امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تصاوویری از دروازه ی جهنم بر روی کره ی زمین !

دروازه جهنم محلی است در نزدیکی روستای آخال در ترکمنستان که توسط افراد محلی این‌گونه نامیده شده‌است. در سال ۱۹۷۱ میلادی هنگامی که زمین شناسان روسی در جستجوی گاز مشغول حفاری بودند، بطور اتفاقی به حفره‌ای زیرزمینی بر می خورند.

زمین در محل حفاری ریزش کرده و حفره ای به شعاع ۷۰ متر ایجاد می شود. پس از نشت گاز متان در حفره، آن را آتش زدند تا بدین طریق از انتشار گازهای سمی جلوگیری کنند و از آن زمان تا کنون این حفره بدون وقفه می‌سوزد. 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تصاوویری از دروازه ی جهنم بر روی کره ی زمین ! 1
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
 سپاس شده توسط mobinamahro ، BAHEREH!!`´ ، aCrimoniouSs ، kourosh A ، بی منطق ، *غزاله* ، Guard ، AMIR FORES ، ☺شهرزاد☺ ، سام عفيفي ، سورنا فاول ، یک گل ، ramin joojoo ، *βeС-МoЯЯiGαƝ* ، ''HeisEnbErg'' ، "K!nd~G!Яl" ، میلاد137 ، Mohammad 77 ، mohsen9898 ، $hanane$ ، n1379sh ، karona ، キム尺刀ム乙 ، امیر مهدی نوری ، aida-mnm ، Wєιяɗ ، EHSAN$$ ، shawkila ، RPR
آگهی
واییییییییییییییییییConfusedConfused
نگا کن,داره میاد سراغت.پس بدو برو سپاسو بزن.بروووووووو
پاسخ
یا خداConfused

پاسخ
اگه این اینجوریهجهنم واقعی چه جوریهههه
خدایا توبه
۲۰ بار دیدمت . ۱۹ بار بهت خندیدم . ۱۸ بار به من اخم کردی . ۱۷ بار از دستم خسته شدی . ولی ۱۶ بار دیگه سعی کردم و ۱۵ جمله عاشقانه را ۱۴ بار به ۱۳ زبون و ۱۲ لهجه و ۱۱ روز و ۱۰ بار به کمک ۹ نفر به تو گفتم . اما تو ۸ بار قهر کردی . ۷ بار روتو از من برگردوندی و من ۶ بار برات مردم . ۵ بار قربونت رفتم و ۴ بار نازتو کشیدم . تا ۳ بار ناز کردی و ۲ بار خندیدی و جونمو به لب رسوندی و
 هنوز  ۱ بارهم نگفتی دوستم داری.
پاسخ
مآ جهنممـــــــونُ این دنیا داریم پس میدیم...
پاسخ
 سپاس شده توسط Mason
وای کمکککککککککککککککککککک:84::84::84:aah:rum::rum::ess::ess::ess:p336p336:hlp::hlp::hlp:cry2cry2cry2p343p334p329:ggr::ggr::ggr::N56::N56::4fv::4fv::97::97::97::229::229::229:elecelec
هیچوقت افتخار نکن همه دنبالت میوفتن...جنس ارزون زیاد خریدار داره...
پاسخ
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhConfused
ان زمان که عطر بهار نارنج در ان کلام مقدس پیچید       من تورا  خوبی های تورا از پشت چشمان بسته ام دیدم :p318:
پاسخ
تکراری بود
پاسخ
وووووووووووووووووووووووووووووووو
خدایا
توبهههههههههههههههههههههههههه
پاسخ
تکراری
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  کره زمین در شب !
Rainbow 10 مکان خارق العاده و باورنکردنی روی زمین
Rainbow شگفت انگیزترین مناظر رویایی روی کره زمین ^^
  اگه سیارات دیگه به جای ماه قمر کره ی زمین بودند
  ×توالت جهنم×
  تصاویر؛ زیبایی‌های زمین از فضا
  ♂ترسناک ترین زن روی کره زمین!!☻♀
Wink اینجا دروازه جهنم است!! (عکس)
Information ثبت لحظه نزدیک ترین فاصله ماه با زمین + تصویر فوقالعاده
  همایش هشدار برای گرم شدن روز افزون کرهـ زمین

پرش به انجمن: