18-11-2013، 11:54
اس ام اس عاشقانه آذر ۹۲

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اس ام اس عاشقانه آذر ۹۲ : در آخرین ماه از فصل زیبای پاییز دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اس ام اس های خواندنی برای شما قرار میدهیم.امیدواریم با خواندن گلچینی از دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اس ام اس عاشقانه آذر ۹۲ لحظات شما عاشق دلان و دلدادگان عزیز را مملو از عشق و محبت کرده باشیم.
اس ام اس عاشقانه آذر ۹۲ : در آخرین ماه از فصل زیبای پاییز دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اس ام اس های خواندنی برای شما قرار میدهیم.امیدواریم با خواندن گلچینی از دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اس ام اس عاشقانه آذر ۹۲ لحظات شما عاشق دلان و دلدادگان عزیز را مملو از عشق و محبت کرده باشیم.
اس ام اس عاشقانه آذر ۹۲
مترسک : گندم،تو شاهد باشکه مرا برای ترساندن آفریدند،اما من تشنه ی عشق پرنده ای بودمکه سهمش از با من بودن فقط،گرسنگی بود…
به خدا گفت : خداوندا عزیزترین بندگانت چه کسانی هستند ؟خداوند فرمود : آنان که می توانند تلافی کنند اما …به خاطر من ، می بخشند !
ادم گاهی دوس داره غرق شه…
نه در قصه نه در خیال…
ادم دوس داره گاهی تو یه اغوش غرق شه…
نه در قصه نه در خیال…
ادم دوس داره گاهی تو یه اغوش غرق شه…
غروب بود آفتابگردون به دنبال خورشید میگشت ناگهان ستاره ای چشمک زد آفتابگردون با اخم سرش رو پایین انداخت…. گلها هرگز خیانت نمیکنند.
چشمهـــایت
رنـگِ قهـــوه ای قَجَــریســـت
نگاهـــم که می کنــی
ذره ذره مـــی میــرم!
رنـگِ قهـــوه ای قَجَــریســـت
نگاهـــم که می کنــی
ذره ذره مـــی میــرم!
” نـمـی تـوانـم از خـواب بــیـدار شــوم
کــجـایــیـد دلایــلـی کـه مــــرا
از خـواب بــیـدار مـی کـردیـد … “
کــجـایــیـد دلایــلـی کـه مــــرا
از خـواب بــیـدار مـی کـردیـد … “