امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

قتل خواهر 18ساله بخاطر سوءضن

پسر جوانی که به خاطر سوءظن خواهرش را در پیشوا خفه کرده بود با رضایت اولیای دم در جلسه دادگاه، به زندان محکوم شد.

به گزارش الف، راز این جنایت دوم بهمن ماه سال ۸۸ به پلیس اطلاع داده شد. ماموران پس از حضور در محل جنایت در پیشوای ورامین با جسد فرناز ۱۸ ساله روبرو شدند. نخستین بررسی ها نشان داد دختر جوان بر اثر خفگی جان باخته است. .

در ادامه برادر ۲۰ ساله مقتول به نام بهروز به اتهام قتل دستگیر شد و در جریان بازجوئیها گفت: مدتی بود به رفتار خواهرم مشکوک شده بودم. تصور می کردم او به شوهرش خیانت کرده و با مرد غریبه ای ارتباط دارد. روز حادثه بر سر این موضوع با هم درگیر شدیم. در یک لحظه عصبانی شده و با دستمال جلوی دهانش را گرفتم. وقتی به خودم آمدم متوجه شدم فرناز دیگر نفس نمی کشد.

پس از اعتراف متهم و بازسازی صحنه قتل از سوی او پرونده با صدور کیفرخواست برای محاکمه به شعبه ۷۴ دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد.

صبح دیروز جلسه محاکمه متهم به ریاست قاضی اصغر عبداللهی برگزار شد. در ابتدای جلسه نماینده دادستان با تشریح کیفرخواست برای متهم درخواست مجازات قانونی کرد.

سپس اولیای دم مقتول با حضور در جایگاه از خون دختر خود گذشته و رضایتشان را اعلام کردند.

متهم نیز پس از تفهیم اتهام ، با قبول آن گفت: من به خاطر سوءظن خواهرم را کشتم. روز حادثه او شروع به داد و فریاد کرد و من می خواستم او را ساکت کنم. قصد کشتن خواهرم را نداشتم و این اتفاق در یک لحظه رخ داد. در این مدت عذاب وجدان یک لحظه رهایم نمی کند.

قضات دادگاه با توجه به رضایت اولیای دم به جنبه عمومی جرم رسیدگی کرده و پسر جوان را به زندان محکوم کردند.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.NiceNews.IR
صداقت نخستین فصل دفتر دانایی است . ((تامس جفرسن))
پاسخ
 سپاس شده توسط frozen✘girl ، ѕтяong
آگهی
حالا واقعا دختره به شوهرش خیانت کرده بود اگه خیانت کرده باشه داداشش کار خوبی کرده کشتش حقشه سزای خیانت کار همینه مرگAngryAngryAngryAngryAngryAngry
. ҉ مـے روے !!!

.::هَـوایـتـ نـیـسـت::.

و بـہـ هـمـیـטּ راحـتـے .:: احـسـاسـات ِ مـטּ خَـفـه ::. مـے شَـونـב...

.::آبـے کـہــ روز آخـر پـشتـ سـرتـ ::. ریـخـتـمـ ؟!

.::آبـروے בلـمـ ::. بـوב... ҉
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Shocked طلاق زن بخاطر ماشینشان!!
  دستگیری 2 دختر بخاطر پوشیدن ساپورت عجیب
  كتك‌كاري‌ خواهر عروس با داماد در شب جهازبرون
  دختر خوشگل ولی فقیر بخاطر زیباییش یک شبه میلیادر شد (عکس)
Sad خودکشی این دختر بخاطر زیبایی حسادت برانگیزش +عکس
  کناره گیری هیفا وهبی از خوانندگی بخاطر بیماریش
  فوتبالیست معروف بخاطر کرونا فرزندش را کشت
  عاقبت تلخ برای این دختر جوان بخاطر لیزر زیبایی (عکس)
  دستگیری سه پسر ایرانی بخاطر چالش سگ شدن
Heart خواهر "اون" احتمالا رهبر بعدی کره‌شمالی باشد

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان