امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اس ام اس خنده دار آذر ۹۲ (۲)

نقل قول:

اس ام اس خنده دار آذر ۹۲ (۲) 1
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اس ام اس خنده دار آذر ۹۲ (۲) : اگر حالتون رفته است توصیه میکنیم که دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اس ام اس خنده دار آذر ۹۲ (۲) رو حتما بخونید که فوق العاده باحال هستند برای خوندن دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اس ام اس
ها به ادامه مطلب مراجعه کنید.

رفتم مسافرت، از یکی از اهالی اونجا پرسیدم اینجا آثار باستانی هم دارید؟ گفت نه، ولی داریم می سازیم…! به کلنگ قسم آجر ریخته بودن داشتن متر کشی میکردن!

چند روز پیش استاد داروشناسی اومد سر کلاس گفت:خب بچه ها تاریخ امتحاناتونو مشخص کردن؟ ماهم گفتیم آره امتحان داروشناسی بیست و چهارمه اونم گفت خب بیست و چهارم چندمه؟ الان مسئولین دانشگاه دارن دسته صندلیا رو عوض میکنن.

زمین گفت :قر تو کمرممم فرااااوونه نمممدونم کجا بریزممم….. من بش گفتم :همینجاااا همینجاااا…… و اینگونه بود ک زلزله اومد….. خو چیکا کنم قرش میومد…. O_o

دختر:عسیسم؟!خوشتلم؟!عجقم؟!!! !!واسه ولنتاین چی چال قلاله بتونیم؟؟!!! بسر:قراره با هم فارسی کار کنیم عزیزم اس ام اس خنده دار آذر ۹۲ (۲) 1 )

یارو ﻣﻲ ﺯﻧﻪ ﺗﻮ ﮔﻮﺵ داداشش داداشش ﻣﻴﮕﻪ : ﺍﺯ ﻋﻤﺪ ﺯﺩﻱ؟ ﻣﻴﮕﻪ : ﺁﺭﻩ داداشش ﻣﻴﮕﻪ : شانس آوردی ، ﭼﻮﻥ ﺍﺻﻼً ﺣﺎﻝ ﻭ ﺣﻮﺻﻠﻪ ﺷﻮﺧﻲ ﻧﺪﺍﺷﺘم

مردم میرن دستشویی بو میدن… ما میریم دستشویی آروغ میزنیم… یعنی ما چی هستیم…؟؟؟!!!

یه چینی رو دار می زنن میشه دارچین .

سلیقه ام به خواهر همه ی فروشنده ها نزدیکه! میرم هر مغازه ای دست رو هر چی میذارم میگه اتفاقا من واسه خواهر خودم اینو ورداشتم خیلی راضیه اس ام اس خنده دار آذر ۹۲ (۲) 1 اس ام اس خنده دار آذر ۹۲ (۲) 1))))

ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺍﺳﺘﺎﺗﻮﺱ ﺯﺩﻩ:

.

.

.

.

.

.

.

.

.
ﺑﭽّﻪ ﻫﺎ،ﭼﺮﺍ ﺩﯾﮕﻪ Unknown Artist ﺁﻫﻨﮓ ﻧﻤﯿﺪﻩ
ﺑﯿﺮﻭﻥ؟ |:

موﺭﺩ هم ﺩﺍﺷﺘﻴﻢ : طرف apple ﻗﺮﺽ ﻛﺮﺩﻩ ﮐﻪ ﻓﻘﻂ ﺗﻮ ﺁﯾﯿﻨﻪ ﻋﮑﺲ ﺑﻨﺪﺍﺯﻩ ﺑﺰﺍﺭﻩ ﻓﯿﺲ ﺑﻮک ..!

عصر حجر،عصر اطلاعات،عصر ارتباطات،عصر فن آوری،عصر دیجیتال… همه اینا ثابت میکنن که پیشرفت بشر همیشه در عصر صورت گرفته و از صب زود بیدار شدن آدم به جایی نمیرسه بچه ها خیلی فک کردم ب این نتیجه رسیدم خوش سلیقه هاش بلایکن

چرا هروقت من دلم برا یه بدبخت بیچاره ای میسوزه بهم میگن دلت برا خودت بسوزه؟ ینی انقدر من بدبختم که باید برم به حال خودم بسوزم؟!!

ینی من عاااااشق اینام که وقتی میرن داروخونه به صندوق دار هم میگن اقای دکتر!!!! ^_^

خداییش ظلم نیست زلاتان با گرت بیل خونه بشینن بازی هاشم بیگ زاده رو تو جام جهانی ببینند….

مخاطب خاصم ماشالله طول و عرض جغرافیایی کله مبارکش کلا ۴ تا شوید پلاسیده توش پرپر میخوره داره تبلیغ این انستیتو های کاشت مو رو نشون میده میگم شمارشو یادداشت کن با قیافه خود داف پندار و تلقین تعجب میگه عزیزم من کچلم میگم پ نه پ گیسو

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اس ام اس خنده دار آذر ۹۲ (۲) 1
پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان