27-08-2013، 23:51
(آخرین ویرایش در این ارسال: 27-08-2013، 23:52، توسط ღSηow Princessღ.)
گروهي از متخصصان دندانپزشکي در انگليس در يک مطالعه جديد ادعا کردهاند که نوشيدن سه فنجان چاي در روز به حفظ سلامت دندانها کمک کرده و احتمال پوسيدگيهاي دنداني را کاهش ميدهد.
نتايج مطالعات اين متخصصان نشان داده است که ترکيبات موجود در چاي سياه با باکتريهاي مرتبط با پوسيدگي دندانها و بيماريهاي لثه مقابله ميکنند.
به علاوه اگر حتي مقدار اندکي شکر هم به چاي اضافه شود اين نوشيدني همچنان قابليت مقابله با باکتريهاي دهان و دندان را حفظ خواهد کرد.
به گفته پزشکان، چاي سبز نيز در اين زمينه تاثيري مشابه دارد و در عين حال با خنثي کردن ترکيبهاي گوگردي به رفع بوي نامطبوع دهان کمک ميکند.
شواهد حاکي از آن است که چاي، از حجم باکتريها در دهان ميکاهد. در واقع زماني که باکتريهاي دهان به کربوهيدراتها واکنش نشان ميدهند در پي اين فرآيند، اسيدي در دهان توليد ميشود که وجود آن عامل تخريب ميناي دندان است اما چاي اين التهاب را کاهش ميدهد و از چسبندگي و رشد باکتريها پيشگيري ميکند.
به گزارش ايسنا به نقل از روزنامه ديليميل، علاوه بر اين مصرف چاي سبز به افزايش مصرف انرژي و سوخت و ساز بيشتر چربيها منجر ميشود و به کاهش وزن نيز کمک ميکند.
نتايج مطالعات اين متخصصان نشان داده است که ترکيبات موجود در چاي سياه با باکتريهاي مرتبط با پوسيدگي دندانها و بيماريهاي لثه مقابله ميکنند.
به علاوه اگر حتي مقدار اندکي شکر هم به چاي اضافه شود اين نوشيدني همچنان قابليت مقابله با باکتريهاي دهان و دندان را حفظ خواهد کرد.
به گفته پزشکان، چاي سبز نيز در اين زمينه تاثيري مشابه دارد و در عين حال با خنثي کردن ترکيبهاي گوگردي به رفع بوي نامطبوع دهان کمک ميکند.
شواهد حاکي از آن است که چاي، از حجم باکتريها در دهان ميکاهد. در واقع زماني که باکتريهاي دهان به کربوهيدراتها واکنش نشان ميدهند در پي اين فرآيند، اسيدي در دهان توليد ميشود که وجود آن عامل تخريب ميناي دندان است اما چاي اين التهاب را کاهش ميدهد و از چسبندگي و رشد باکتريها پيشگيري ميکند.
به گزارش ايسنا به نقل از روزنامه ديليميل، علاوه بر اين مصرف چاي سبز به افزايش مصرف انرژي و سوخت و ساز بيشتر چربيها منجر ميشود و به کاهش وزن نيز کمک ميکند.