امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

(((((((((((((قتل همسر و ارتباط پنهانی با مادر زن)))))))))))))

مرد میانسال که متهم به داشتن ارتباط پنهانی با مادرزنش و قتل همسر ۱۷ ساله اش است، صبح امروز در جلسه محاکمه منکر اتهامات خود شد.

به گزارش خبرنگار مهر، شامگاه جمعه ۱۸ اردیبهشت ماه سال ۸۸ زن میانسالی سراسیمه به اورژانس بیمارستان هفتم تیر رفت و از کادر درمانی کمک خواست. با کمک پرسنل اورژانس زن جوانی که از ناحیه قفسه سینه دچار جراحت شده بود از داخل خودروی این زن به بخش اورژانس انتقال یافت، اما به دلیل شدت جراحات وارده بنفشه ۱۷ ساله روی تخت بیمارستان تسلیم مرگ شد.

با مرگ زن جوان بازپرس ویژه قتل پایتخت از سوی ماموران کلانتری ۱۱۱ هفت چنار در جریان حادثه در خیابان خانی آباد قرار گرفت و بازپرس تحقیقات را آغاز کرد.از آنجایی که فردی که بنفشه را به بیمارستان رسانده مهری بود دستور بازداشت وی از سوی بازپرس جنایی صادر شد.

این زن در بازجویی ها به بازپرس پرونده گفت: مدت ها قبل به دلیل سوءظن های زیاد همسرم از یکدیگر جدا شدیم. حدود سه سال قبل، دخترم با مردی به اسم شاپور که ۴۳ سال دارد ازدواج کرد و یک سال بعد هم بچه دار شدند. به دلیل اختلاف سلیقه هایی که داشتند و بیشتر هم از اختلاف سنی زیاد آنها ناشی می شد، بدون آنکه از هم طلاق بگیرند جدا زندگی می کردند. در این مدت دخترم پیش خواهر بزرگترش به نام آرزو زندگی می کرد.

وی ادامه داد: دیروز در خانه نشسته بودم که زنگ در را زدند. وقتی در را باز کردم، بنفشه در حالی که دچار خونریزی شدید از ناحیه قلب بود داخل شد.بنفشه با دست خودروی پرشیایی را نشان داد به نظرم شاپور بود که با دیدن من از آنجا فرار کرد. او را به بیمارستان رساندم. اما دخترم جان سالم از این ماجرا به در نبرد. بازپرس شعبه دوم دادسرای امور جنایی دستور بازداشت شاپور را صادر کرد و مهری با قرار وثیقه آزاد شد.

با انجام تحقیقات قضایی پلیسی مشخص شد مقتول تصور می کرد که همسر و مادرش با هم ارتباط پنهانی دارند و آنها را تهدید به افشای این رابطه کرده بود. سرانجام پس از ۱۱ ماه شاپور دستگیر و برای تحقیقات به دادسرا منتقل شد.مرد میانسال در بازجویی ها منکر قتل همسرش شد و گفت : هیچ نقشی در این جنایت نداشته است.

او همچنین منکر ارتباط با مهری شد و ادعا کرد به خاطر وضع مالی خوبی که داشته و از آنجایی که مهری زن تنهایی بوده به او کمک مالی می کرده است.

پس از تحقیقات در دادسرا پرونده با صدور کیفرخواست به اتهام قتل عمد و ارتباط پنهانی به شعبه ۷۴ دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد.

صبح امروز متهم و مادرزن سابقش به ریاست قاضی اصغر عبداللهی و حضور ۴ قاضی مستشار محاکمه شدند که در ابتدای جلسه نماینده دادستان با تشریح کیفرخواست خواستار مجازات متهمان پرونده شد.

در ادامه اولیای دم با حضور در جایگاه برای قاتل دخترشان تقاضای قصاص کردند. پدر مقتول در شکایت خود گفت: دخترم ۱۴ سال سن داشت که با این مرد که ۲۶ سال از او بزرگتر بود ازدواج کرد. در طول سه سال زندگی مشترک شاپور همیشه دخترم را مورد آزار و اذیت قرار می داد حالا هم برای او تقاضای اشد مجازات را دارم.

سپس رئیس دادگاه اتهام مباشرت در قتل عمدی بنفشه و ارتباط پنهانی با متهم ردیف دوم را به شاپور تفهیم کرد و از او خواست به دفاع از خود بپردازد.

متهم به قتل نیز با رد اتهاماتش گفت: من پیش از این با یک زن فیلیپینی ازدواج کرده و از او دو فرزند داشتم تا این که چند سال قبل با بنفشه که آن زمان ۱۱ سال سن داشت آشنا شده و او را از مادرش خواستگاری کردم. پس از سه سال رفت و آمد نیز با او ازدواج کردم. همسرم پس از مدتی به خاطر دخالت های خانواده اش شروع به بهانه جویی کرد و مهریه خود را که ۴۰۰ سکه طلا بود به اجرا گذاشت من هم مهریه اش را پرداخت کردم. تصور می کردم پس از به دنیا آمدن فرزند مان رفتار او تغییر کند اما او فکر می کرد من با مادرش ارتباط پنهانی دارم و همیشه سر این موضوع با یکدیگر درگیری داشتیم. کارهای همسرم باعث شد من با ترک خانه به شهرستان تاکستان بروم و در آنجا به تنهایی زندگی کنم. سرپرستی فرزند مان را نیز خودم بر عهده گرفتم. روز حادثه بنفشه با من تماس گرفت و خواهش کرد فرزند مان را نزد او ببرم من نیز این کار را کردم اما او یک ساعت بعد دوباره تماس گرفت و در حالی که به من توهین می کرد خواست به خانه اش بروم و فرزندمان را از او بگیرم. شب که به آنجا رسیدم او کودک خردسال مان را در کوچه رها کرد و به خانه بازگشت. من نیز به تاکستان رفتم در آنجا بود که خانواده همسرم تماس گرفته و گفتند بنفشه به قتل رسیده است.

رئیس دادگاه: شما ۳۳۸ روز پس از این جنایت فراری بودید. اگر مرتکب قتل نشده بودید چرا خود را تسلیم پلیس نکردید؟

متهم به قتل: من کاری نکرده بودم که خودم را به پلیس معرفی کنم. پس از قتل با وکیلم تماس گرفتم و موضوع را به او گفتم او هم گفت اگر خودت را معرفی کنی گرفتار خواهی شد.

رئیس دادگاه: چه مدت با یکدیگر در یک خانه زندگی کردید؟

متهم به قتل: کمتر از یک سال.

رئیس دادگاه: چرا همسرتان مهریه خود را به اجرا گذاشت؟

متهم به قتل: خانواده اش او را تحریک می کردند. بنفشه خیلی سریع تحت تاثیر حرف های اطرافیان خود قرار می گرفت او فقط به فکر پول بود.

رئیس دادگاه: علت اصلی درگیری شما چه بود؟

متهم به قتل: همان طور که گفتم خانواده اش او را تحریک کرده و به جان من می انداختند.

رئیس دادگاه سپس با اشاره به تحقیقات صورت گرفته در دادسرا گفت: همسرت قبل از قتل شما را به عنوان قاتل معرفی کرده است. شهود ماجرا نیز این موضوع را تایید کرده اند. در این رابطه چه دفاعی دارید؟

متهم به قتل: قبل از مرگ همسرم خانواده اش به او یاد داده بودند تا مرا به عنوان قاتل معرفی کند شهود نیز این موضوع را با توجه به تحریک خانواده مقتول اعلام کرده اند. من و همسرم همچنین سر موضوع یک سی دی که او از مسافرتش در شمال تهیه کرده بود با هم اختلاف داشتیم اما این اختلاف در حدی نبود که من بخواهیم او را بکشم.

رئیس دادگاه در ادامه به اظهارات چند تن از شاهدان ماجرا اشاره کرد که شاپور با رد این اظهارات مدعی شد شاهدان نیز تحت تاثیر حرف های خانواده مقتول این اظهارات را به دروغ مطرح کردند.

رئیس دادگاه سپس خطاب به متهم گفت: همسرت چند بار از خانه فرار کرده بود. دلیل آن چه بود و او بعد از فرار کجا می رفت؟

متهم به قتل : بنفشه یک انسان عادی و نرمال نبود. او گاهی همین طوری غش می کرد همین رفتارش نیز باعث شد از خانه فرار کند. او بعد از فرار به بهزیستی می رفت.

در ادامه جلسه دادگاه به صورت غیرعلنی تشکیل شد و در آن به اتهام ارتباط پنهانی شاپور و مادرزن سابق رسیدگی شد.

پس از آخرین دفاعیات متهمان قاضی عبداللهی جلسه دادگاه را برای تحقیقات بیشتر تجدید کرد.Angry
. ҉ مـے روے !!!

.::هَـوایـتـ نـیـسـت::.

و بـہـ هـمـیـטּ راحـتـے .:: احـسـاسـات ِ مـטּ خَـفـه ::. مـے شَـونـב...

.::آبـے کـہــ روز آخـر پـشتـ سـرتـ ::. ریـخـتـمـ ؟!

.::آبـروے בلـمـ ::. بـوב... ҉
پاسخ
 سپاس شده توسط Armina
آگهی
خاک به سراAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry
(((((((((((((قتل همسر و ارتباط پنهانی با مادر زن))))))))))))) 1
پاسخ
 سپاس شده توسط frozen✘girl

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Heart بیانیه فرماندهی عملیات مشترک عراق در ارتباط با وقایع اخیر
Heart ارتباط سلطان فولاد با اکبر طبری چیست؟
  تاجرنیا: مجلس جدید شرایط ارتباط با دنیای بیرون را فراهم کند
  شوخی های ترسناک این پدر و مادر با فرزند خود
  پرت کردن نوزاد معلول تازه متولد شده توسط مادر !
  غلبه مادر بزرگ 94 ساله بر کرونا
  مادر شدن در پنج سالگی
Shocked در بریتانیا یک مرد به عنوان مادر شناخته شد!
  تصویری از گردنبند همسر محمدرضا پهلوی بر گردن ستاره هالیوود!
  دردسر جوان بودن مادر ۵۰ ساله این پسر + عکس

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان