امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

:: نقد و بررسی IBM Lenovo Essential G580-T

#1
• طراحی
اکثر بخش‌های بدنه دستگاه از پلاستیک براق ساخته شده و به همین دلیل بازتاب نور زیادی دارد ولی در مجموع ظاهر نوت‌بوک بسیار مناسب است. G580 در رنگ‌های مختلفی در بازار وجود دارد که برای مثال می‌توان به رنگ‌های مشکی، قرمز و آبی اشاره کرد. قاب پشت صفحه نمایش، یک روکش نسبتا براق دارد که متاسفانه تا حدودی اثر انگشت را نشان می‌دهد. به علاوه، هنگامی که نوت‌بوک را باز می‌کنید با یک فضای کاملا براق مواجه خواهید شد که به جز فضای اطراف کلیدها، بقیه قسمت‌های داخلی کاملا براق بوده و مستعد جذب اثر انگشت و گرد و غبار می‌باشد.
کیفیت ساخت نیز بسیار بالاست. در مدت زمانی که این دستگاه را تست کردیم، متوجه شدیم که بدنه به خوبی ساخته شده و طی فشارهای روزمره، دچار خمش نمی‌شود. لولاها نیز بسیار با کیفیت هستند و به راحتی صفحه نمایش را در جای خود محکم نگاه می‌دارند. در مجموع می‌توان گفت که با توجه به قیمت دستگاه، G580 از کیفیت ساخت بسیار رضایت بخشی برخوردار است.

• ورودی‌ها و خروجی‌ها
از لحاظ تعداد و نوع پورت‌ها، سری G580 بسیار کامل است. در سمت چپ دستگاه و در کنار دریچه سیستم خنک کننده، دو پورت USB 3.0، خروجی‌های تصویری VGA و HDMI و پورت شبکه Ethernet قرار دارند. یک پورت USB 2.0، یک پورت ترکیبی ورودی و خروجی صوتی و درایو نوری نیز در سمت راست نوت‌بوک تعبیه شده‌اند. در لبه جلویی نیز یک کارت خوان با پشتیبانی از کارت‌های حافظه SD و MMC قرار دارد. لازم به ذکر است که سری G580 دارای Wi-Fi با استاندارد 802.11 b/g/n بوده و از بلوتوث نسخه 3.0 نیز پشتیبانی می‌کند.

• صفحه نمایش و بلندگوها
لنوو سری G580 را به یک صفحه نمایش 15.6 اینچی با دقت 1366x768 مجهز کرده است. روشنایی صفحه نمایش بسیار رضایت بخش است ولی از آنجایی که این صفحه کاملا براق است، نمی‌توان به راحتی با آن در شرایط نوری قوی (مثل فضاهای بیرونی و در زیر نور آفتاب) کار کرد. کنتراست و کیفیت رنگ‌های تولید شده در حد خوبی قرار دارند ولی عکاسان حرفه ای و یا کسانی که کارهای گرافیکی انجام می‌دهند، ممکن است از کیفیت صفحه نمایش G580 راضی نباشند. در مورد زوایای دید نیز همان‌طور که انتظار می‌رفت، اگر کمی از بالا یا پایین به صفحه نمایش نگاه کنید، تغییر بسیاری در کیفیت تصویر مشاهده خواهید کرد ولی زاویه دید افقی بسیار خوب است.
در زیر دستگاه، دو بلندگوی استریو تعبیه شده‌اند که صدای بسیار خوبی را تولید می‌کنند. شفافیت صدا بسیار خوب بوده و بلندی صدا نیز مناسب است. در یک جمع بندی سریع، می‌توان گفت که کیفیت بلندگوی های G580 در مقایسه با نوت‌بوک های هم رده، کمی بهتر است ولی با این وجود، طرفداران دنیای موسیقی و کسانی که علاقه‌مند به تماشای فیلم با نوت‌بوک خود هستند، بهتر است که از بلندگوهای خارجی و یا هدفون استفاده کنند.

• کیبورد و تاچ پد
G580 دارای یک کیبورد جزیره ای است که با نام کیبورد AccuType نیز شناخته شده و سمت راست این کیبورد بخش عددی جداگانه (Numpad) قرار دارد. کلیدها فضای کافی برای فشار دادن داشته و بازخورد بسیار خوبی دارند. به جز کلیدهای Enter، Space و کلید Shift سمت راستی، بقیه کلیدها ابعاد استانداردی دارند و در کل کیبورد G580 یک تجربه تایپ کردن بسیار راحت و لذت بخش را در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد.
تاچ پد طراحی فوق‌العاده خوبی دارد. ابعاد آن 50x100 میلی‌متر است و دور آن یک نوار نقره ای رنگ بسیار زیبا قرار دارد. سطح تاچ پد کمی دانه دانه است و به راحتی می‌توان بدون نگاه کردن، آن را در بین استراحتگاه دست پیدا کرد. سمت راست تاچ پد، نوار مخصوص اسکرول وجود دارد که توسط دانه های رنگی مشخص شده است. دو کلید هم به صورت مجزا در پایین تاچ پد قرار دارند و بسیار خوب ساخته شده‌اند. و در آخر لازم به ذکر است که تاچ پد G580 به طور کامل از فرمان‌های چند-لمسی یا Multi-touch پشتیبانی می‌کند.

• سخت افزار داخلی
همان‌طور که در خلاصه محصول اشاره کردیم، سری G580 در مدل‌های بسیاری در بازار وجود دارد و در آن‌ها می‌توان از مدل‌هایی با پردازنده Intel Pentium تا نسل سوم پردازنده های قدرتمند Intel Core یافت. حافظه RAM این نوت‌بوک ها نیز بین 2 تا 4 گیگابایت است که البته به راحتی می‌توان از طریق محفظه ای که در قسمت زیر دستگاه قرار دارد، آن را ارتقاء داد. از لحاظ پردازش محاسبات گرافیکی نیز، G580 همانند اکثر نوت‌بوک های مالتی مدیا، در دو مدل با پردازشگر گرافیکی آنبورد Intel HD و با کارت گرافیک مجزا وجود دارد. مدل‌هایی که از کارت گرافیک مجزا بهره می‌برند، دارای یکی از کارت‌های سری GeForce GT 600M کمپانی NVIDIA می‌باشند. با این وجود، حتی مدل‌هایی که از کارت‌های گرافیکی مجزا استفاده می‌کنند، خیلی مناسب اجرای بازی‌های سه بعدی سنگین نبوده و بیشتر برای کارهای گرافیکی سبک مثل ویرایش عکس مناسبند.
سیستم خنک کننده G580 یکی از نقاط قوت اصلی آن است. در حالت عادی فن‌های این نوت‌بوک هیچ‌گونه صدایی تولید نمی‌کنند و حتی هنگامی که بار محاسباتی پردازنده، صد در صد باشد، صدای تولید شده توسط سیستم خنک کننده دستگاه، بسیار کم است. در حالت عادی، دمای تمام قسمت‌های بدنه نوت‌بوک، بسیار پایین است اما هنگامی که دستگاه در حال انجام محاسبات سنگین باشد، دمای بعضی از قسمت‌ها مانند سمت چپ کیبورد، بسیار گرم می‌شود و ممکن است در دراز مدت کمی آزاردهنده باشد.

• باتری
لنوو همراه سری G580 یک باتری شش سلولی 48 وات-ساعت ارائه می‌دهد. میزان شارژدهی این باتری بسته به نوع پردازنده و پردازشگر گرافیکی متفاوت است ولی به طور متوسط، در تست مرورگری اینترنت از طریق Wi-Fi و با روشنایی متوسط صفحه نمایش، می‌توان انتظار سه تا سه و نیم ساعت شارژدهی را از این نوت‌بوک ها داشت. این میزان شارژدهی برای چنین نوت‌بوکی، متوسط بوده و تا حدودی رضایت بخش است.

• جمع بندی
لنوو سعی کرده است با معرفی سری G580، نوت‌بوک هایی مالتی مدیا با قیمت مناسب را به بازار عرضه کند. بازه ای که در آن نوت‌بوک های فوق‌العاده ای مانند سونی سری EH قرار دارند. به هر حال می‌توان گفت که لنوو در این کار موفق بوده است و G580 نوت‌بوکی بسیار قابل و خریدی مناسب محسوب می‌شود و قابلیت‌های بسیار بالای آن (مانند کیفیت ساخت بالا، سیستم خنک کنندگی بی صدا، پورت‌های USB 3.0 و ...) خریداران خود را در اکثر زمینه‌ها راضی نگاه خواهد داشت.

:: نقد و بررسی IBM Lenovo Essential G580-T 1
طراحی خوب
کیفیت ساخت بالا
دارای دو پورت USB 3.0
کیفیت خوب بلندگوها
کیبورد و تاچ پد بسیار خوب

:: نقد و بررسی IBM Lenovo Essential G580-T 1
صفحه نمایش کاملا براق
:: نقد و بررسی IBM Lenovo Essential G580-T 1
  Heart B0z0rG Heart
 
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  بررسی لپ تاب های روز دنیا (Dell)
  نقد و بررسی 10 لپ‌تاپ اولتراپرتابل برتر
  بررسی Lenovo W540: خشن، قدرتمند و خستگی ناپذیر
  بررسی لپ تاپ Asus X451CA : زیبای خوش قیمت !
  بررسی اولترابوک GIGABYTE U35F: جذاب و همه فن حریف!
  بررسی لپ تاپ DELL Inspiron 15R: پر مدعای قدیمی!
  بررسی لپ تاپ GIGABYTE P25W: پادشاه بازیها!
  Lenovo سری گیمینگ Y را ارتقاء میدهد (یک پله پرش به نسل ششم)
  لپ تاپ ارزان قیمت Lenovo برای گیمرهای در حال سفر!
  پردازنده جدید XEON به سرعت وارد لپ تاپ های حرفه ایی Lenovo شد!

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان