23-11-2013، 18:26
(آخرین ویرایش در این ارسال: 23-11-2013، 18:47، توسط FARID.SHOMPET.)
همیشه می دیدم که دخترا از عشقاشون میگن. از زین گرفته تا جاستین یا هر ادم مشهور و معروف دیگه ای. با خودم گفتم چرا ما پسرا نباید از این عشق های مشهور و معروف داشته باشیم؟
پس دست به کار شدم. رفتم جلو اینه. دیدم هیچ دشواری ای یوختی. همون جیگر همیشگی ام. ولی قطعا منم مثه هر کس دیگه ای باید تیپ بزنم تا جیگر تر بشم و چشم همه ی دخترا در بیاد. پس رفتم مسواک زدم و مواهمو شونه کردم و یه دست پیرن و شلوارک پوشیدم و نشستم جلوی تلویزون و همین جور کانال عوض می کردم تا عشق یابی کنم.
هر روز بیشتر از دیروز دخترا شیفته ی من می شدن. سرم خیلی شلوغ شده بود. مجبور شدم گزینش کنم و گاهی هم ده ، بیست ، سی و چهل نیاز می شد.
خلاصه این روزا ، هر روزی با یکی از عشقام و یا زیدامم. کار خاصی نکردما. اگه می خواهید مثه من کلی درو داف دوره برتون باشه ها فقط کافیه یکم ادم **** و تخیلی ای باشید. یه نکته هم بگم و اونم اینه که باید مادرزاد ادم جیگری باشید. باید استعداد جذب کردن عشق داشته باشید. اگه این استعداد رو داشته باشید ها ، خودتون می بینید مث چی می تونید زید و عشق جم کنید.
خو دیگه زر مفت بسته. بریم سر معرفی عشقام.(اینم بگما! هیچ کس حق نداره عشق ها و زید های منو بدزده وگرنه با من طرفه)
پس دست به کار شدم. رفتم جلو اینه. دیدم هیچ دشواری ای یوختی. همون جیگر همیشگی ام. ولی قطعا منم مثه هر کس دیگه ای باید تیپ بزنم تا جیگر تر بشم و چشم همه ی دخترا در بیاد. پس رفتم مسواک زدم و مواهمو شونه کردم و یه دست پیرن و شلوارک پوشیدم و نشستم جلوی تلویزون و همین جور کانال عوض می کردم تا عشق یابی کنم.
هر روز بیشتر از دیروز دخترا شیفته ی من می شدن. سرم خیلی شلوغ شده بود. مجبور شدم گزینش کنم و گاهی هم ده ، بیست ، سی و چهل نیاز می شد.
خلاصه این روزا ، هر روزی با یکی از عشقام و یا زیدامم. کار خاصی نکردما. اگه می خواهید مثه من کلی درو داف دوره برتون باشه ها فقط کافیه یکم ادم **** و تخیلی ای باشید. یه نکته هم بگم و اونم اینه که باید مادرزاد ادم جیگری باشید. باید استعداد جذب کردن عشق داشته باشید. اگه این استعداد رو داشته باشید ها ، خودتون می بینید مث چی می تونید زید و عشق جم کنید.
خو دیگه زر مفت بسته. بریم سر معرفی عشقام.(اینم بگما! هیچ کس حق نداره عشق ها و زید های منو بدزده وگرنه با من طرفه)
خوب این که عشقه اول منه. ولی این روزا خیلی باهاش دعوام میشه. اصن اخلاق نداره ولی خدایی چه لبخند هایی داره این جیگر! دیشب...
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(شریل کول)
این همون جیگره هست که تصمیم دارم یه کاری کنم شریل حسودی کنه و ادم بشه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(مگان فاکس)
این زیدمه. زیاد با هم دیگه شبا اس بازی میکنیم.
(سلنا گومز)
این که آویزونه منه (صداشو در نیارید). دیشب بهم گفت دوستم داره ولی من زدم تو دهنش و گفتم تو *** می خوری! مگه الکیه؟! به من دل نبند. من مثه ستاره ای از جایی به جای دیگه همیشه در حال گذر هستم(در این صحنه او بسی زیاد گریه می کرد)
(آوریل لاوین)
اینم همون دختره هست که تفریحی گاهی باهاشم. قورمه سبزی ای درست میکنه که انگشت کوچیکه ی پاتم باهاش می خوری!
(ویکتوریا جاستیس)
اصن شما از این داف مافا به عنوان عشق و دوست دختر و زید و این چیزا دارید؟
(اینو گذاشتم بلکه یه سری به خودشون بیان. دیگه جوگیری هم حدی داره!)
(اینو گذاشتم بلکه یه سری به خودشون بیان. دیگه جوگیری هم حدی داره!)