امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نام ایرانی برای خودروی زیبای ژاپنی

نام ایرانی برای خودروی زیبای ژاپنی 1
در حالی محصول شرکت نیسان ژاپن امسال روانه بازار ایران شد که نام این خودرو از ایلات ایرانی گرفته شده بود.
نام خودروی نیسان قشقایی، از ایل قشقایی ایل بزرگ در جنوب و جنوب غربی ایران گرفته شده و شرکت نیسان دلیل انتخاب نام قشقایی برای یکی از جدیدترین و با کیفیت‌ترین خودروهای شاسی بلند (suv) نیسان ژاپن را توانایی‌های این خودرو در عملکرد مناسب در شهرها و بیابان‌ها و مناطق صعب‌العبور و کوهستانی عنوان کرده است.

گفتنی است طراح این خودرو، استفان شوارز، که فردی انگلیسی است، محصول خود را با نام قشقایی به بازار عرضه کرده و دلیل انتخاب این اسم را مقاومت، چابكی و پایداری قشقائیان ایرانی ذكر كرده است. قشقایی كه در توصیف استفان شوارز، خودرویی جمع و جور، جا دار و پر طاقت بوده، مناسب زندگی شهری ساخته شده و در عین حال این خودرو مناسب سفرهای طولانی جاده‌ای در میان شهرها است.

نیسان قشقایی محصول سال ۲۰۰۷ است که اولین بار در سال ۲۰۰۶ در نمایشگاه پاریس در معرض عموم به نمایش درآمد. نیسان قشقایی (به انگلیسی Nissan Qashqai) خودروی چندمنظوره چابک از شرکت ژاپنی نیسان است که در سال ۲۰۰۷ میلادی به بازار عرضه شد.
پاسخ
 سپاس شده توسط eli2020 ، ×●SomeOne●× ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، parisa16 ، خخخخ ، مهربان ترین دختر دنیا
آگهی
همینو کم داشتیم ک چنتا چشم کوچولو بیان اسم ایل ایرانیو رو ماشین درب و داغونشون بذارنDodgy
پاسخ
(15-12-2013، 15:11)bieber fan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همینو کم داشتیم ک چنتا چشم کوچولو بیان اسم ایل ایرانیو رو ماشین درب و داغونشون بذارنDodgy
 از خدامونم باید باشه ماشین به این خوبی
پاسخ
هم گفتم رفتی نوشتی تو این سایته!!!نچ نچ نچ
پاسخ
من آخر نفهمیدم ژاپن یا چین؟؟
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

پاسخ
برو بابا من اصن نمی دونم تو کی هستی؟
پاسخ
(06-04-2014، 0:02)لی مین هو3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو خماریش بمونcrazy
پاسخ
(06-04-2014، 0:01)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من آخر نفهمیدم ژاپن یا چین؟؟
همون ژاپن

(06-04-2014، 0:07)بنیامین 2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2014، 0:02)لی مین هو3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو خماریش بمونcrazy
می خوای بگو می خوای نگو اصلا مهم نیستUndecided
پاسخ
باشه نمی گم
پاسخ
مسخره فهمیدم Dodgy
می دونستی که خیلی بووووووووووووق هستی:angry2:
پاسخ
 سپاس شده توسط خخخخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  تست تصادف چند خودرو ایرانی
  نگاهی به ۵ خودروی خاص پلیس در دنیا
  رونمایی تویوتا از یک خودروی عجیب/تصاویر
Music عکس ماشین های اسپرت(ایرانی)
  تصاویر خیلی زیبای ماشین برای والپیپر
  خودروی سوپرلوکس با موتور طلا (+تصاویر)
  خیابان فروغی تبریز بهشت ماشین بازان ایرانی
  عکس ماشین های اسپرت ایرانی (اگه نیای نصف عمرت به فناست)
  عکس هایی از خودروی تیبا هاچ بک یا همان تیبا 211
  10 خودروی مورد علاقه سارقان!

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان