امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه پنیر برشته مناسب برای سفره افطار

#1
پنیر برشته در گیلان همراه با کته به عنوان غذای محلی صرف می شود.


دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه پنیر برشته مناسب برای سفره افطار 1
مواد اولیه: 

پنیر لیقوان 250 گرم 

تخم‌مرغ یك عدد 

روغن و زردچوبه به میزان لازم 

شوید خشك یا تازه خردشده به میزان لازم 



طرز تهیه 

پنیر را با دست ریز كرده، همراه با زردچوبه در روغن تفت می‌دهیم. شوید خشك را به صورت پودر درآورده و با تخم‌مرغ به مواد افزوده و هم می‌زنیم. پس از پنج دقیقه غذا حاضر است و می‌توانیم آن را همراه با برنج كته سرو نماییم. 


نكـته: در این غذا شوید خشك طعم بهتری دارد. 

برای صرفه‌جویی و طعم بهتر غذا، می‌توان از پنیر‌های خرد شده باقیمانده از صبحانه استفاده نمود.
خوب، ولی اشتباه...
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان