26-10-2013، 15:30
اگر هوس یک شام به سبک چینی دارید، اما نمیدانید دقیقا چه میخواهید، این غذای سریع و سالم را امتحان کنید تا مشتری دائمی آن شوید.
مواد لازم برای 4 نفر:
1 - کاهو را برگبرگ کرده و برگهای درشت آن را حداقل یک ساعت در آب سرد و داخل یخچال قرار دهید.
2 - روغن را در یک تابه نچسب روی شعله متوسط داغ کرده و پیازچهها را یک دقیقه در آن تفت دهید. حرارت را زیاد کرده و مرغ را اضافه کنید. 4 تا 5 دقیقه آن را تفت داده و دائم هم بزنید تا سرخ شود. در صورت نیاز اندکی روغن مایع اضافه کنید.
3 - هویج، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کدو ، فلفل دلمهای و ذرت را اضافه کرده و 3 دقیقه دیگر تفت دهید. در صورت تمایل یکی، دو قاشق آبلیمو اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
4 - برگهای کاهو را شسته و خشک کنید. از مایه مرغ و سبزیها داخل برگهای کاهو ریخته و آن را مانند دلمه بسته و گرم یا سرد به همراه سس مایونز سرو کنید.
نکات:
1 - در نوع کلاسیک این خوراک از نوعی سس چینی استفاده می شود که مناسب ذائقه ایرانی نیست و سس مایونز جایگزین آن شده است.
2 - میتوانید مانند ساندویج مایه داخل کاهو را با گوجه و خیارشور همراه کنید.
برترین ها
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[/url][url=http://cooking.akairan.com/ashpazi/chinafood1/2013391020.html]
[/url][url=http://cooking.akairan.com/ashpazi/chinafood1/2013391020.html]

مواد لازم برای 4 نفر:
- کاهو پیچ درشت: یک عدد
- روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری
- پیازچه: 4 عدد، ورقهورقه
- مرغ چرخکرده: 500 گرم
- هویج کوچک: یک عدد، رندهشده
- دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کدو ی کوچک: یک عدد، رندهشده - فلفل دلمهای قرمز: یک عدد، نگینی ریز
- کنسرو ذرت: 125 گرم
- نمک و فلفل: به میزان لازم
1 - کاهو را برگبرگ کرده و برگهای درشت آن را حداقل یک ساعت در آب سرد و داخل یخچال قرار دهید.
2 - روغن را در یک تابه نچسب روی شعله متوسط داغ کرده و پیازچهها را یک دقیقه در آن تفت دهید. حرارت را زیاد کرده و مرغ را اضافه کنید. 4 تا 5 دقیقه آن را تفت داده و دائم هم بزنید تا سرخ شود. در صورت نیاز اندکی روغن مایع اضافه کنید.
3 - هویج، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کدو ، فلفل دلمهای و ذرت را اضافه کرده و 3 دقیقه دیگر تفت دهید. در صورت تمایل یکی، دو قاشق آبلیمو اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
4 - برگهای کاهو را شسته و خشک کنید. از مایه مرغ و سبزیها داخل برگهای کاهو ریخته و آن را مانند دلمه بسته و گرم یا سرد به همراه سس مایونز سرو کنید.
نکات:
1 - در نوع کلاسیک این خوراک از نوعی سس چینی استفاده می شود که مناسب ذائقه ایرانی نیست و سس مایونز جایگزین آن شده است.
2 - میتوانید مانند ساندویج مایه داخل کاهو را با گوجه و خیارشور همراه کنید.
برترین ها
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گردآوری آشپزی اکاایران