امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

روش تهیه‌ سوفله‌ اسپاگتی یا پاستا (spaghetti souffle)

#1
سوفله‌ها عمدتاً خوراک‌های تخم‌مرغی هستند و امکان این که حجم سفیده تخم‌مرغ در این غذا بیشتر از زرده باشد نیز وجود دارد.


دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
روش تهیه‌ سوفله‌ اسپاگتی یا پاستا (spaghetti souffle) 1
مواد اولیه 

اسپاگتی پخته‌شده 200 گرم 

کوکتل گوشت 200 گرم 

قارچ دکمه‌ای 100 گرم 

فلفل دلمه‌ای خردشده نصف پیمانه 

تخم‌مرغ سه عدد 

سس سفید رقیق یک پیمانه 

پیاز خردشده یک پیمانه 

پنیر گودا رنده شده نصف پیمانه 

سس تایلندی تند یک قاشق سوپ‌خوری 

روغن، نمک، فلفل و آویشن به میزان لازم 


طرز تهیه 

* فر را با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد روشن کرده و ظرف نسوز با دیواره کوتاه را چرب می‌کنیم. 

* پیاز را به همراه قارچ‌های ورقه شده در کمی روغن تفت می‌دهیم تا پیازها شیشه‌ای و سبک شده و آب قارچ کاملا کشیده شود. 

* در این فاصله کوکتل‌ها را به اندازه بند انگشت خرد کرده و به مواد اضافه می‌کنیم، سپس فلفل دلمه‌ای را اضافه و مخلوط می‌کنیم. 

* سس تایلندی را افزوده و حرارت را خاموش می‌نماییم. نمک، فلفل و آویشن زده و با اسپاگتی می‌کنیم. 

* سس سفید و نیمی از پنیر را به تخم‌مرغ‌ها می‌افزاییم. 

* مواد مخلوط پاستا را در ظرف چرب شده ریخته و سطح روی آن را صاف می‌کنیم تا در تمام ظرف یک دست پخش شود. 

* به مایه تخم‌مرغی کمی نمک و فلفل نیم‌کوب اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. مواد تخم‌مرغی را روی مخلوط اسپاگتی می‌ریزیم و باقی پنیر را روی آن می‌پاشیم. 

* ظرف را در فر به مدت 25 دقیقه قرار می‌دهیم تا کاملا تخم‌مرغ‌ها بسته و روی سوفله طلایی شود. 


نکات: 

می‌توانید به جای کوکتل از گوشت چرخ استفاده کنید. 

این سوفله را با سس کچاپ سرو کنید. 

می‌توانید روی سوفله پنیر پار مسان بپاشید. 

به جای اسپاگتی می‌توانید از اشکال مختلف پاستا استفاده کنید.
خوب، ولی اشتباه...
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان