26-10-2013، 13:29
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
برترین ها: ترلان پروانه، بازيگر نوجواني است كه از وقتي دختر كوچكي بود و در سريالهايي مانند «زير تيغ» بازي ميكرد، او را ميشناختيم. او كه سوم راهنمايي است و اين روزها هم درگير امتحانهاست، در سريال «تا ثريا» ساخته سیروس مقدم، نقشي چند سال بزرگتر از سنش را بازي ميكند و اين را بايد اولين تجربه بازي او در نقش بزرگسال دانست. با او گفتوگويي درباره «تا ثريا» و حال و هواي اين روزهايش به عنوان دختري نوجوان داشتيم.
برترین ها: ترلان پروانه، بازيگر نوجواني است كه از وقتي دختر كوچكي بود و در سريالهايي مانند «زير تيغ» بازي ميكرد، او را ميشناختيم. او كه سوم راهنمايي است و اين روزها هم درگير امتحانهاست، در سريال «تا ثريا» ساخته سیروس مقدم، نقشي چند سال بزرگتر از سنش را بازي ميكند و اين را بايد اولين تجربه بازي او در نقش بزرگسال دانست. با او گفتوگويي درباره «تا ثريا» و حال و هواي اين روزهايش به عنوان دختري نوجوان داشتيم.
کمک پدر و مادرم
مادر من علاقه زيادي به بازيگري دارد و حتي مدتي قبل از ازدواج در زمان دانشجويي در تئاتر فعاليتهاي هنري انجام ميداده. او و پدرم بزرگترين مشوقهاي من بودند. به همین دليل وقتي براي اولين بار در 3 سالگي خانمي در فرودگاه من را دید و به مادرم پيشنهاد بازي من را در يك تيزر تبليغاتي داد، مادرم با علاقه قبول کرد. بردن و آوردن و مواظبت از من سر صحنه، به خصوص وقتي خيلي كوچك بودم، براي مادر و پدرم زحمت زیادی داشت، اما آنها به عشق اينكه من روزي هنرمند بزرگي شوم، همه اين سختيها را قبول كردند. آنها هميشه با من سر صحنه بودند و حتي وقتي مادر و پدرم نميتوانستند بيايند برايم پرستار ميگرفتند و او را با من سر صحنه ميفرستادند تا تنها نباشم و ساعتهاي بين كار با او بازي كنم و كارهاي شخصيام را انجام دهد. براي مادرم مهم بود كه من علاوه بر بازي، بچگيام را از دست ندهم. شايد برايش سخت بود اما هميشه اسباب بازيهايم را با خودش سر صحنه ميآورد و با من بازي ميكرد تا من پشت دوربين خيلي سرگرم بزرگترها و دنياي آنها نشوم. مادرم من را در كلاسهاي مختلف ثبتنام كرد و من به جز بازيگري هنرهاي ديگري هم بلد هستم مثلا پيانو ميزنم و ورزشهاي مختلف انجام ميدهم. خانوادهام به من ياد دادند فقط به چهره تكيه نكنم و سعي كنم شايستگيهاي ديگري هم داشته باشم. من علاوه بر بازيگري از بازيگران بزرگي مثل خانم فاطمه معتمدآريا و آقاي پرويز پرستويي و ديگر بزرگاني كه با آنها همكاري كردم، اخلاق و رفتار كار را هم ياد گرفتم. مادرم به من ميگفت به اين بزرگان نگاه كن و از آنها اخلاق و رفتار شايسته يك هنرمند را ياد بگير. من حتي به لباس پوشيدن آنها هم دقت ميكردم تا ببينم يك بازيگر حرفهاي چطور بايد بپوشد. كتاب هم زياد ميخوانم و فيلم هم خيلي ميبينم و سعي ميكنم از كتاب و فيلم هم ياد بگيرم. اما از همه چيز مهمتر برايم درسم است و دلم ميخواهد در يكي از رشتههاي تجربي ادامه تحصيل بدهم. خدا را شكر با اينكه كار ميكنم توانستم هميشه نمرات خوب بگيرم و از درسهايم عقب نمانم. من براي اينكه بازيگر شوم خيلي زحمت كشيدم. من كه يادم نميآيد ولي مامانم تعريف ميكند 4-3 سال بيشتر نداشتم كه براي يك تيزر شامپو هر روز ساعتها كار ميكردم و گاهي چند ساعت پيشانيام عرق ميكرد. خيلي كوچك بودم و اين كارها براي يك بچه در آن سن خيلي سخت است.