امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تولد پسربچه‌ای بدون چشم !!+ تصاویر

مارا وانی جانگ از زمانی که هشت ماهه بود نور چراغ قوه را به سمت چپ صورت خود جایی که می بایست چشم چپ وی قرار بگیرد می گرفت.

اکنون پزشکان در چین کشف کرده اند که این کودک زیر پوست خود یک چشم دارد اما انجام عمل جراحی برای بیرون آوردن چشم وی به شدت حساس است.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تولد پسربچه‌ای بدون چشم !!+ تصاویر 1

والدین این کودک هنگامی که فرزند خود را پس از تولد بدون چشم یافتند بسیار ناراحت و نگران شدند، صورت کودک به نحوی است که درجایی که قرار است چشمها قرار داشته باشد یک پوست صاف و هموار قرار گرفته است.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پدر و مادر این کودک که هر دو ۲۶ ساله هستند فرزند خود را از یک روستای کوچک به یک بیمارستان در ارومچی در استان شین جیانگ چین منتقل کرده اند تا با اندک امیدی که پزشکان این بیمارستان به آنها داده اند فرزند خود را تحت درمان قرار دهند.

پزشکان به آنها گفته اند که علت این که پسر آنها به نور علاقمند است این است که وی در حقیقت دارای یک چشم در طرف چپ صورت خود است اما پوست روی صورت چشم وی را پوشانده است.

پزشکان در چین دریافتند که این کودک دارای چشم چپ بوده اما پوست صورت روی آن را پوشانده است

کارشناسان این بیمارستان اظهار داشتند که این کودک برای انجام عمل جراحی آماده نیست چرا که چشمهای وی بدون عدسی هستند. حتی اگر این جراحی کره چشم چپ وی را مشخص کند وی نمی تواند چیزی ببیند.

پزشکان اظهار داشتند که زمانی که وی ۱۶ ساله شد می توانند عمل نصب چشم مصنوعی را برای وی انجام دهند.

والدین ناامید ماراوانی جانگ به امید یافتن کمک به بیمارستانی در ارومچی مراجعه کردند و پزشکان این بیمارستان در چین به آنها امیدواری دادند که زمانی که فرزند آنها ۱۶ ساله شود می تواند تحت عمل جراحی چشم مصنوعی قرار بگیرد

پاسخ
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، n1379sh ، RєƖαx gнσѕт ، pegah 13
آگهی
واییییییییی چه بد ینی نمیشه عملش کرد اصن؟هیچ راهی نیس
بعد زیر پوستش داره میتونه ببینه؟Undecided
MADE IN AM
پاسخ
اگه من بجای پدرومادراون بودم همون روزاول می کشتمش
https://harfeto.timefriend.net/16295438986692
پاسخ
(27-10-2013، 20:24)...Sogand♥♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واییییییییی چه بد ینی نمیشه عملش کرد اصن؟هیچ راهی نیس
بعد زیر پوستش داره میتونه ببینه؟Undecided

میتونه ولی اگه یک لحظه سوزن بره تو چشش کور میشه
پاسخ
(27-10-2013، 20:59)مهرداد2013 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کشتن ؟؟؟؟؟ شاید ....

خدایی نکرده سره یکی از اعضای خانوادت حالا بچت چنین اتفاقی بیافته دل داری بکشیش ؟
چه طور اخه .!!! مینداختیش تو یه گونی یا گردنشو میبریدی ....Huh

من که خیلی ناراحت شدم .......crying
پاسخ
(27-10-2013، 20:59)مهرداد2013 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه...
امیدوارم در چنین شرایطی قرار نگیری که بخواهی چنین تصمیمی بگیری...
البته اگه بگیری...
پاسخ
الهبی امین.....................
https://harfeto.timefriend.net/16295438986692
پاسخ
(27-10-2013، 20:59)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کشتن ! شاید ولی خیلی بی رحمانه میشه
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  اطلاعیه دانشگاه فرهنگیان درباره جذب بدون کنکور
  جذب بدون آزمون دانشگاه فرهنگیان شروع شد ( استعداد های برتر )
  تاریخ برگزاری کنکور بدون تغییر ماند!
  قتل در جشن تولد ، قاتل در یکی از برج های الهیه بازداشت شد !
  عوامل اجرای موسیقی خیابانی بدون رعایت الزامات فرهنگی و بهداشتی در ایلام دستگیر شدند.
Heart تصور اینکه بدون مبارزه شوروی علیه نازیسم، چه بر سر جهان می‌آمد، ممکن نیست
Heart فعال سیاسی اصولگرا: دولت پیشنهاد بودجه بدون نفت را تحت تاثیر گروه‌های فشار قبول نکر
  گرفتن تولد 43 سالگی جنیفر لوپز توسط دوست پسرش
  تولد یک بُز با دو سر
  تسهیلات با تضامین ساده و بدون پیچیدگی‌های اداری ارائه شود

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان