امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

امروز...

Rainbow 
سلام خوبین ؟ تو این تاپیک باید خاطره ای که از مدرسه یا هر جای دیگه دارید بنویسید !توجه* توجه*
لطفا ننویسید بی کیفیت لطفا نظر بدهید 

خوب خاطره من 
خاطره من اینکه امروز تو مدرسه گوشه کلاس وایسادم(فکر بد نکن)
میدونی چرا چون : من میز ته میشینم وحدود 1ماه میز ته پیش 3 تا بچه خنگ میشینم که من سر گروهشونم 
من به معلمم گفتم من میز ته نمیشینم چون من لجبازی کردم معلمم لجبازی کرد من گفت حالا که این جوره من میشینم گوشه کلاس Tongue ولی کمرم درد گرفت زنگ بعد نشستم سر جامHeart

منتظرتون هستمBig GrinWink
فقط کسی معنی دلتنگی رو درک میکنه کهکه طعم وابستگی رو کشیده باشه  پس هیچوقت به کسی وابسته نشو که سر انجام ان دلتنگیست دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
امروز... 1
پاسخ
 سپاس شده توسط هلیا سرچمی ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، 1399 ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، اریانا دولت ابادی ، آسمان سیاه... ، خانومي ، samira 409 ، ~Mahnaz~ ، $maryam$ ، hanieyh ، PARTO.18 ، ×●SomeOne●× ، asal.hz ، الیکا0
آگهی
امروز تو مدرسه تو کلاسمون بچه ها کفش من و یکی دیگه از بچه هارو برداشته بودن

موقعی که داشتیم شلوارمون رو عوض میکردیم

بعد باهاش وسطی بازی میکردن

بهم دیگه پرت میکردن

ماهم اون وسط مث اسکل ها میومدیم وسط که ازشون بگیریم

یه لنگ کفش من رفت تو سطل آشغال

لنگ دیگشم خورد به مهتابی کلاس

کفشای دوستمم خورد به سر و کله ی بچه های دیگه

ینی کلاس عقب موندگان درخشان
پاسخ
 سپاس شده توسط دوست مهربان ، آسمان سیاه... ، خانومي ، asal.hz ، ×●SomeOne●×
رفتیم اردو از بالای کوه افتادم پائین
پاسخ
 سپاس شده توسط دوست مهربان ، سامینا اصل استقلال 4
1شنبه کم بود با مخ برم تو صورت خانم اخه پام پیچ خورد .خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ Tongue
پاسخ
 سپاس شده توسط دوست مهربان ، Mιѕѕ UηυѕυαL ، آسمان سیاه...
باخانوادم رفته بودم تنگ تیزاب(توی شیراز)خیلی خیلی خوش گذشت
پاسخ
 سپاس شده توسط دوست مهربان ، آسمان سیاه...
امروز من و میز پشتی هام که با هر دوشون لجم و ازشون بدم میاد با نامه به متلک مینداختیم! Big Grin Tongue
Goodbye Flashkhor...
پاسخ
 سپاس شده توسط دوست مهربان ، آسمان سیاه... ، سامینا اصل استقلال 4
معلم ریاضیم بهم گفت تکلیفاتو که ننوشتی همش داری تیکه میندازی میخندی و حرف میزنی میخوای بری بیرون؟
منم بدون هیچ تعاروفی وسایلمو برداشتم رفتم بیرون وسط کلاسم برگشتم که ببخشید کاور ورزشیم جاموندهBig Grin
پاسخ
 سپاس شده توسط دوست مهربان ، 30Ḱᗩᔕ ، آسمان سیاه... ، خانومي ، سامینا اصل استقلال 4 ، asal.hz ، ×●SomeOne●×
واقعا باحال بودBlush
همین طور ادامه بدیدHeartHeart
فقط کسی معنی دلتنگی رو درک میکنه کهکه طعم وابستگی رو کشیده باشه  پس هیچوقت به کسی وابسته نشو که سر انجام ان دلتنگیست دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
امروز... 1
پاسخ
 سپاس شده توسط آسمان سیاه...
امروز ساعت 10 تعطیل شدیمHeartBlushSmile
امروز... 1
پاسخ
 سپاس شده توسط آسمان سیاه...
یه بار روی صندلی دبیرمون که خییلی وسواسی بود و کتاباشو که روی میز گذاشته بود با دستمال تمیز میکرد سوسک گذاشتیم دبیرمونم نسشت روش انقدر ما حال کردیم ولی بعدش هممون منفی گرفتیم!!!!!Undecided:492:245
آنگاه که غرور کسی راله میکنی آنگاه که کاخ آرزوهای کسی را ویران میکنی آنگاه که شمع امید کسی را خاموش میکنی انگاه که بنده ای را نادیده میگیری انگاه که حتی گوشت را میبندی تا صدای خرد شدن غرورش رانشنوی ...
میخواهم بدانم دستانت را بسوی کدام آسمان دراز میکنی تا برای خوشبختی خودت دعاکنی؟؟؟؟؟؟Huhcry girl
پاسخ
 سپاس شده توسط آسمان سیاه... ، دوست مهربان ، خانومي

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Heart امروز چه حسی داری؟
Big Grin امروز تولدته از نفر قبلیت خواستی برات ی چیز بگیره نگرفته! چیکارش میکنی؟
  مهم ترین کاری که امروز میخوای انجام بدی چیه ؟؟
  امروز چه حسّی داری و فکر میکنی چه جور روزی باشه ؟؟
  تقدیم ب امروز
  امروز تولدته از نفر قبلیت چه چیزی میخوای؟
  امروز روز جهانیه فوضولیه ! هر سوالی که دلت میخواد از نفر قبلی بپرس . . .
Wink امروز سالگرد تو و عشقت! دوس داری نفر قبلیت چی برات حاضر کنه?!
  بهترین خبر دنیااااااااا: من عمه شدم امروز!!!!!
  اگه سلنا گومز امروز بهت بگه...............

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان