20-12-2013، 15:43
ريبري: حضور يا عدم حضور رونالدو مهم نيست
فرانک ريبري ميگويد برايش اهميت ندارد که رونالدو در مراسم بهترينهاي فوتبال جهان در سال 2013 شرکت ميکند يا خير.
بهترينبازيکن فوتبال جهان در سال 2013، طي مراسمي در زوريخ سوئيس از بين کريستيانو رونالدو، ليونل مسي و فرانک ريبري انتخاب خواهد شد. فرانک ريبري در گفتوگو با نشريه بيلد آلمان درباره حضور رونالدو در مراسم توپ طلاي سال 2013 گفت: در چند وقت اخير ارتباطي با رونالدو نداشتم. چرا بايد حضور رونالدو در مراسم توپ طلا برايم مهم باشد؟ اصلا برايم مهم نيست که رونالدو در مراسم توپ طلا شرکت کند يا خير. از اينکه در بين سه بازيکن نهايي برترين بازيکنان جهان در سال 2013 هستم افتخار ميکنم و همين هم تنها دليلي است که به سوئيس ميروم.
به نقل از ايسنا، فرانک ريبري درادامه اعتراف کرد تمديد زمان رايگيري انتخاب مرد سال فوتبال جهان در سال 2013 شانس او را براي تصاحب اين عنوان کاهش داده است. او در اين باره به نشريه بيلد آلمان گفت: فکر ميکنم اولين باري است که از زماني که اين جايزه وارد دنياي فوتبال شد، زمان رايگيري آن را تمديد کردند. واقعا براي من حيف شد که اين زمان را تمديد کردند و ميتواند يک اتفاق منفي برايم شکل گيرد زيرا رونالدو پس از تمديد زمان رايگيري توپ طلا، عملکرد بسيار خوبي از خود نشان داد. البته اين را هم بايد بگويم که هيچ ترسي ندارم. خيلي مطمئن و بي استرس منتظر مراسم هستم.
برنده توپ طلاي فوتبال جهان در سال 2013، 13 ژانويه معرفي ميشود.