرف بزنم. شايد اگر داور آن صحنه را خطا ميگرفت و ما گل نميخورديم شرايط بازي به کل فرق ميکرد.
وي در پايان در خصوص اينکه سايپا در چندبازي از داوري متضرر شده، گفت: بازي با پرسپوليس اولي بازي نبود که داور به اشتباه عليه ما داوري ميکرد. ما در بازي با تراکتورسازي در دور رفت در دقيقه 92 گل آفسايد خورديم اما فکر ميکنم هجمههايي که اين روزها بر عليه داوري وجود دارد، زياد است چرا که با اين فشارها و با وضعي که وجود دارد داوريها بدتر از حالا هم ميشود.