امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

زندگی یک میلیونر 6 ساله به عنوان ملکه زیبایی (عکس)

یزابلا بارت در سن شش سالگی بخاطر عنوان ملکه زیبایی کوچک، حضور در تلویزیون و خط تولید جواهرات و لوازم آرایش انحصاری خود، تبدیل به یک میلیونر تمام عیار شده است. به گزارش ایران ناز این دختر خانم کوچک حتی شیوه زندگی اش نیز مطابق و هم پای میلیونرها است و نوع غذاها ، لباس ها و کفش هایش همگی بسیار گران قیمت هستند.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
زندگی یک میلیونر 6 ساله به عنوان ملکه زیبایی (عکس) 1

او در یک مصاحبه گفت: من سوپراستار هستم و برای خودم خط جواهرات دارم و دوست دارم رئیس باشم. من در هیچی بازنده نمی شوم و در هر مسابقه زیبایی که شرکت می کنم برنده می شوم.ولی چیزی که بیش از هر چیز دیگر دوست دارم کفش است. من بیش از 60 جفت کفش دارم.

مادر ایزابلا به نام سوزانا 39 ساله ، در تجارت جواهرت با دخترش همکار است و برای اولین بار او دخترش را وارد مسابقات زیبایی کرد. وی در یک مصاحبه گفت که نمی خواهد دخترش لوس و نازپرورده بزرگ شود ولی اضافه کرد: میتوان دید که چه اتفاقی برای ستاره های کوچک نظیر بریتنی اسپیرز می افتد و من مطمئننا نمیخواهم دخترم مانند آنها شود ولی او چیزهای خوب را دوست دارد و ما نیز به او میدهیم.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایزابلا در اتاق های بسیار مجلل هتل های بزرگ پنج ستاره اقامت می کند ، به گزارش پرشین وی چرا که برای شرکت در مسابقات زیبایی اغلب در سفر به سر میبرند. حتی او یک بار غذایی به ارزش 2200 دلار سفارش داد، غذاهای سفارشی او هرگز چیزبرگر و سیب زمینی سرخ شده و امثال آن نیست بلکه اغلب غذاهای بسیار گران از جمله خرچنگ است.

خانواده اش سلیقه و سبک زندگی پر تجمل و علاقمندی به غذاها و لباس های گران قیمت او را تنها بانمک و بخشی از شخصیت او می بینند.

پاسخ
 سپاس شده توسط *βeС-МoЯЯiGαƝ* ، hosein(●̮̮̃•̃) ، Ana Hita ، karona ، سید مهدی رحمتی را عشق است ، A باحال ، amirali * ، ʂհმოἶო ، AMIRHOSSINE7 ، radmehr rad ، ♫♪ RoZa ♪♫ ، خانومي ، k.i.m.i.a s.a.f.a.e.e ، اناهی ، √ ΙΔΙΞΗ SΤΙF √ ، Andrea ، funny girl... ، mandana jooon ، tan!a ، ~× like nOboDy ×~ ، negin 20 ، ★☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ ★ ، گریس
آگهی
قربون خدا برم که یک سری هارو اینجوری توی ناز نعمت میاره یک سری رو هم توی بدبختی فک کنم فهمیدید منظورو...Sad
بد جور شیکست دلم وقتی که "گاتز" بهش خیانت شد 3/>
پاسخ
 سپاس شده توسط ارتادخت ، خانومي
دماغش خوشگل نیست
شباهت این اقا خانوم ایرانی هارو شگفت زده کرد

پاسخ
 سپاس شده توسط ارتادخت ، *βeС-МoЯЯiGαƝ*
اگه این خوشگله منم ملکه ی اینگیلیسمDodgy
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
پاسخ
 سپاس شده توسط ارتادخت ، خانومي ، *βeС-МoЯЯiGαƝ*
زیآد خوشمــ نیومد ازش :|
پاسخ
 سپاس شده توسط ارتادخت ، *βeС-МoЯЯiGαƝ*
من پول ندارم آلبوم شاهینو پیش خرید کنیم که با امضاش برام بفرسته اون وقت اینو نگا.
چه قدرم دختره مغروره. قیافش خیلی شبیهه باربیه.
پاسخ
 سپاس شده توسط ارتادخت
Alan entori naz parvarde oo los nashode?!Huh
پاسخ
 سپاس شده توسط ارتادخت
ایش ایش خودم خیلی خوشگل ترومیلیاردرترمTongueTongueBig Grin
چشاش شبیه مامانش بزرگ ترشه عین مامانش میشه
کاش ادما ازکفشاشون یاد بگیرن 2تاعاشق دوتاهمراه که بی هم زیر بارون نمیرن بی هم توگل نمیرن بدون هم میمیرن خلاصه همیشه وهمه جا باهمن کاش ادما یکم ازکفشاشون یادبگیرن
پاسخ
 سپاس شده توسط گرد افرید ، ارتادخت ، خانومي
واه واه
این دختره خیلی لوس و مغرور و از خود راضیهDodgy
پاسخ
 سپاس شده توسط ارتادخت ، خانومي ، asa14
ما شیش سالمون بود بزرگترین آرزومون بیبی بورن بود این برا خودش خط تولید لوازم آارایش داره!!!!!!!!!HuhAngrycrying
من سکوت را از آدم پر گو آموختم،بردباری را از نابردبار و مهربانی را از نا مهربان
اما عجیب است که قدر دان این آموزگاران نیستمHeart
پاسخ
 سپاس شده توسط ارتادخت

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چشم به این زیبایی دیده بودید؟+ عکس
  زندگی عجیب این پسر پولدار با حیوانات وحشی (عکس)
Rainbow عکس دختر ۱۴ ساله ای که به خاطر بیرون نرفتن از خانه خود را دار زد!
Exclamation دختر زیبا و 14 ساله نابغه ایرانی در آلمان + عکس
  عکس های ساناز صالحی زیباترین مانکن 16 ساله ایرانی
  دختری 17 ساله که دل شیر دارد + عکس
  رفتار بسیار عجیب مردم نپال با دختران 16 ساله
  تصاویر لو رفته از مونالیزا در زندگی مدرنش O_o !!!
  زندگی عجیب صاحب رکورد بلندترین ناخن دنیا +عکس!!
  این دختر با زیبایی منحصر بفردش مدلینگ شد (عکس)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان