امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

براونی شکلات تلخ

#1
•    تعداد: 20 تا 25 براونی
•    زمان تهیه: 25 دقیقه
•    زمان پخت: 25 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی گراد


دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
براونی شکلات تلخ 1


مواد لازم

•    200گرم شکلات تلخ خرد شده
•    ¾ پیمانه کره
•    ¼ پیمانه آب
•    یک پیمانه شکر
•    ¾ پیمانه شکر قهوه ای
•    دو عدد تخم مرغ
•    یک قاشق چایخوری وانیل
•    1 1/3 پیمانه آرد کامل
•    1/8 قاشق چایخوری نمک
•    1/8 قاشق چایخوری پودر دارچین
•    پودر کاکائو

طرز تهیه

1. فر را با دمای 180 درجه فارنهایت گرم کنید. یک ظرف مستطیلی مناسب برای فر را چرب کنید و کنار بگذارید. در یک شیرجوش کوچک، شکلات، کره و آب را با هم مخلوط کنید و روی حرارت متوسط هم بزنید تا همه مواد به خوبی آب و با هم مخلوط شوند. سپس آنها را داخل یک کاسه بزرگ بریزید.

2. شکر سفید و شکر قهوه ای را به مخلوط شکلات اضافه کنید و با همزن برقی و سرعت متوسط هم بزنید تا یکدست شوند. تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر هم بزنید. آرد، نمک، پودر دارچین را نیز با سرعت متوسط هم بزنید تا همه مواد کاملا یکدست شوند. سپس آنها را در ظرفی که از قبل چرب کرده اید بریزید.

3. آن را حدود 20 تا 25 دقیقه در فر بپزید تا مرکز کیک نیز پخته شود. با یک چنگال می توانید امتحان کنید که کیک آماده بیرون آوردن از فر هست یا خیر. اگر چنگال را داخل آن فرو کردید و خمیر به آن نچسبید یعنی پخته و آماده است.  

براونی شکلاتی پرتقال

•    تعداد: 32 براونی
•    زمان تهیه: 40 دقیقه
•    زمان پخت: 25 تا 30 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی گراد


دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
براونی شکلات تلخ 1


مواد لازم

•    4 عدد تخم مرغ
•    115 گرم شکلات نیمه تلخ خرد شده
•    یک پیمانه پودر کاکائو
•    یک پیمانه کره آب شده
•    ¼ پیمانه کره نرم شده
•    دو پیمانه شکر
•    1 ¼ پیمانه آرد کامل
•    یک قاشق چایخوری پوست پرتقال رنده شده
•    3 1/2  پیمانه خاکه قند
•    2 تا 3 قاشق غذاخوری آب پرتقال
•    نصف پیمانه کره
•    دو قاشق غذاخوری شیره ذرت

طرز تهیه

1. فر را با دمای 180 درجه فارنهایت گرم کنید. داخل سینی فر یک لایه ورقه آلومینیومی ضخیم پهن کنید. سطح فویل را چرب کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ و شکر را  با هم مخلوط کنید و با همزن برقی و سرعت متوسط 3 تا 5 دقیقه هم بزنید تا زرد و غلیظ شود. در یک کاسه کوچک، آرد و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید. مخلوط آرد را به مخلوط تخم مرغ اضافه و روی ورقه آلومینیومی آنها را پهن کنید.

2. سینی را به مدت 25 تا 30 دقیقه داخل فر قرار دهید.

3. برای تهیه روکش این براونی، در یک کاسه بزرگ، ¼ پیمانه کره و پوست پرتقال را با هم مخلوط کنید. با سرعت متوسط همزن برقی به قدری بزنید تا یکدست شوند. یک پیمانه خاکه قند و یک قاشق غذاخوری آب پرتقال را اضافه کنید و هم بزنید. 2.5 پیمانه خاکه قند باقی مانده و یک تا دو قاشق غذاخوری آب پرتقال را اضافه کنید تا مواد غلیظ شوند. این روکش را روی کیک های براونی بریزید و به مدت 30 دقیقه در یخچال خنک کنید.

4. سپس در یک شیرجوش متوسط شکلات نیمه تلخ و نصف پیمانه کره را با هم مخلوط کنید. آنها را روی حرارت هم بزنید تا آب و نرم شوند. از روی حرارت بردارید و شیره ذرت را اضافه کنید. دوباره 15 دقیقه دیگر آن را در یخچال خنک کنید.

5. خیلی آرام مخلوط شکلات آب شده را روی براونی ها بریزید و روی سطح آن پخش کنید. دوباره 30 دقیقه داخل یخچال بگذارید تا شکلات سفت شود.

براونی کره بادام زمینی

•    تعداد: 16 براونی
•    زمان تهیه: 15 دقیقه
•    زمان پخت: 25 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی گراد


دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
براونی شکلات تلخ 1


مواد لازم

•    2 عدد تخم مرغ
•    یک پیمانه شکر
•    60 گرم شکلات نیمه تلخ خرد شده
•    ¼ پیمانه شورتنینگ
•    ¼ پیمانه کره بادام زمینی
•    نصف قاشق چایخوری وانیل
•    نصف پیمانه آرد کامل
•    ¼ قاشق چایخوری جوش شیرین
•    ¼ قاشق چایخوری نمک
•    225 گرم خامه شکلاتی
•    شکلات با مغز بادام زمینی

طرز تهیه

1. در شیرجوش متوسط شکلات و شورتنینگ را با هم مخلوط کنید تا مواد آب شوند. سپس، فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. تابه مستطیلی را چرب کنید و کنار بگذارید.

2. شکر و ¼ پیمانه کره بادام زمینی را روی شکلات آب شده بریزید. تخم مرغ را با قاشق چوبی هم بزنید و وانیل را اضافه کنید.

3. در یک کاسه کوچک آرد، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید. مخلوط آرد را به مخلوط شکلات اضافه کنید و خوب هم بزنید. مواد را داخل ظرف بریزید و صاف کنید.

4. آن را به مدت 20 دقیقه داخل فر بگذارید. در یک کاسه کوچک، دو قاشق غذاخوری کره بادام زمینی و خامه شکلاتی را با هم مخلوط کنید و روی بروانی بریزید و با قاشق سطح آن را صاف کنید. روی آنها شکلات با مغز بادام زمینی قرار دهید.
خوب، ولی اشتباه...
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  اسرار شیرینی پزی,نکاتی در مورد تمپر و آب کردن کردن شکلات
  طرز تهیه کیک ماربل با وانیل و شکلات
  طرز تهیه کیک هلو با شکلات سفید
  طرز تهیه تیرامیسوی ماست و شکلات
  طرز تهیه شکلات تخته ای مغزدار
  طرز تهیه کیک براونی
  آموزش تهیه دسر موس شکلات
  طرز تهیه پنکیک شکلات و دارچین
  طرز تهیه کیک شکلات سفید
  "نوتلا" خورهای حرفه ای بخوانند/ شکلات صبحانه مغذی و خوشمزه به سبک خانگی!

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان