کیم هیون جونگ:
"من از دخترایی خوشم میاد که زیبا.باملاحظه.پاک و مهربون باشن و به عنوان یه دوست خوب بتونی روشون حساب کنی"
دخترای کره ای مورد علاقه هیون
Lee Hyori
Jeon ji hyun
Hwang bo
حالا ژاپنی
Takeuchi yuko
و آمرکایی
Angelina jolie
هیو یونگ سنگ
"من دخترایی رو دوست دارم که با نمک.باهوش و فهمیده باشن و راحت بشه باهاشون ارتباط برقرار کرد"
کره ای ها
Song hye gyo
Moon geun young
Sung yuri
Kim taeyeon
ژاپنی
Fujimoto miki
کیم کیو جونگ:
"من دختری رو می پسندم که خوش قلب و مهربون باشه و لبخندپاک و خالصی داشته باشه...از دخترایی که موی کوتاه و صورت گرد دارن خیلی خوشم میاد"
کره ای
Yoobin
Oh se jung
Kim tae hee
ژاپنی
Yui
پارک جونگ مین:
"من دختری رو دوست دارم که راحت بشه باهاش کناربیای...یه نفر که باهاش احساس خوشحالی بکنم...مثل یه دوست برام باشه...یه نفر مثل خودم!!!!!!"
کره ای
Go so young
آمریکایی
Jessica alba
کیم هیونگ جون:
"من از دختری خوشم میاد که مستقل باشه!و نسبت به کاری که انجام میده مصمم و جدی باشه"
کره ای
Boa
Han ga in
Park ye eun
ژاپنی
Ueto aya
آمریکایی
Cameron diaz
سپاااااااااااس ونظر
"من از دخترایی خوشم میاد که زیبا.باملاحظه.پاک و مهربون باشن و به عنوان یه دوست خوب بتونی روشون حساب کنی"
دخترای کره ای مورد علاقه هیون
Lee Hyori
Jeon ji hyun
Hwang bo
حالا ژاپنی
Takeuchi yuko
و آمرکایی
Angelina jolie
هیو یونگ سنگ
"من دخترایی رو دوست دارم که با نمک.باهوش و فهمیده باشن و راحت بشه باهاشون ارتباط برقرار کرد"
کره ای ها
Song hye gyo
Moon geun young
Sung yuri
Kim taeyeon
ژاپنی
Fujimoto miki
کیم کیو جونگ:
"من دختری رو می پسندم که خوش قلب و مهربون باشه و لبخندپاک و خالصی داشته باشه...از دخترایی که موی کوتاه و صورت گرد دارن خیلی خوشم میاد"
کره ای
Yoobin
Oh se jung
Kim tae hee
ژاپنی
Yui
پارک جونگ مین:
"من دختری رو دوست دارم که راحت بشه باهاش کناربیای...یه نفر که باهاش احساس خوشحالی بکنم...مثل یه دوست برام باشه...یه نفر مثل خودم!!!!!!"
کره ای
Go so young
آمریکایی
Jessica alba
کیم هیونگ جون:
"من از دختری خوشم میاد که مستقل باشه!و نسبت به کاری که انجام میده مصمم و جدی باشه"
کره ای
Boa
Han ga in
Park ye eun
ژاپنی
Ueto aya
آمریکایی
Cameron diaz
سپاااااااااااس ونظر
![Big Grin Big Grin](http://www.flashkhor.com/forum/images/smilies/biggrin.gif)