امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سالاد آلاسکا

#1
مواد لازم:
 
ژامبون گوشت           150 گرم
پیاز                         100 گرم
خیار شور                  100 گرم
گوجه فرنگی             100 گرم
فلفل دلمه ای            100 گرم
کنسرو ذرت               150 گرم
سرکه و روغن زیتون     برای چاشنی
نمک و فلفل              به میزان لازم
 
همه مواد را کبریتی خلالی میکنیم گوجه فرنگی را فیله میکنیم یعنی به چهار قسمت تقسیم میکنیم داخلش را کاملاً خالی میکنیم و بعد خلال میکنیم. ژامبون را داخل ظرف ریخته و پیاز، خیارشور، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای، ذرت، نمک، و فلفل، سرکه و روغن زیتون یا روغن ذرت را اضافه میکنیم مخلوط میکنیم یکی دو ساعت داخل یخچال نگه میداریم. بعد از اینکه از یخچال برداشتیم بدون سرکه و روغن ته ظرف سرو میکنیم چون این مواد به حد کافی به خورد سالاد رفته است.
 
*این سالاد چون مواد رنگی داخلش دارد نیازی به تزئین ندارد.
**سرکه هر طعمی دوست داشتید میتوانید استفاده کنید سرکه سیب و پرتقال طعم های بهتری دارند و ما از سرکه سیب استفاده کردیم.
***این سالاد چون مایونز ندارد میتوان آن را برای بعد هم نگه داشت.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان