امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پاستا پنه ایتالیایی

#1
سته پنه یکی از پرطرفدارترین پاستاهای ایتالیاییPennealla Contadinaاست مراحل تهیه آن بصورت زیر است.
موادلازم:
1عدد=سینه مرغ سرخ شده
قارچ= به مقدار لازم
نمک وفلفل =به مقدارلازم
خامه =به مقدار لازم
پنیر پارمیسان رنده شده= به مقدار لازم
پنیر گورگوترولای رنده شده= به مقدار لازم


)1ابتدا سینه مرغ سرخ شده را با قارچ مخلوط میکنیم وبعد نمک وفلفل به مقدار لازم به آن اضافه می کنیم.

2)حالا نوبت خامه است. در آخر پنیر گورگوترولای رنده شده را به پاستایمان اضافه می کنیم وبه پاستای مورد نظر که پنه نام دارد
سس می زنیم.

3)پنیر پارمیسان رنده شده جهت تزئین وطعم فراموش نشود حالا
پاستای پنه شما آماده است.
خوب، ولی اشتباه...
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  سالاد پاستا و مرغ به سبک سیچوان
  طرز تهیه پاستا با سس ریحان با فرمول خانگی
  استیک آبدار، ورژن ایتالیایی غذای آلمانی!
  |طرز تهیه گراتن پاستا|
Wink طرز تهیه دونات مغزدار ایتالیایی ^.^
  طرز تهیه پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری
  بستنی ایتالیایی به سبک خوشمزه (:
  آموزش تهیه پای پاستا
  طرز تهیه سوپ اسفناج ایتالیایی
  لازانیای ایتالیایی و طرز تهیه طرز تهیه سس سفید برای لازانیا

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان