31-10-2013، 12:02
پنیر برشته در گیلان همراه با کته به عنوان غذای محلی صرف می شود.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مواد اولیه:
پنیر لیقوان 250 گرم
تخممرغ یك عدد
روغن و زردچوبه به میزان لازم
شوید خشك یا تازه خردشده به میزان لازم
طرز تهیه
پنیر را با دست ریز كرده، همراه با زردچوبه در روغن تفت میدهیم. شوید خشك را به صورت پودر درآورده و با تخممرغ به مواد افزوده و هم میزنیم. پس از پنج دقیقه غذا حاضر است و میتوانیم آن را همراه با برنج كته سرو نماییم.
نكـته: در این غذا شوید خشك طعم بهتری دارد.
برای صرفهجویی و طعم بهتر غذا، میتوان از پنیرهای خرد شده باقیمانده از صبحانه استفاده نمود.
پنیر لیقوان 250 گرم
تخممرغ یك عدد
روغن و زردچوبه به میزان لازم
شوید خشك یا تازه خردشده به میزان لازم
طرز تهیه
پنیر را با دست ریز كرده، همراه با زردچوبه در روغن تفت میدهیم. شوید خشك را به صورت پودر درآورده و با تخممرغ به مواد افزوده و هم میزنیم. پس از پنج دقیقه غذا حاضر است و میتوانیم آن را همراه با برنج كته سرو نماییم.
نكـته: در این غذا شوید خشك طعم بهتری دارد.
برای صرفهجویی و طعم بهتر غذا، میتوان از پنیرهای خرد شده باقیمانده از صبحانه استفاده نمود.